Aldatılmak

Ayy ben de ilk başlarda öyle dedim kuzum. Lakin 1 degil 2 degil. Adam ne zaman rüyama girse aldatiyor. Bir kere de akli basinda dur ama yok
Benim rüyaya ne demeli iki kez gördüm bu rüyayı
Ben eşimi aldatıyordum
Kabus bunun yanında halt etmiş
Uyandığımda rüya olduğunu anladığımda kan ter içinde uyanıp şükürler olsun rüyaymış dedim

Bilinçaltı bazen gün içinde duyduğu yaşadığı olayları mixleyip acayip bir senaryoyu rüya olarak yaşatabiliyor. Aldatılarak boşandım 2 yıl önce. O hep aklımda zaten. Neyse işyerinde de benim ismime benzer bir meslektaşım var. Hatta ona benim adımla sesleniyorlarmış karıştırıp. Daha önceden de biliyordum bunu ama biri daha söylemişti geçen x’e senin adını söyledim diye.
Bilinçaltım bunları mixlemiş benim aldatan koca , ismimi söyledikleri meslektaşımla beni aldatıyordu rüyamda. Ama nasıl sinir olmuşum, nasıl etkilenmişim kadını gördüğümde falan tuhaf hissettim birkaç gün.

Oooov o da cok fenaymıs yaa . Benimki de sık sık benim aldattigimi görüyormus

Nedir bu bilincaltindan cektigimiz yaa

Ahahahaaa süpermis. Ben de bazı rüyalar bitmesin istiyorum ama henüz devamını getirme basarısına ulasamadım . O zaman bunu hak ettin sekerim

Rüyaların o "rüya tabirleri" sitelerinde yazdıkları gibi belli bir anlamı yoktur, kişiye göre değişir. Bilinçdışındaki bilinmeyenleriniz rüyalar, kompleksler ve hayallerle ortaya çıkabilir. İlla güven sorunu olduğu anlamına gelmez, belki ilişkinizde bir şeylerin eksikliğini yaşadığınızı gösteriyor olabilir.

Korkularınızın rüyalara aksettirilmesidir o, gerçek olsa duramazdınız.

Benim de bu tarz rüyaları bazen gördüğüm oluyor. Korkularım rüyada gün yüzüne çıkıyor. Rüya hep gelecekten haber vermez, bence.

Evet kesinlikle cok dogru bir tespit. O tabirlere asla bakmiyorum. Sacma sapan seyler zaten her rüyanin anlami ayni neredeyse. Iliskide bir adet öküz problemim var. Cok iyidir dürüsttür falan ama sevgisini gösterme konusunda çok ketumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…