- 17 Ekim 2024
- 34
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi zehrahmet33
-
Ailemle görüşüyorum bepsi arkamda maddi sıkıntımda yok sadece 2 çocuğum var tek korkuö babasız büyümeleri psikolojilerini etkilermi . Gerçi babalık görevinide doğru yaptığı döylenemez öyle çıkmaDa hissediyorum ki kendimi nefes alamıyorumBoşuna demiyorlar aldatılan bir insanı affedersen bundan yüz bulup yine yaparlar diye. İntikam almak ile hiç uğraşmayın ''zaman kaybı'' olarak düşünün. Ailenizle görüşüyor musunuz size destek mi? 1-2 günlüğüne aileme gideceğim deyin ve onun haberi olmadan boşanma davası açın kağıt gitsin kendisine. En sessiz ve en güzel intikam.
Mutsuz bir evliliğin içinde çocukların psikolojisi daha çok etkileniyor maalesef. En azından çocuklara mutlu bir ev ortamı sunabilirsiniz.Ailemle görüşüyorum bepsi arkamda maddi sıkıntımda yok sadece 2 çocuğum var tek korkuö babasız büyümeleri psikolojilerini etkilermi . Gerçi babalık görevinide doğru yaptığı döylenemez öyle çıkmaDa hissediyorum ki kendimi nefes alamıyorum
Başınıza gelmeden ahkam kesmeyin Allah yaşatmasın size boşanma davası açacağım zaman size mesaj atacam emin olunEşinizin anne babası yalvardı diye evliliğe şans vermemişsiniz, bariz bosanmak istememişsiniz. Şimdi de bosanacaginizi düşünmüyorum. Kocanız sizi gerçekten sevse başka birisi olmazdı zaten. Delillerle Mlmax aldatma için tazminat talep edebilirsiniz ama dediğim gibi bosanasiniz yok sizin
İşte bu. Harikasınız. Kendinize güveniniz tam ve eminsiniz. İntikam almak hayatınızdan daha da çalmak olur. Delil toplayıp boşanın ve onu yok sayın; en güzel intikam olur.karşı tarafı ne ararım ne karşısına çıkarım kendime yakıştırmam
Bana mesaj atmanıza hiç gerek yok, benlik bir durumda yok zaten. Sadece fikrimi belirttim.Başınıza gelmeden ahkam kesmeyin Allah yaşatmasın size boşanma davası açacağım zaman size mesaj atacam emin olun
Haklısınız ben yeni görmüşümdür teşekkür ederimBana mesaj atmanıza hiç gerek yok, benlik bir durumda yok zaten. Sadece fikrimi belirttim.
Eşinizin 4 yıl sonra yeniden mesaja attığını sanmıyorum şahsen, siz yeniden yakalamissiniz bence. Hakkınızda hayırlısı olsun
Benim annem ile babamda biz küçükken boşandılar. Anne babalar ayrıldığı zaman çocuklarda babalarından ayrılmıyor bu çok saçma bir düşünce. Hatta biz büyüdükçe anneme ''iyi ki boşanmışsınız'' bile dedik yani. Hiçbir çocuk babasının annesini aldattığı bir evlilikte ve annesinin mutsuz olduğu bir evlilikte büyümek istemez o zaman daha çok psikolojik olarak etkilenirler ve çocukların gözünde dahi küçük düşersiniz. O çocuklar büyüdüğü zaman ''bizim iyiliğimiz için boşanmamış'' demeyecekler yani. Boşanmak istemiyorsanız çocukları bahane yapmayın lütfen ya. Ailenizde ne güzel arkanızdaymış. Adam aldattığı sürece siz affederseniz adam bundan yüz bularak ''nasıl olsa affediyor'' diyerek zaten aynı şeyi tekrarlayacak.Ailemle görüşüyorum bepsi arkamda maddi sıkıntımda yok sadece 2 çocuğum var tek korkuö babasız büyümeleri psikolojilerini etkilermi . Gerçi babalık görevinide doğru yaptığı döylenemez öyle çıkmaDa hissediyorum ki kendimi nefes alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?