Aldatilma sonrasi

Peki sizce esyalarimi istemek icin ne zaman ulasmaliyim? Cezvem ve fincanlarim orda kaldi, bir Turk kahvesi icmek vardi simdi :)
Çok mantıklı bi kızsın kafanda bu ilişkiyi bitirdiğini görebiliyorum o yüzden en müsait zamanında getirmesini veya kendin gitmeyi teklif et bi an öncede önüne bakmış olursun

@Juli_045 Sizin sorunuzaydi, alintilamayi unutmusum,

O aksamdan sonra gormedim ama ise gitmedigini, uyuyamadigini soyledi. Itiraf ettigi gun zaten cok perisan haldeydi o yuzden ne oldu diye sordum 2 defa. Kesinlikle pisman olduguna eminim ama son pismanlik fayda etmiyor iste. Kurtarmak icin henuz bir sey yapmadi. Beni affedebilecek misin dedi durdu, ilk defa boyle bir sey yaptim ve nasil davranacagimi bilmiyorum dedi. Ben de bunun affedilir yani olmadigini soyledim. Ugrasacagini sanmiyorum artik, ben cok nettim, hala da netim.

Adam yine dürüstmüş. Türk erkeği olsa gözünle görsen inkar ederdi. :deli:

Sonuç olarak aldatma aldatmadır bu onu temize çıkarmaz tabi. Daha kötüsü de olabilirdi evlendikten sonra da yaşayabilirdiniz böyle bir şeyi. Yemeğinizi yiyin çıkıp arkadaşlarınızla gezip dolaşın deymez bu kadar üzülmeye.
“Türk erkeği olda gözünle görsen inkar ederdi” onbirmilyon kere alkış :)

@Juli_045 Sizin sorunuzaydi, alintilamayi unutmusum,

O aksamdan sonra gormedim ama ise gitmedigini, uyuyamadigini soyledi. Itiraf ettigi gun zaten cok perisan haldeydi o yuzden ne oldu diye sordum 2 defa. Kesinlikle pisman olduguna eminim ama son pismanlik fayda etmiyor iste. Kurtarmak icin henuz bir sey yapmadi. Beni affedebilecek misin dedi durdu, ilk defa boyle bir sey yaptim ve nasil davranacagimi bilmiyorum dedi. Ben de bunun affedilir yani olmadigini soyledim. Ugrasacagini sanmiyorum artik, ben cok nettim, hala da netim.
Anladım canım en azından pişmanlık yaşamış bu güzel. Bu kararını ve duruşunu bozmamanı öneririm belki gerçekten bi anlık gaflet sarhoşluğun getirisi bilinç kaybı belki ama sizi bu çıkmaza sokmaya yetti sonuçta genelde böyle şeyler yaşandığında nasıl olsa affedildim modu oluyor

Çok mantıklı bi kızsın kafanda bu ilişkiyi bitirdiğini görebiliyorum o yüzden en müsait zamanında getirmesini veya kendin gitmeyi teklif et bi an öncede önüne bakmış olursun

Bitirdim ama henuz ofke nobetimi dizginlemede basarili degilim. Ev arkadasim var, aglamami duymasin diye yarim saattir ayni odayi supuruyorum :KK1:

Ben yıllar önce ilk sevgilimden öyle sağlam bir boynuz yemistim ki ( aldatmak kelimesi hafif kalır) 2 haftada 7 kilo verdim bir gecede yüzümde bir sürü yara gibi sivilce çıktı. Yerlerde anıra anıra ağladım. Sonra zamanla azaldı acisi ama hiç geçmedi hala aklıma geldikçe saydiririm. Faydam olmadı ama yazmak istedim.

Bitirdim ama henuz ofke nobetimi dizginlemede basarili degilim. Ev arkadasim var, aglamami duymasin diye yarim saattir ayni odayi supuruyorum :KK1:
Zor oluyo ama buda bi dönem hiç olmamış gibi geçip gidiyo bi zaman sonra tüm kalbimle daha daha daha iyilerinin nasip olmasını diliyorum sana :KK68:

Sene 2009... aşık olduğum insan tarafından aldatıldım...affetmedim... aylarca dolandı etrafımda anneme babama arkadaşlarıma huzursuzluk verdi...yok... baktım olmayacak yaptığı adiliği tüm iş arkadaşlarına anlattım ailesine sülalesine herkese yaydım sadece sen naptın deyip buluşalım konuşalım dedi saf sandı herhalde buluştum konuştuk dediki nasıl bu kadar soğuk davranabiliyorsun dedim sen benim yanımdan çıkıp nasıl başkasının koynuna girebildiysen o kadar önemsisiz birbirimiz için demekki dedim affetmek neden bu kadar zor dedi dedim bu bir hata değil bile bile zarara girmek sen bilerek isteyerek başkasıyla beraber oldun o an beni düşünmedin demekki affedilecek bir hata değil bu dedim beni küçğk düşürdün herkese söylemekle dedi dedim edeplice bitti dediğimde uzatmayıp hayatımdan defolup girseydin bu rezilliği yaşamazdın kendin kaşındın yaşına konumuna uygun davransaydın keşke dedim sahiden biz beraber olamayacakmıyız deyip elini elime uzatmaya çaluştığı anda tokatı yüzüne yapıştırdım ve asla o elin bana bir daha dokunamayacak deyip kalkmıştım yanından... allaha havale ediyorum kpss ye 3 gün kala bana bu adiliği yapıp sınavımı resil etti ama daha sonra da istediğim yere atandım ... aldatan insanlar asla ikinci bir şansı haketmez... affetmeyin kimse affetmesin...

Sene 2009... aşık olduğum insan tarafından aldatıldım...affetmedim... aylarca dolandı etrafımda anneme babama arkadaşlarıma huzursuzluk verdi...yok... baktım olmayacak yaptığı adiliği tüm iş arkadaşlarına anlattım ailesine sülalesine herkese yaydım sadece sen naptın deyip buluşalım konuşalım dedi saf sandı herhalde buluştum konuştuk dediki nasıl bu kadar soğuk davranabiliyorsun dedim sen benim yanımdan çıkıp nasıl başkasının koynuna girebildiysen o kadar önemsisiz birbirimiz için demekki dedim affetmek neden bu kadar zor dedi dedim bu bir hata değil bile bile zarara girmek sen bilerek isteyerek başkasıyla beraber oldun o an beni düşünmedin demekki affedilecek bir hata değil bu dedim beni küçğk düşürdün herkese söylemekle dedi dedim edeplice bitti dediğimde uzatmayıp hayatımdan defolup girseydin bu rezilliği yaşamazdın kendin kaşındın yaşına konumuna uygun davransaydın keşke dedim sahiden biz beraber olamayacakmıyız deyip elini elime uzatmaya çaluştığı anda tokatı yüzüne yapıştırdım ve asla o elin bana bir daha dokunamayacak deyip kalkmıştım yanından... allaha havale ediyorum kpss ye 3 gün kala bana bu adiliği yapıp sınavımı resil etti ama daha sonra da istediğim yere atandım ... aldatan insanlar asla ikinci bir şansı haketmez... affetmeyin kimse affetmesin...

Aldatip bir de normalmis gibi hayata devam etmeyi beklemek cok acizce. Affedip, tekrar beraber olacaginizdan da o kadar emindi yani. Cok iyi yapmissiniz, umarim sonrasinda daha iyi, guven dolu bir birlikteliginiz olmustur. Benimkinin oyle histerik davranip, huzursuzluk verecegi bir ruh hali yok ki oylesi daha kotudur eminim. Bir yandan olayi unutmak isterken surekli hatirlatip karsina cikmasi ayri bir dert olmustur. Gecmis olsun.

Terketmek icin boyle bir sey cok agir degilmi ya? :KK43:
Cok guzel giden bir birliktelikti, ailesiyle tanistirmak icin gun sayiyordu, Turkiye'ye gitmek icin ucak bileti bakiyorduk onceki gun. Bence olmasi gereken bu, itiraf etmiyorsan zaten aldattigin insana bir de aptal muamelesi yapmak daha da karaktersizlik.
Tabiki olması gereken bu ama böyle davranan erkek sayısı çok az.Geneli asla kabul etmez.İtiraf zaten çok zor.Bu kadar iyi giden bir ilişkiyse söyledikleri doğrudur ozaman.Zor bir süreç.Kolay atlatırsınız inşallah.

Aldatip bir de normalmis gibi hayata devam etmeyi beklemek cok acizce. Affedip, tekrar beraber olacaginizdan da o kadar emindi yani. Cok iyi yapmissiniz, umarim sonrasinda daha iyi, guven dolu bir birlikteliginiz olmustur. Benimkinin oyle histerik davranip, huzursuzluk verecegi bir ruh hali yok ki oylesi daha kotudur eminim. Bir yandan olayi unutmak isterken surekli hatirlatip karsina cikmasi ayri bir dert olmustur. Gecmis olsun.
Teşekkür ederim... ondan sonrası hayatım için gayet güzeldi... atandım tekrar aşık oldum sevdim sevildim evlendim yavrularım oldu... doğru bir karardı yine olsa yine yaparım evliymiş bekarmış farketmez insan aldatıyorsa ilişkide en önemli şey güven bitmiştir geri dönmeye gerek yok... hiç üzülmemiştim o öğrendiğim gün sadece tiksinmiştim... ben böyle bir sahtekarı nasıl hayatıma soktum diye... sadakat ayrı birşey benden dürüstçe ayrılsaydı kızmazdım kendini uyanık sanmak çok çirkin bir davranış...

Adam Türk değil diye aldatması normal mi yani? Adam cıvık belli ki. 3 çocuğunuzun babası değil neden ısrarla aldatılmayı sindirmeye uğraşıyorsunuz??

Bende anlamadim bu "bati kültüründe normaldir" diyenleri. Hayir, degil. Aldatmak her kültürde ayni.
Ayrica bunun sebebi alkol degil. Eger aldatmak istemiyorsan ker kütük sarhos oldugundada aldatmazsin. 30 yasina gelip, alkolü sindiremeyen, dozunu ayarlayamayan kisiden ayrica sogardim.

Yani ben olsam asla af etmezdim. Sadece dürüst degil, sadakatli insanda olmasi gerekiyor.

Herkese merhaba,

Sevgilimle yaklasik 8 aydir beraberiz, yurtdisinda yasiyorum ve kendisi Turk degil. Her ulkenin insanlarinin kendine has iliski tarzi var ve biz de orta yolu bulabilmek icin biraz ugrastik. Kendisi 30'lu yaslarda olmasina ragmen daha once ciddi bir iliskisi olmamis, bulamadim kimseyi, uzun iliski kuracak kadar yakin hissedemedim diyor. Bir iliskiden beklentim saygi, sadakat ve durustluk. 2 gun oncesine kadar bu 3 konuyla ilgili canimi sikacak tek bir olay olmadi.

2 gun once bir grup arkadasiyla gorusecekti ve beni de cagirdi tanisayim diye. Gittik, aralarinda bir kiz da vardi, epeyce sohbet ettik, Hepsi 30'lu yaslarinda insanlar, evliler vs. Ben baska bir arkadas grubuyla planim oldugu icin yanlarindan ayrildim. Erkek arkadasim orada kaldi ve gece 12'ye kadar devam ettiler. Ben arkadaslarimla yemek yiyip eve dondum. Yanlarina tekrar gitmek istemedim cunku cok alkolluyduler, o tribi cekemeyecegimi dusundum ve erkek arkadasim birlikteligimiz boyunca ilk defa o gece arkadaslariyla birlikte vakit gecirecekti, serbest alan olsun istedim. Araliklarla mesaj atti ama kelimelerindeki hatalardan epey sarhos oldugu belliydi, normalde dikkat eder. 2 saat kadar bir sey yazmadi ve sonra "Eve gidiyorum arabayi ariyorum" dedi, zor bela araba kullanmamasina ve uber cagirmasina ikna edebildim.

Ertesi gun her sey normaldi. Dun yemek yaptim, birlikte yedik ama O soguktu. Normalde elimi tutar, yanagimi oper devamli, dun tutmadi, hic opmedi, abuk subuk anlamsiz videolar izledi hep. 2 kere ne oldugunu sordum cevap vermedi sonra "sana o aksamla ilgili anlatmam gereken bir sey var" dedi. Gozleri doldu ve "nasil oldu hatirlamiyorum ama o gun tanistigin kizla opustuk" dedi. "En son evine birakacaktim, evine nasil yurudugumuzu hatirlamiyorum, sonra opustugumuzu ve yakinlastigimizi hatirliyorum. Sonra birden evden ciktigimi hatirliyorum kesik kesik. Kesinlikle seks yok ama sonucta seni aldattim" dedi. Hic bir sey diyemedim ve hemen orayi terkedip kendi evime geldim. Dedigim gibi bugune kadar guvenimi sarsici en ufak hareketini gormedim ve resmen sok gecirdim.

O gece konusmak istedi ama ben konusacak halde degildim. Eve geldikten sonra ozur diledigini vs belirten mesajlar yazdi. Cevap vermedim. Ancak bu sabahtan itibaren kendimi tutamayip ne var ne yok saydirdim. (su anda burada gece)

Sabah ayrildigimi belirten mesajla basladim olaya. Bazen cok kabalastim, kendimi tutamiyorum, sindiremiyorum yaptigini. Dun gece uyuyamadigini ve bugun ise gitmedigini yazdi ve butun gun de icmeye devam etti. Aslinda oyle alkole duskun biri degil ya da icince sapittigi icin yanimda cok almiyordu.

Aldatilmanin ne kadar buyuk aci verebilecegini tahmin bile edemezdim. Sakin kalmak istiyorum sadece, butun gun yemek yemedim, dun onunla yedigimle duruyorum.
Nasil sakin kalabilirim, tecrube eden var mi? Neler yaptiniz bu surecte?
Her işin başı içki,adam da suç yok içki içen beynini kullanamıyor hatalar yapıyor.Lütfen içki içen adamlardan adamlık beklemeyin gerçekten en sonunda yapacağını yapıyorlar.

Merhaba hanimlar,

Dun aksam onda kalan esyalarimi vermek istedigini yazdi. Benim ulasmama gerek kalmadigi icin sevindim. Gayet pijamalarimla asagiya inip aldim, evin dis kapisini kilitlerken 'konusabilir miyiz' dedi. Hep mesajlastigimiz icin yuzune karsi ne diyebilirim, ofkeden konusabilir miyim bilemedim. Diger taraftan da neden diye sormak istiyorum, neden boyle bir sey yaptin. Sonuc olarak arabaya bindim ve 2 saat arabanin icinde konustuk.

Tekrar tekrar sordum neden yaptigini, bilmiyorum, hatirlamiyorum diyor. Arkadaslariyla birlikte komple gitmisler kizin evine. Digerlerinin ne zaman gittigini hatirlamiyorum, opustugumuzu hatirliyorum, sonra da ayrilip sahile kostugumu diyor. Baska bir sey olmadi, olsa neden saklayayim, gelip anlatmazdim senden bir sey saklayacak olsam dedi. Telefonunu gosterdi kizla yazismalarini. En son o gun hep birlikte bulusmadan once biraz gecikecegini yazmis kiz, o kadar. Sonrasinda aramadim. haberlesmedim diye yemin etti. Iliskiyi bitirmek icin bahane bulamadigin ama bitirmek istedigin icin mi planladin dedim, boyle bir seyi sana neden yapayim dedi, bitirmek istesem gelip soylerdim her sey yolundaydi dedi. Sebebiyle ilgili terapistten yardim almak istedigini, tek basina cozmeyecegini, kendini affedemeyecegini ve bir omur bununla nasil yasayacagini bilmedigini soyledi. Ara ara agladi.

Bana yeniden sans verir misin, elimden geleni yapacagim, nasil olacagini bilmiyorum ama yeniden guven olusturacagim soz veriyorum dedi. Disarda alkol almayacagim, sensiz disari cikmayacagim, her seye bakabilirsin, telefonum ortada, sosyal medya hesaplarimi kapatacagim, istersen birlikte yardim alalim dedi. Bir yandan da, oturup film izleyecegiz, adam kadini aldatacak, bu olay gelecek aklimiza, nasil atlatacagiz diye agladi.

Dinledim onu, gercekten pismandi. Olmayacagini, o sansi verirsem yine yapacagini soyledim. Yapmayacagim, hayatimin dersini aldim. Bundan daha dibe batamazdim dedi. Sans ver, ben simdiki evimden tasinayim, sen de benle gel, gelecegimizle ilgili bir seyler yapalim dedi. Daha cok seyler soyledi ama olmayacagini soyleyip ayrildim. Evin dis kapisini kilitlerken arabanin camini acip, birbirimize biraz zaman verelim, yine konusalim diyip cami kapatti. Ben iceri girene kadar bekledi, sonra da gitmistir herhalde.

Merhaba hanimlar,

Dun aksam onda kalan esyalarimi vermek istedigini yazdi. Benim ulasmama gerek kalmadigi icin sevindim. Gayet pijamalarimla asagiya inip aldim, evin dis kapisini kilitlerken 'konusabilir miyiz' dedi. Hep mesajlastigimiz icin yuzune karsi ne diyebilirim, ofkeden konusabilir miyim bilemedim. Diger taraftan da neden diye sormak istiyorum, neden boyle bir sey yaptin. Sonuc olarak arabaya bindim ve 2 saat arabanin icinde konustuk.

Tekrar tekrar sordum neden yaptigini, bilmiyorum, hatirlamiyorum diyor. Arkadaslariyla birlikte komple gitmisler kizin evine. Digerlerinin ne zaman gittigini hatirlamiyorum, opustugumuzu hatirliyorum, sonra da ayrilip sahile kostugumu diyor. Baska bir sey olmadi, olsa neden saklayayim, gelip anlatmazdim senden bir sey saklayacak olsam dedi. Telefonunu gosterdi kizla yazismalarini. En son o gun hep birlikte bulusmadan once biraz gecikecegini yazmis kiz, o kadar. Sonrasinda aramadim. haberlesmedim diye yemin etti. Iliskiyi bitirmek icin bahane bulamadigin ama bitirmek istedigin icin mi planladin dedim, boyle bir seyi sana neden yapayim dedi, bitirmek istesem gelip soylerdim her sey yolundaydi dedi. Sebebiyle ilgili terapistten yardim almak istedigini, tek basina cozmeyecegini, kendini affedemeyecegini ve bir omur bununla nasil yasayacagini bilmedigini soyledi. Ara ara agladi.

Bana yeniden sans verir misin, elimden geleni yapacagim, nasil olacagini bilmiyorum ama yeniden guven olusturacagim soz veriyorum dedi. Disarda alkol almayacagim, sensiz disari cikmayacagim, her seye bakabilirsin, telefonum ortada, sosyal medya hesaplarimi kapatacagim, istersen birlikte yardim alalim dedi. Bir yandan da, oturup film izleyecegiz, adam kadini aldatacak, bu olay gelecek aklimiza, nasil atlatacagiz diye agladi.

Dinledim onu, gercekten pismandi. Olmayacagini, o sansi verirsem yine yapacagini soyledim. Yapmayacagim, hayatimin dersini aldim. Bundan daha dibe batamazdim dedi. Sans ver, ben simdiki evimden tasinayim, sen de benle gel, gelecegimizle ilgili bir seyler yapalim dedi. Daha cok seyler soyledi ama olmayacagini soyleyip ayrildim. Evin dis kapisini kilitlerken arabanin camini acip, birbirimize biraz zaman verelim, yine konusalim diyip cami kapatti. Ben iceri girene kadar bekledi, sonra da gitmistir herhalde.

Kendine biraz zaman ver derim. Bir kere daha denemek istiyorsan dene. Kesip atmak zorunda değilsin, gerçekten pişman gibi hissettim ben.

Kendine biraz zaman ver derim. Bir kere daha denemek istiyorsan dene. Kesip atmak zorunda değilsin, gerçekten pişman gibi hissettim ben.

Pisman ama yeniden baslarsam nasil olacak, nasil davranacagim, tekrar nasil guven olusacak.. Baskasini opmesinden cok alkol sorunu dusundurucu. Kendine hakim olabilecek mi, risk almaya deger mi..
Yarin icin randevu almis, terapiste gidecekmis. Ben iletisim kurmuyorum, detayini sormadim.

Pisman ama yeniden baslarsam nasil olacak, nasil davranacagim, tekrar nasil guven olusacak.. Baskasini opmesinden cok alkol sorunu dusundurucu. Kendine hakim olabilecek mi, risk almaya deger mi..
Yarin icin randevu almis, terapiste gidecekmis. Ben iletisim kurmuyorum, detayini sormadim.

güven kırıldıktan sonra olmaz. kendine eziyet etme zorlama. 3 günlük dünyada neden üzüle üzüle güvenemediğin bi adamla devam etmeye çalışıp kendine eziyet edesin ki

X