• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatılma

zehrahmet33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2024
34
14
3
31
Bundan yıllar önce eşimin telefonunda mesaj yakalamıştım neyse ben kabul etmeyip evi terkedecektim resmen eşimin anne babası yalvardı bir kere daha şans verdim bu evliliğe 4 yıl sonra tekrar geçmişteki kişiye attığı mesajları yakaladım ama bu sefer tepki vermedim ekran görüntüleri aldım delil toplamaya çalışıyorum , öyle bir şey yapmak istiyorum ki canı yansın boşanma davası açacam ama gitmedende ona dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek istiyorum , karşı tarafı ne ararım ne karşısına çıkarım kendime yakıştırmam sadece eşimden nasıl bir intikam alabilirim

Boşuna demiyorlar aldatılan bir insanı affedersen bundan yüz bulup yine yaparlar diye. İntikam almak ile hiç uğraşmayın ''zaman kaybı'' olarak düşünün. Ailenizle görüşüyor musunuz size destek mi? 1-2 günlüğüne aileme gideceğim deyin ve onun haberi olmadan boşanma davası açın kağıt gitsin kendisine. En sessiz ve en güzel intikam.

Boşuna demiyorlar aldatılan bir insanı affedersen bundan yüz bulup yine yaparlar diye. İntikam almak ile hiç uğraşmayın ''zaman kaybı'' olarak düşünün. Ailenizle görüşüyor musunuz size destek mi? 1-2 günlüğüne aileme gideceğim deyin ve onun haberi olmadan boşanma davası açın kağıt gitsin kendisine. En sessiz ve en güzel intikam.
Ailemle görüşüyorum bepsi arkamda maddi sıkıntımda yok sadece 2 çocuğum var tek korkuö babasız büyümeleri psikolojilerini etkilermi . Gerçi babalık görevinide doğru yaptığı döylenemez öyle çıkmaDa hissediyorum ki kendimi nefes alamıyorum

Eşinizin anne babası yalvardı diye evliliğe şans vermemişsiniz, bariz bosanmak istememişsiniz. Şimdi de bosanacaginizi düşünmüyorum. Kocanız sizi gerçekten sevse başka birisi olmazdı zaten. Delillerle Mlmax aldatma için tazminat talep edebilirsiniz ama dediğim gibi bosanasiniz yok sizin

Doğru yoldasınız, sakın vazgeçmeyin. Adam arsızlığı yüzsüzlüğü iyice eline almış, iyi bir avukatla güzel bir yol alırsınız inşallah.

Ailemle görüşüyorum bepsi arkamda maddi sıkıntımda yok sadece 2 çocuğum var tek korkuö babasız büyümeleri psikolojilerini etkilermi . Gerçi babalık görevinide doğru yaptığı döylenemez öyle çıkmaDa hissediyorum ki kendimi nefes alamıyorum
Mutsuz bir evliliğin içinde çocukların psikolojisi daha çok etkileniyor maalesef. En azından çocuklara mutlu bir ev ortamı sunabilirsiniz.
Zaten mesajlar da varmış, sadece şuna dikkat edin; ekran fotoğrafı alırken kişinin elinizdeki kayıtlı adı ve numarası gözüksün. Bir ara whatsapp mesajları delil olarak sayılmıyor diyorlardı ama belki eşinizin gözü korkar. Böylece belki sizin talepleriniz doğrultusunda anlaşmayı düşünür ki çocuklarınız için asla nafakadan vazgeçmeyin. Çekişmeliye dönerse belki mesajdan daha fazlası gerekebilir onu bilmiyorum, avukat arkadaşlar varsa açıklarlar belki.

İyi bir avukat ile canını okursunuz aldatma varsa. Bir de ev ortamında yaptığı şeyleri de kanıt gibi toplayabilirsiniz mesela evi pis kullanmak gibi. Çekin fotoğrafları dursun atıyorum çorabı yerdeyse vs. Sadece ona hissettirmeyin.

Eşinizin anne babası yalvardı diye evliliğe şans vermemişsiniz, bariz bosanmak istememişsiniz. Şimdi de bosanacaginizi düşünmüyorum. Kocanız sizi gerçekten sevse başka birisi olmazdı zaten. Delillerle Mlmax aldatma için tazminat talep edebilirsiniz ama dediğim gibi bosanasiniz yok sizin
Başınıza gelmeden ahkam kesmeyin Allah yaşatmasın size boşanma davası açacağım zaman size mesaj atacam emin olun

Başınıza gelmeden ahkam kesmeyin Allah yaşatmasın size boşanma davası açacağım zaman size mesaj atacam emin olun
Bana mesaj atmanıza hiç gerek yok, benlik bir durumda yok zaten. Sadece fikrimi belirttim.
Eşinizin 4 yıl sonra yeniden mesaja attığını sanmıyorum şahsen, siz yeniden yakalamissiniz bence. Hakkınızda hayırlısı olsun

Benim annem ile babamda biz küçükken boşandılar. Anne babalar ayrıldığı zaman çocuklarda babalarından ayrılmıyor bu çok saçma bir düşünce. Hatta biz büyüdükçe anneme ''iyi ki boşanmışsınız'' bile dedik yani. Hiçbir çocuk babasının annesini aldattığı bir evlilikte ve annesinin mutsuz olduğu bir evlilikte büyümek istemez o zaman daha çok psikolojik olarak etkilenirler ve çocukların gözünde dahi küçük düşersiniz. O çocuklar büyüdüğü zaman ''bizim iyiliğimiz için boşanmamış'' demeyecekler yani. Boşanmak istemiyorsanız çocukları bahane yapmayın lütfen ya. Ailenizde ne güzel arkanızdaymış. Adam aldattığı sürece siz affederseniz adam bundan yüz bularak ''nasıl olsa affediyor'' diyerek zaten aynı şeyi tekrarlayacak.

Boşanın kesinlikle. Hangi delillere ihtiyacınız var onu öğrenin avukata danışmakta fayda var. Davayı acar acmaz da hiç muhattap olmayın sizden haber alamasın bir süre. Sonrasında cocuklar ıcın mecbur görüşülecek tabi. Size kücük bir tavsiyem, cocuklarınıza babaları ıle alakalı yanlış şeyler söylememeniz. sizin aranızda yaşananlar sizi ilgilendirir. Cocuklarınız babalarını sevsin düşman olmasın. Bunu da eşiniz için değil cocukların gelişimi için ileride baba özlemi çekmesinler diye söylüyorum.

Back