Merhaba hanimlar,
Dun aksam onda kalan esyalarimi vermek istedigini yazdi. Benim ulasmama gerek kalmadigi icin sevindim. Gayet pijamalarimla asagiya inip aldim, evin dis kapisini kilitlerken 'konusabilir miyiz' dedi. Hep mesajlastigimiz icin yuzune karsi ne diyebilirim, ofkeden konusabilir miyim bilemedim. Diger taraftan da neden diye sormak istiyorum, neden boyle bir sey yaptin. Sonuc olarak arabaya bindim ve 2 saat arabanin icinde konustuk.
Tekrar tekrar sordum neden yaptigini, bilmiyorum, hatirlamiyorum diyor. Arkadaslariyla birlikte komple gitmisler kizin evine. Digerlerinin ne zaman gittigini hatirlamiyorum, opustugumuzu hatirliyorum, sonra da ayrilip sahile kostugumu diyor. Baska bir sey olmadi, olsa neden saklayayim, gelip anlatmazdim senden bir sey saklayacak olsam dedi. Telefonunu gosterdi kizla yazismalarini. En son o gun hep birlikte bulusmadan once biraz gecikecegini yazmis kiz, o kadar. Sonrasinda aramadim. haberlesmedim diye yemin etti. Iliskiyi bitirmek icin bahane bulamadigin ama bitirmek istedigin icin mi planladin dedim, boyle bir seyi sana neden yapayim dedi, bitirmek istesem gelip soylerdim her sey yolundaydi dedi. Sebebiyle ilgili terapistten yardim almak istedigini, tek basina cozmeyecegini, kendini affedemeyecegini ve bir omur bununla nasil yasayacagini bilmedigini soyledi. Ara ara agladi.
Bana yeniden sans verir misin, elimden geleni yapacagim, nasil olacagini bilmiyorum ama yeniden guven olusturacagim soz veriyorum dedi. Disarda alkol almayacagim, sensiz disari cikmayacagim, her seye bakabilirsin, telefonum ortada, sosyal medya hesaplarimi kapatacagim, istersen birlikte yardim alalim dedi. Bir yandan da, oturup film izleyecegiz, adam kadini aldatacak, bu olay gelecek aklimiza, nasil atlatacagiz diye agladi.
Dinledim onu, gercekten pismandi. Olmayacagini, o sansi verirsem yine yapacagini soyledim. Yapmayacagim, hayatimin dersini aldim. Bundan daha dibe batamazdim dedi. Sans ver, ben simdiki evimden tasinayim, sen de benle gel, gelecegimizle ilgili bir seyler yapalim dedi. Daha cok seyler soyledi ama olmayacagini soyleyip ayrildim. Evin dis kapisini kilitlerken arabanin camini acip, birbirimize biraz zaman verelim, yine konusalim diyip cami kapatti. Ben iceri girene kadar bekledi, sonra da gitmistir herhalde.