Nasıl bir çözüm istiyorsunuz? Dertleşelim mi? Sürekli affettiğiniz için adamın yüzsüzleştiğini mi söyleyelim. ne istersinizuzun süreli ilişkimde aldatıldığımı öğrendim. daha sonra inkar etti beni sevdiğini söyledi. aradan biraz zaman geçti ve bu sefer öğrendiğim şey şuydu, benle ilişkisi varken benden bir yıl önce başka birisiyle ilişkisi varmış ve devam ediyormuş, yani o kızıda benimle aldatmış, üstelik hepimize evlenelim dedi, benden önceki kız her şeyi öğrendi ve hiçbir şey olmamış gibi şu an nişan hazırlığı yapıyorlar, resmen kullandı beni, kimseye güvenmiyorum artık, bunlar nasıl insanlar? kıza biz ayrı olduğumuz dönemde hata yaptım demiş, oysa biz uzun süredir ayrıl barış da olsa devam ediyorduk ve evlenelim diyordu
Çünkü konu sahibiyle nişanlanmadı onu tercih etmedi.E siz de affetmişsiniz.
Nişanlanacak olan kızı neden suçluyorsunuz? O da siz gibi affetmiş.
Seri aldatıcı..uzun süreli ilişkimde aldatıldığımı öğrendim. daha sonra inkar etti beni sevdiğini söyledi. aradan biraz zaman geçti ve bu sefer öğrendiğim şey şuydu, benle ilişkisi varken benden bir yıl önce başka birisiyle ilişkisi varmış ve devam ediyormuş, yani o kızıda benimle aldatmış, üstelik hepimize evlenelim dedi, benden önceki kız her şeyi öğrendi ve hiçbir şey olmamış gibi şu an nişan hazırlığı yapıyorlar, resmen kullandı beni, kimseye güvenmiyorum artık, bunlar nasıl insanlar? kıza biz ayrı olduğumuz dönemde hata yaptım demiş, oysa biz uzun süredir ayrıl barış da olsa devam ediyorduk ve evlenelim diyordu
Evet, nişanlanan kendisi olsa bu konu açılmayacaktıÇünkü konu sahibiyle nişanlanmadı onu tercih etmedi.
bizim aramızda cinsel şeyler yaşandı evleneceğimizi söylediği için böyle şeyler olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti, biz ayrıyken beni aldattığı kızla sadece bir kere görüştüE siz de affetmişsiniz.
Nişanlanacak olan kızı neden suçluyorsunuz? O da siz gibi affetmiş.
sürekli aldattığı halde affettim mi dedim? yaşananları bilmediğiniz için çok acımasız yorum yazmışsınızTamam işte siz sürekli aldattığı halde affetmişsiniz.
Nişanlanacağı kız da aynı şeyi yapmış sizin gibi affetmiş.
Onlar evlenirler adam da sizi sevgilisi yapar işte nasılsa yine affedersiniz.
Adam nasıl da değerlenmiş gözlerinde. Resmen beni tercih etti kavgası yapmışlar diğer kızla. Adam affedilmeye alışkın evlenince rahat duracak mı sanıyorlar acaba ?Evet, nişanlanan kendisi olsa bu konu açılmayacaktı
Değişik kafalar..
E kadınlar böyle olursa bazı karaktersiz herifler de bunu değerlendiriyor işte.
Bu yine de aldatmasını meşru kılmaz.bizim aramızda cinsel şeyler yaşandı evleneceğimizi söylediği için böyle şeyler olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti, biz ayrıyken beni aldattığı kızla sadece bir kere görüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?