• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılmak!!

Bende onu anlayamadım, konuyu Açtığı mesajı okuyorum; okuduğumu anlıyorum.
Çok garip.

Vallahi çok enteresan ya :) hem onu seviyorum hem seni seviyorum diyor, aylarca salonda yatıyor.
Ama 2 hafta önce öğrendim diyor.
Bir boşanma 2 hafta da gerçekleşmediğine göre ( çok iyi biliyorum, bizzat boşandım :KK70: ) beynim yandı yani.
Birde azar işitiyoruz.

Neyse bu konuda üzüldüğüm tek detay masum bir bebe.
azarı bırak beddua bile yazan olmuş bana pess yani gerçekten. Bu gibi zihniyetler suçlayacak bir "KADIN" mutlaka buluyorsa demekki :) bu sefer de kabak bana patladı :D Çocuğa gelince, ben de üzüldüm ama doğru olan bu diye düşünüyorum. Boşanma sürecinde ben de aynı şeyi yapmak zorunda kalmıştım çünkü :(

İnsanlar aldatilacagini bilerek evlenmiyor aşık oluyorlar dünyanın en iyi adamı o olduğunu düşünüyor vs vs .bütün hayaller ona kurulu biraz daha empati lütfen karşınızda hamile yahut bebeğini kaybetmiş çok zor günler yaşayan bir insan var sizin başınıza gelmesine gerek yok biraz daha insani duygularla yaklasmaniz yeterli zira robot değiliz
Bosanan tum kadınlar, omur boyu mutlu olmak icin evlendi, aıle olmak coluk cocuga karısmak sevdikleri adam tarafından sevilmek saygı görmek huzurlu olmak ıcın evlendi.

Ama olaylar istedikleri gibi gıtmedıklerınde bosandı lar. Kimisi uc cocukla bosadı adamı, kimisi sadece hırkasını aldı gitti.

Baskasını severken sana dokunamam diyen adamı aylarca salonda yatırmadılar.

Sizinle sadece yıkılan hayalleriniz ıcın empati yapabilirim konusahıbı , diger soyledigınız hıcbısey benim empati yapacagim durumlar degıl kendı adıma.
Robot olmadıgımız gururumuz oldugu ıcın bosandık belki de adamları.

Konu sahibi, cnm kadin serefsiz evet, Allah belasini versin.
Ama esinde tam bir pislik..
Biri evli oldugu kadina ihanet etmis, kadir kiymet bilmez bi adam, digeri de evli adamla utanmadan beraber olan terbiyesiz bi kadin.
Burda sacma salak yorum yapanlari takma.
Erkek zaten beyni yerine baska bi yerini kullanan nefsi agir gelen bi varlik, o kadin adamin ilgisine karsilik vermeyip onu rezil edebilirdi ama kadinda adama uymus..
Evlenmeden once beraber calistigim evli barkli biri esi hamileyken bana ilani ask etti, gerizekali.
Karimi bosarim, senin icin herseyi goze alirim neler neler..
Agzina ettim, isten ciktim butun baglantimi kopardim onunla.
Esine soylemedim hamile diye, icim acidi ozaman.
Adam paraliydi, hemde ne para.
Insan uysa uyar,Allah saptirmasin.

azarı bırak beddua bile yazan olmuş bana pess yani gerçekten. Bu gibi zihniyetler suçlayacak bir "KADIN" mutlaka buluyorsa demekki :) bu sefer de kabak bana patladı :KK70: Çocuğa gelince, ben de üzüldüm ama doğru olan bu diye düşünüyorum. Boşanma sürecinde ben de aynı şeyi yapmak zorunda kalmıştım çünkü :KK43:
Bir çocuğun babasız büyümesi tabiki çok acı.
Maalesef ülkece öyle bir durumdayız ki; karı koca boşandığı için anne-baba kavramları da boşanıyor, halbuki yanlış.
O çocuğun hem anneye hem babaya ihtiyacı var karı koca her zaman boşaNAbilir ama anne baba boşanamaz öyle bir lüks yok. Burada olan sadece çocuğa oluyor, gerisi hikaye.

Bende boşandım, çocuk yoktu. Olsaydı ne yapardım bilmiyorum; ama sanırım bende aldırırdım..
Zor olsa da . Çünkü doğduğu andan itibaren ya anadan ayrı kalacak ya babadan.

Ama masum bir can'ın yaşama hakkını elinden aldığımızda bizim vicdan ne kadar rahat olur ne derece temizlenir onu bilemiyorum; belki daha iyi olacak onun iyiliği için diye düşünebiliriz. Ama bir de o masum can'a sormak lazım bakalım o yaşama hakkının elinden alınmasına rızası var mı..

Bu çok derin bir mevzu; bambaşka bir boyut.
Ben aldatan erkek için tek suçlu o diyemiyorum aldatan da bu işe maşa olanda en az onun kadar hatalı. Kimsenin 2 yakası bir araya gelmesin elbet. Aynısını yaşadım biliyorum. Ama konu sahibinin anlattığı ile yazdığı yorumlar çok dikkatimi çekti hepsi bu. Bir de azarlıyor. Hem kendi söylüyor bana böyle böyle dedi aylarca salonda yattı diye, hemde başka bir şey ..Neyse canım bizene :)

bu olayda aldatan adam da serefsiz, diger kadin da kendi nisanlisini aldattigi icin evli bi adamla o da net serefsizdir, durmadan sucu esinde ara diyen kadinlara hitaben diyorum bu hikayade ikisi de serefsiz iste. biri birinden daha az serefsiz degil.

Kızın nasıl bi pislik olduğunu öğrendiğimde lağyığını bulmuşsun dedim zaten ne canına kıydığım evladımın me de benim ahım yerde kalmasın ve ben bunlsrı göreyim ya
boğazına mı sarıldı kafana silah mı dayadı kürtaj masasına yatarken. olay bu noktaya gelene kadar ne yaptınız allah aşkına. kiii giden o diyorsunuz yani kalsa siz kabulleneceksiniz pes. En büyük hatan o çocuğu aldırmak olmuş. Günahında senin de payın var sadece o şerefsizin değil

sizinle muhattap olmuyorum beddualarınızı da aynen iade ediyorum. Bir daha bana yazmayın rica ederim.
Muhatap olmuyorsanız alıntı yapmayın. Sanki ısrarla uyarmışsınız da ben yazmışım. Bir de hala beddua diyorsun cidden pes.
Siz bana cevap vermediğiniz sürece,bana da cevap hakkı doğmaz ve muhatap olmayız zaten.

Bir çocuğun babasız büyümesi tabiki çok acı.
Maalesef ülkece öyle bir durumdayız ki; karı koca boşandığı için anne-baba kavramları da boşanıyor, halbuki yanlış.
O çocuğun hem anneye hem babaya ihtiyacı var karı koca her zaman boşaNAbilir ama anne baba boşanamaz öyle bir lüks yok. Burada olan sadece çocuğa oluyor, gerisi hikaye.

Bende boşandım, çocuk yoktu. Olsaydı ne yapardım bilmiyorum; ama sanırım bende aldırırdım..
Zor olsa da . Çünkü doğduğu andan itibaren ya anadan ayrı kalacak ya babadan.

Ama masum bir can'ın yaşama hakkını elinden aldığımızda bizim vicdan ne kadar rahat olur ne derece temizlenir onu bilemiyorum; belki daha iyi olacak onun iyiliği için diye düşünebiliriz. Ama bir de o masum can'a sormak lazım bakalım o yaşama hakkının elinden alınmasına rızası var mı..

Bu çok derin bir mevzu; bambaşka bir boyut.
Ben aldatan erkek için tek suçlu o diyemiyorum aldatan da bu işe maşa olanda en az onun kadar hatalı. Kimsenin 2 yakası bir araya gelmesin elbet. Aynısını yaşadım biliyorum. Ama konu sahibinin anlattığı ile yazdığı yorumlar çok dikkatimi çekti hepsi bu. Bir de azarlıyor. Hem kendi söylüyor bana böyle böyle dedi aylarca salonda yattı diye, hemde başka bir şey ..Neyse canım bizene :)
malesef o vicdan azabı hiç dinmiyor :KK43: 9 yıl geçti üstünden hala da bir acaba oluyor insanın aklında.. Bir şekilde doğru veya yanlış kararlar alıyoruz elbet hayatımızda, bazen de sonsuza kadar bir acabamız bir tereddütümüz kalıyor.. Yine de doğru olduğuna inanmak istiyor insan böyle zor kararlarda.. dediğin gibi çok derin bir mevzu..
Aldatan erkek benim nazarımda tek başına suçlu (feci şekilde aldatılmış biri olarak yazıyorum). Ben diğer tarafın sebeplerini, gerekçelerini, yaşadıklarını bilemem belki de bilmiyorudu, belki de öğrendiğinde çok geç olmuştu, belki de o da kandırıldı vs vs. o sebeple bana sorumlu olan kimse, bana gelen zarardan tamamen bizzat kendisi suçludur bana göre. Bu benim bakış açım tabi herkes farklı düşünebilir orası ayrı ama kocaları da kayırır gibi konuşup diğer kadına suçun büyüğünü yüklemeyi çok yanlış buluyorum. Bu konu da anlatımdan dolayı bana öyle yansıdı açıkçası. Yine dediğin gibi bizene :KK66:

Hayır istemedi aldırıp boşanalım dedi zaten 8. Haftasında aldırdım resmi olsrakta tek celsede bitiridk zaten
O adam istedi diye neden çocuğunuz dan vaz geçtinizki o mükemmel bişey olacaktı size destek olacaktı Allah o adama ettiğini yaşatsın😦😦

Ragbimin adaleti şaşmaz 😔 herşeyi geçtim kucağıma alamadığım evladım var ona kıydı en çokta ona üzülüyorum
Yaşadıklarınız çok zor öfkeniz haklı ama çocuğu neden aldırdınız maddi olarak mı durumunuz kötü?Eşinizin aileside sizin yanınızdaymış

Şu kadınlar kulübündeki bazı kadınları anlamak zor! Cidden zor.

Bakın söyleyeyim, sizin evliliğiniz bir or*spu yüzünden bitmemiş. Bunu anlayın artık ya. Sizin evliliğiniz karaktersiz kocanızdan dolayı bitmiş.

O olmasaydı, başka bi kadın olacaktı, başka bi kadın olmasaydı, öteki kadın olacaktı, öteki olmasaydı beriki olacaktı. Mutlaka ve mutlaka olacaktı. Çünkü o ettiğiniz küfür “kadın”dan çok, mayası bozuk kocanızın karakterinde. Anlatabiliyor muyum?

Sorun KOCANIZ. Sizi altadan KOCANIZ. Evliliğinizi bitiren KOCANIZ.

Evet o olmasaydı diğeri , olmasıydı öteki muhakkak bir kadın olacaktı değil mi ?

Peki gerçekten aldatmaya meyilli karaktersizler , metres bulmazsa kiminle aldatacak ?

Birinci derece merece yok bunda , karşıdaki kadın ya da erkek evliyken bile bile devam ediyorsa o da bu yuvayı yikmakta aynı derecede suç ortagidir ?

Bu kk de sürekli senin kocan suçlu o değil deniyor ya da işte birinci derece o suçlu değil diyerek diğer kadın ya da erkeğin yükü hafifletiliyor.

Yapmayın, kulak alışır buna.

Bak diğerine nişanlısını bırakıp gitmiş nişanlı olduğu halde ve karşıdakinin evli bile bile devam etmiş.

Şimdi ne oluyor , İkinci derece suçlu mu oluyor evdekiler nikahlı olmadığı için ?

Zaten klisedir bu , Biri söylerse 50 kişi sürekli tekrarlar hep benzer konuların altında. Böyle böyle de yayılır.

Ateş düştüğü yeri yakar.

Yandığın an Ah benim evdeki ş.siz suçlu diğer kadının suçu yok diyemez kimse.

Kadını değil eşini suçla. İnan kadını pembe yalanlarla kansirmistir. Şerefsiz olan esin

halan daha eşim dıyebıldığiniz adam adi şerfs...olmuyor mu.
köpekden dahi öğrenemediği sadakatin faturasını neden or..p kadından kesıyorsunuz.
üstüne bide ağlıyorsun.

Bende 2 çocuğumla aldatılarak boşandım
şuanda beş parasız anasının evinde asalak gibi yaşıyor belki de halinden memnun bilmiyorum
1 yıl oldu boşanalı ne hali varsa görsün haftasonu çocuklarını alıyor babalık yapıyorum zannediyor o kadar beyinsiz
bunlar gibi adamlar bizim gibi kadınları hak etmiyolar
merak etmeyin hırsınız geçiyo rahatlıyosunuz zamanla

Yapmayın arkadaşlar
Kadın suçlu erkek suçlu ilişkilerinin içeriğini bilmiyoruz
erkek bekar olduğunu söyleyip kadını kandırdıysa kadının suçu yoktur
erkek yan gözle baktıysa bile suçludur zaten
erkek doyumsuz haysiyetsiz tahammülsüz ve anlayışsızdır
kadın evli olduğunu bile bile devam ettiyse o da suçludur
bence kim suçlu kim değili tartışmayalım sadece konu sahibine geçeceğini söyleyelim bu en ufacık bir kelime bile öyle iyi geliyo ki tahmin edemezsiniz
suçlamayın konu sahibini canının yangısından doğruyu yanlışı ayırt bile edemez
ama biz güçlü kadınları rabbim o pislik adamlardan kurtarıyo ve onlardan koruyor buna inan arkadaşım

Herkese merhaba ,
Aldatan bir gün aldatılır mı ettiğini çekermi biz bunu görür duyarmıyız.. kıymetimiz bilinir mi ?3 kuruşluk şırfıntı için evliliğini bitiren adam bir gün benim yaşadıkları mı Yaşar mı ? Tek isteğim kapıma gelip köpekler gibi yalvarması ama sadece yalvarması!!! Varmı çok severek evlenip bir orospu yüzünden evliliği biten bide utanmadan seni de seviyorom onuda seviyorom o aklımda iken sana dokunamıtorkm diyip aylarca salonda yatan bi adam gözünü bu kadar karartıp kafada bitirip giden bi adam .. allahtan tek dileğim benim yuvam yıkıldı onunda o uğruna evliliğini bitirdiği kadın tarafından ihanete uğraması 😔
Bütün suçu kadına niye atıyorsunuz. Üç kuruşluk olan biri varsa o da kocanız olacak kişi. Evet kadın d ondan aşağı kalmaz ama kocanıza zorla sahip olmadı herhalde

Back