• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak!!

Ben anlamadim. O aklina geliyor diye sana aylarca dokunamamis ama sen aldatildigimi ogreneli 15 gun oluyor diyorsun. Hangisi dogru?
Adam yasattigini yasasa ne olur yasamasa ne olur? Biliyorum icin yaniyor da adamin senin yasadiklarini yasamasi neyi degistirecek? Kapinda kole olsa tekrar kabul mu edeceksin? Kabul etsen peki mutlu olacak misin? Peki yasadiklarini yasayinca kapinda kole olacagini mi saniyorsun? Lutfen hayatina devam et. Mutluluk sadece o adamda degil. Bir pislikten kurtuldum diye gobek at.

Size evlilik yemini eden kadin degil esiniz. Yani kufur edilecek biri varsa o kadin degil. Tabiki bu kadin sucsuz anlamina gelmiyor.
Kurtulmussunuz ne guzel. Pisman olsun da gelsin diye beklemeyin yolunuza bakin.

Evet o olmasaydı diğeri , olmasıydı öteki muhakkak bir kadın olacaktı değil mi ?

Peki gerçekten aldatmaya meyilli karaktersizler , metres bulmazsa kiminle aldatacak ?

Birinci derece merece yok bunda , karşıdaki kadın ya da erkek evliyken bile bile devam ediyorsa o da bu yuvayı yikmakta aynı derecede suç ortagidir ?

Bu kk de sürekli senin kocan suçlu o değil deniyor ya da işte birinci derece o suçlu değil diyerek diğer kadın ya da erkeğin yükü hafifletiliyor.

Yapmayın, kulak alışır buna.

Bak diğerine nişanlısını bırakıp gitmiş nişanlı olduğu halde ve karşıdakinin evli bile bile devam etmiş.

Şimdi ne oluyor , İkinci derece suçlu mu oluyor evdekiler nikahlı olmadığı için ?

Zaten klisedir bu , Biri söylerse 50 kişi sürekli tekrarlar hep benzer konuların altında. Böyle böyle de yayılır.

Ateş düştüğü yeri yakar.

Yandığın an Ah benim evdeki ş.siz suçlu diğer kadının suçu yok diyemez kimse.

Yok artık. tabii ki kadın da suçlu. Ama metres bulamazsa kiminle aldatacak? diye bir mantık kurmak da saçma.

Farkında mısınız bilmiyorum, karşınızdaki insanın sadakatsizliğinden bahsediyoruz. Metres ya da kadın bulamadığı için aldatmasa bu onu aldatmadığı için temiz mi yapıyor sizin mantığınızla? Adamın içinde aldatma dürtüsü var.

aldatmasa da kadınları izler, bakar, her türlü bi şey yapar. Sizin dediğiniz; erkekler aldatmaya da meyilli olsa bile kadınlar yüz vermezse erkekler aldatamaz, mantığına çıkıyor.

Ve evet, birinci derecede suçlu olan eştir. Çünkü elalemin kadınıyla sevgili olmuyorsun, onunla iletişim kurmuyorsun; eşim diyeceğin insanla, gelecek düşündüğün insanla sevgili oluyorsun ve iletişim kuruyorsun. Tabii ki suçlu eş olacak.

isterse etraf metres dolsun, bi adam karısından başkasına bakmaya niyet etmiyorsa onu kimse bozamaz. Yani birinci dereceden suçlu olan eşi, evet. başka kadınlar ilgilendirmiyor onu, eşi ilgilendiriyor.

Yok artık. tabii ki kadın da suçlu. Ama metres bulamazsa kiminle aldatacak? diye bir mantık kurmak da saçma.

Farkında mısınız bilmiyorum, karşınızdaki insanın sadakatsizliğinden bahsediyoruz. Metres ya da kadın bulamadığı için aldatmasa bu onu aldatmadığı için temiz mi yapıyor sizin mantığınızla? Adamın içinde aldatma dürtüsü var.

aldatmasa da kadınları izler, bakar, her türlü bi şey yapar. Sizin dediğiniz; erkekler aldatmaya da meyilli olsa bile kadınlar yüz vermezse erkekler aldatamaz, mantığına çıkıyor.

Ve evet, birinci derecede suçlu olan eştir. Çünkü elalemin kadınıyla sevgili olmuyorsun, onunla iletişim kurmuyorsun; eşim diyeceğin insanla, gelecek düşündüğün insanla sevgili oluyorsun ve iletişim kuruyorsun. Tabii ki suçlu eş olacak.

isterse etraf metres dolsun, bi adam karısından başkasına bakmaya niyet etmiyorsa onu kimse bozamaz. Yani birinci dereceden suçlu olan eşi, evet. başka kadınlar ilgilendirmiyor onu, eşi ilgilendiriyor.

Temiz yapmıyor , Benim kastim bu değil.

Yuva Birliği yikiliyorsa tek kişi yikmiyor bunu.

Bu forumda sürekli olarak seni ilgilendiren kocan , diğeri sana söz vermemiş ki deniyor.

Bende bu yanlış bir düşünce , Böyle diye diye kulaklar alışıyor , karşıdaki kadın " banane elinde tutsaydın , banane ben mi aldattım seni " cümlelerini kurma curetini hep bu bakış açısından dolayı kurabiliyor.

Birde aldatılan , canı yanan bir kadın zaten hıncını yanindakinden almaya çalışıyordur , ağzına geleni söylüyordur . Uzakta olana da bu şekilde dokunabiliyor , Ne yapsın başka.

Elbette ki öfke kusacak. Böyle kişilerin karşısına geçip felsefe yapmanın mantığı yok ki. Bilmiyor mu sanki neyin ne olduğunu.

Amin der geçerim bedduasina.

Aman dur sen kocanla ilgilen, suçlu o, diğeri sana söz vermedi demem, denilmemeli.

Mesela siz aşık olsanız , evli olduğunu öğrenirsiniz ayrılır misiniz , devam mı edersiniz ? Yoksa banane ben söz vermedim ki , devam edelim mi dersiniz ?

Cevap hayirsa , o aldatan kişiyle aynı kefede değilsiniz demektir.

Aynı kefeye girenler ise tartışmasız aynı pisliği sirtlaniyorlar .

Sonuçta onu sevdiği için benden boşandı?

Eşim kadar kadında suçludur askerdeki nişanlısını yüz üstü bırakıp evli adama geldiği için
Evet kadında suçlu ama onu seven eşiniz ve ona boşandım sende nişanlını bırak birlikte olalım diyen de eşiniz. Yani bu olayda aranan eşiniz o kızı bulmasa başka birini bulacaktı. Eşiniz sizi aldatmayı kafaya koymuş ve sistemli bir şekilde ilerlemiş. Size de onu da seviyorum seni de falan diye şerefsizliğin üstüne tüy dikmiş. Nerde bi aldatma konusu görsem hemen kadına küfür içerikli sözler söylenmiş,yuvamı yıktı diyerek suç kadına atılmaya çalışılmış. Hayır efendim kabahatin büyüğü erkekte. Sosyal medyada bir söz dolaşıyor çok hazetmesemde yazmak istiyorum. "Yusuf iffet olduktan sonra Züleyha afet olsa ne yazar." biraz avamca söylenmiş olsa durumu özetliyor.

Kadını değil eşini suçla. İnan kadını pembe yalanlarla kansirmistir. Şerefsiz olan esin

Gerçekten pembe yalanlara kanan kadınlar varsa yok olsunlar artık.

Hangi zamanda yaşıyoruz ki , pembe hayaller mi kaldı ?

Hiçbir insan kanmaz. Kalmak istediği için yaşar ne yaşıyorsa .

Allah aşkına kadının yerine ben sinir krizi geçirecektim KADIN KOCASINI SAVUNMUYO O OR... BIRAKSAYDI BARIŞIRDIM DA DEMİYO BAZI ŞEYLER DIŞARDAN SİZE NE KADAR KOLAY GELİYO YA kadın derdini paylaşmış ikiside şeref yoksunu olduğunu kabul ediyo KOCANIZ SİZİ ALDATSA HAMİLE OLDUĞUNUZU ÖĞRENİP BU YÜZDEN ÇOCUĞU ALDIRSANIZ BOŞANSANIZ PSİKOLOJİNİZ NE HALDE OLURDU ??? Kadını anlamaya çalışın biraz ya anlamıyosanız da yorum yapmayın arkadaşım... Kadın neyin dersinde siz neyin ! Canım valla içim acıdı çok zor durum olan senle bebeğe olmuş yazık günah rabbim bunun acısını çıkartır onlarda zor olduğu için ilişki onlara aşkı memnu gibi gelmiştir şimdi bir tadı kalmaz ben olsam kızın ailesini bulur anlatırım evliyken zina yaptığını ispatlar tazminat davası açarım sonuçta çocuk aldırmış bundan büyük kanıt yok kendini güçsüz sanıp bir yerlere sinme sakın ayağa kalk davalar aç bırak şimdi onlar düşünsün DONLARINA KADAR AL

Allah aşkına kadının yerine ben sinir krizi geçirecektim KADIN KOCASINI SAVUNMUYO O OR... BIRAKSAYDI BARIŞIRDIM DA DEMİYO BAZI ŞEYLER DIŞARDAN SİZE NE KADAR KOLAY GELİYO YA kadın derdini paylaşmış ikiside şeref yoksunu olduğunu kabul ediyo KOCANIZ SİZİ ALDATSA HAMİLE OLDUĞUNUZU ÖĞRENİP BU YÜZDEN ÇOCUĞU ALDIRSANIZ BOŞANSANIZ PSİKOLOJİNİZ NE HALDE OLURDU ??? Kadını anlamaya çalışın biraz ya anlamıyosanız da yorum yapmayın arkadaşım... Kadın neyin dersinde siz neyin ! Canım valla içim acıdı çok zor durum olan senle bebeğe olmuş yazık günah rabbim bunun acısını çıkartır onlarda zor olduğu için ilişki onlara aşkı memnu gibi gelmiştir şimdi bir tadı kalmaz ben olsam kızın ailesini bulur anlatırım evliyken zina yaptığını ispatlar tazminat davası açarım sonuçta çocuk aldırmış bundan büyük kanıt yok kendini güçsüz sanıp bir yerlere sinme sakın ayağa kalk davalar aç bırak şimdi onlar düşünsün DONLARINA KADAR AL
Gerekli şikayetleri yaptım bu davayı uzatsaydım o ilişki çok tatlı gelecekti Emin’in şiödi hiç var engellri yok kendi pislilerinde boğulsunlar

Kocası da kadın da eşit derecede şeref yoksunu. Sövülecekse ilk kocasına sövülmeli diye bir şey yok, ikiside adi pisliğin teki. Erkek şerefsizlik yapıyorsa o kadın da buna müsaade etmeyecekti. Ya da bir kadın böyle bir pislik yapıyorsa adam buna müsaade etmeyecekti.
Birbirinin pisliğinde boğulurlar yakında, ilahi adalet diye bir şey var. 🙏🏻

Ayyy yani yine yorumlar efsane
Sana sadakat sözü veren eşin o kadın değil bilmem ne
Eşi tarafından aldatılmış terk edilmiş bebeğinden olmuş kadın ya
Tabi yuvamı yıktı diyecek
Çok insani birşey bu
Sizin başınıza gelince alır kadını canım iyiki almışsın kocamı bak gerçek yüzünü gördüm dersiniz
Evet adam suçlu sonuna kadar haysiyetsiz vicdan yoksunu
Ama evli adamla aşk yaşamak bir tercih meselesi aynı derecede bu kadınlarda suçlu
Ben bekarım hiç tercih etmedim Allah korusun büyük konuşmayayım

Sana nikah yaparken kim soz verdiyse o sucludur. Kocan denen adam kimbilir nasil senaryolar anlatip kandirdi kadini. Suclu sadece iyi ve kotu gunde soz verip seninle evlenen adamdir
Kanmasın cnm niye kanıyor
Demiyor mu bu adam evli bekar adam dolu etraf gencim bir sürü insan çıkar
Ayy bu evlilere dadanan kadınların hiç alıcısı yok herhalde bu tiplerle oluyorlar
Bekar genç güzel kızın etrafında bir sürü bekar genç adam oluyor valla
Bende hep öyle oldu
Bunlarla ilgilenen yok evli adamların iki tatlı sözü cazip geliyor herhalde
Her erkek bir kadını etkilemek için herseyi söyler herseyi de yapar
Kusura bakma kadınlarda aptal değil
Pembe yalanlarla kandırmışmış
Çocuk mu kandırıyor
Kimse masum değil işte

Kanmasın cnm niye kanıyor
Demiyor mu bu adam evli bekar adam dolu etraf gencim bir sürü insan çıkar
Ayy bu evlilere dadanan kadınların hiç alıcısı yok herhalde bu tiplerle oluyorlar
Bekar genç güzel kızın etrafında bir sürü bekar genç adam oluyor valla
Bende hep öyle oldu
Bunlarla ilgilenen yok evli adamların iki tatlı sözü cazip geliyor herhalde
Her erkek bir kadını etkilemek için herseyi söyler herseyi de yapar
Kusura bakma kadınlarda aptal değil
Pembe yalanlarla kandırmışmış
Çocuk mu kandırıyor
Kimse masum değil işte
Sen kocani affet diye bahane arama. Evli kocan sana acimamis elin kadini mi acir? Bi arada ben de aldatildim bosandim diger kadin umurumda olmadi kocam suclu sadece. Sen de kabullen kocan seni hic yerine koymu kabullen.

Herkese merhaba ,
Aldatan bir gün aldatılır mı ettiğini çekermi biz bunu görür duyarmıyız.. kıymetimiz bilinir mi ?3 kuruşluk şırfıntı için evliliğini bitiren adam bir gün benim yaşadıkları mı Yaşar mı ? Tek isteğim kapıma gelip köpekler gibi yalvarması ama sadece yalvarması!!! Varmı çok severek evlenip bir orospu yüzünden evliliği biten bide utanmadan seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam gözünü bu kadar karartıp kafada bitirip giden bi adam .. allahtan tek dileğim benim yuvam yıkıldı onunda o uğruna evliliğini bitirdiği kadın tarafından ihanete uğraması 😔

amin :( Allah sabır versin..

Sen kocani affet diye bahane arama. Evli kocan sana acimamis elin kadini mi acir? Bi arada ben de aldatildim bosandim diger kadin umurumda olmadi kocam suclu sadece. Sen de kabullen kocan seni hic yerine koymu kabullen.
Ben evli değilim ayol
Aldatılmadım da
Ya tabiki de adam suçlu ama adamdan boşanmış zaten konu sahibi
Yani onu affedip kadını suçlamıyor ki
Adamı zaten göndermiş
Adam yüzde yüz suçlu
Sadakatsizlik yapmış evliliğine
Ama evli olduğunu bile bile adamla olan kadın da masum değil
Sonuçta oda bir kadın olarak empati yapmalı
Vicdanlı olsa bunu yapmaz
Neyse konu ben değilim zaten

O pembe tablolarını bitirip aynı eve girince olay hallolur merak etmeyin. Adamın kirli çoraplarını ortadan toplarken o aşkı görürüz. Bir de iki taraftan beddua alıp bu işe girmişler. Devamını yıllar sonra da olsa buraya yazın lütfen

Ben evli değilim ayol
Aldatılmadım da
Ya tabiki de adam suçlu ama adamdan boşanmış zaten konu sahibi
Yani onu affedip kadını suçlamıyor ki
Adamı zaten göndermiş
Adam yüzde yüz suçlu
Sadakatsizlik yapmış evliliğine
Ama evli olduğunu bile bile adamla olan kadın da masum değil
Sonuçta oda bir kadın olarak empati yapmalı
Vicdanlı olsa bunu yapmaz
Neyse konu ben değilim zaten

O da nişanlısını aldatmış zaten.Herkes koca suçlu demiş tamam da o kadın da az değil yani,o da birini aldatmış sonuçta adamı askerdeyken bırakmış üstelik,yazık.Biri hamile eşini bırakır öteki askerdeki nişanlısını,birbirlerini bulmuşlar.Üzülmeyin konu sahibi eşiniz de o kadın da sevginin s'sine layık değil.

O da nişanlısını aldatmış zaten.Herkes koca suçlu demiş tamam da o kadın da az değil yani,o da birini aldatmış sonuçta adamı askerdeyken bırakmış üstelik,yazık.Biri hamile eşini bırakır öteki askerdeki nişanlısını,birbirlerini bulmuşlar.Üzülmeyin konu sahibi eşiniz de o kadın da sevginin s'sine layık değil.
Yani onu diyoruz bizde
Yoksa kadın ayarttı bilmem ne demiyoruz
Kadına suç bulmuyoruz sadece

Üfffff. Yok kadında suç yokmuş bilmemne. Kadın da o kadar salak ki takıldığı adamın evli olduğunu anlayamayacak. Hadi canım ordan. Birinde anlamadı ikide anlamadı üçüncüde bi şekilde bi şeylerden şüphelenir yakalar. Kaldı ki kendi nişanlısını da aldatan bir kadın. Evli erkekle de beraber olmayı uygun görüyorsa ...... yani.

Valla öyle şeylere şahit oldum ki kadınların bazıları da bir acayip. Adam evli veya sevgilisi olduğunu bildiği halde ortamda gereksiz laubalilikler yapıyor, saçlarını attırmalar, laf atmalar, göz süzmeler. O yüzden yüzde yüz erkek suçludur ama kadın da en az erkek kadar suçlu.

Herkese merhaba ,
Aldatan bir gün aldatılır mı ettiğini çekermi biz bunu görür duyarmıyız.. kıymetimiz bilinir mi ?3 kuruşluk şırfıntı için evliliğini bitiren adam bir gün benim yaşadıkları mı Yaşar mı ? Tek isteğim kapıma gelip köpekler gibi yalvarması ama sadece yalvarması!!! Varmı çok severek evlenip bir orospu yüzünden evliliği biten bide utanmadan seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam gözünü bu kadar karartıp kafada bitirip giden bi adam .. allahtan tek dileğim benim yuvam yıkıldı onunda o uğruna evliliğini bitirdiği kadın tarafından ihanete uğraması 😔
Öyle or....lara bişey olmaz gününü gün ederler.ben yuva yıktım günahım büyük diye dövünmezler hayatını yaşarlar.

Back