- 19 Ağustos 2018
- 145
- -28
- 37
- Konu Sahibi yagmurdansonrahira
merhabalar.. nasıl başlasam ki yaşarken olsa bu kadar kolay yazamazdım aslında.. ateş düştüğü yeri yakıyor.. biz eşimle severek evlendikk 5 yıllık evliliğimiz vardi 1 tane 3.5 yaşında kızımız var.. eşimin beni sevdiğini sanıyordum takii eşimin iş arkadaşıyla ilişkisi olduğunu öğrendim yaklaşık 3ay öncesine kadar.. ve o kadın da evli ve 2 çocuklu..ben ilişkilerini kadının kocası sayesinde öğrendim.. bilmem nereye sözde konuşmaya gitmişler kocası takip etti ve yakalamış bunları kocamı dövmüş .. sonra planları söyleymiş söylediklerine göre aşık olmuşlar sevmişler birbirlerini.. ikiside boşanıp beraber olma planları yapmışlar.. ben o sıralar kpss ye hazırlanıyordum eşim ben üzülmeyeyim die söylememiş bana! kadında hani aldatan kadın olarak değil de kendi isteğiyle ayrılan kadın olmak istemişmiş.. kocası öğrenince kadın kocasına döndü sözde.. eşimde konuşmayacağını söylüyordu ama eşim dayananamış konuşmuşlar ve çok ısrarcı artık benimle olmadığı söyleyip konuşmaya devam etmiş kadın da kocasından gizli konuşmuş ama kadın boşanmak istemiyormuş eşim ısrarcı benimle boşanacağını söyleyip duruyor ona.. bunlar geceleri gizli gizzli konuşurken biz karı koca hayatına devam ediyorduk geleceğe dair planlarımız da vardı ayrıntılara hiç girmek istemiyorum acıdan öldüm öldüm kahroldum ve şimdi... hala beraberiz boşanmanın eşiğinden döndük söz verdik sözde ikimizde sorunlarımızla mücadele etmeye birlikte eşimin söylediği kendisini yalnı bırakmışım o da gitmiş başkası ilgilenince sevmiş hatta aşık bile olmuş kadın da eşimin ilgisinden dolayi kocasından görmediği ilgiyi alaka vs . çok uzun oldu kusura bakmayın benim gibi başına buna benzer olay yaşayan var mı ne yaptınız tavsiye almak istiyorum ((