- 6 Ekim 2024
- 55
- 0
- 24
- Konu Sahibi Derin duygular
Hanımlar daha önce eşiniz tarafından aldatıldınız mı ve nasıl öğrendiniz hadi içimizi dökelim okuyan hanımlarada örnek olsun herkes bildiklerini ve söylemek istedikleri tiyoları yazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok anlamsız bir konu olmamış mı sizce de?Hanımlar daha önce eşiniz tarafından aldatıldınız mı ve nasıl öğrendiniz hadi içimizi dökelim okuyan hanımlarada örnek olsun herkes bildiklerini ve söylemek istedikleri tiyoları yazsın
Ben normalleştrmedim içimizi dökelim istedim affetmek gibi de bir derdim yok affet ile ilgili birşey yazdığımıda göremiyorum ben neden böyle kötü yorum yapıyorsunuz beğenmediyseniz cevap vermeyin insna kalbi kırmak ne kadar kolay yaAldatılıp affetmeyi böyle kalpli falan yazarak normalleştirmekte amacınız ne?
Sanki çok olağan bir şeymiş herkes aldatılmış gibi yazmışsınız.
Yeni tarihli bir konuşma yapalım istedim hanımefendi size uygun gelemdiyse cevaplamazsınız olur biter insan linçlemek neden bu kadar basit neyse birşey söylemek istemiyorumÇok anlamsız bir konu olmamış mı sizce de?
Yani bu konuyla ilgili açılmış onlarca başlık var, açıp okuyun.
Ben o kalbi kadınlar için kattım birlik amacıyla siz nasıl anlıyorsanız sizin sorununuz gerçekten kötü yorumlarınızı kendinize saklayın Allah'a havale ediyorum..İnsanlar aldatılma hikayesini kalpler böcekler koyarak anlatmaz herhalde siz öyle sormuşsunuz ama.
Niye ? tarih yeni olunca aldatılma hikayeleri daha mı zevk veriyor?Yeni tarihli bir konuşma yapalım istedim hanımefendi size uygun gelemdiyse cevaplamazsınız olur biter insan linçlemek neden bu kadar basit neyse birşey söylemek istemiyorum
Aldatılma “hikayelerinizi” demişsiniz. Sanki çok minnoş gibi bir tavırla yazmışsınız.Ben normalleştrmedim içimizi dökelim istedim affetmek gibi de bir derdim yok affet ile ilgili birşey yazdığımıda göremiyorum ben neden böyle kötü yorum yapıyorsunuz beğenmediyseniz cevap vermeyin insna kalbi kırmak ne kadar kolay ya
Ben hiçbir art niyetle yazmamıştım sadece bira dertleşmek istedim keşke yazmasaydım farklı anlaşıldım gerçekten neden bu yöne çekildi analmadım tamam silme şansım olsa silerdim daha fazla cevaplamayın lütfen çok hassas zamanımdayım dertleşmek istedim ama demekki yanlış yerdeyim kusura bakmayınEşinin aldattığından şüphelendiğine dair zaten konu açtın orada yazılan yazıldı, bu konuda minnoş hikayeler mi bekliyorsun kalpler, hadi aldatılma hikayelerimizi paylaşalım falan? Neyin tüyosunu bekliyorsunuz adamı eve bağlamanın yollarını mı arıyorsunuz?
Mune yi etiket yapıp konuyu kapatmak isteğini yazabilirsin konu kapanırBen hiçbir art niyetle yazmamıştım sadece bira dertleşmek istedim keşke yazmasaydım farklı anlaşıldım gerçekten neden bu yöne çekildi analmadım tamam silme şansım olsa silerdim daha fazla cevaplamayın lütfen çok hassas zamanımdayım dertleşmek istedim ama demekki yanlış yerdeyim kusura bakmayın