Elimde imkanım olmadığı için duruyorum malesef ama eminim o imkansızlıkta bitecek yakındaboşverin ıspatı boşverin kayınbabayı vazgeçin ayrılın,ayrılın demek kolay uygulamak zor farkındayım ama bu ciddi bir zorbalık muhtemelen siz farkında değilsiniz ama bu çok ciddi bir suistimal o yüzden bırakın ıspatlamayı,delili siz biliyorsunuz önemli olanda bu,elinizde imkanınız varsa çekin kapıyı gidin açıklama temezzülünde bile bulunmayın haketmiyor sakında barışmayın heleki birde çocuk bu insandan çok kötü olurmuş,bazen birakmak gerekiyor intikanmdır rezilliktir fln onu bile haketmeyenler var
Bütüüüün ailesinin haberi var herşeyden hepsi destekçiniz filan dedi ama ben ayrılacam deyince kıyametler kopmuşYahu ispat edeyim derken iki çocuk yapacak havanız var. Kayınbabanıza söyleyin, oğlunuz ölen kardeşinin yasını tutuyorum ayağına elin kadınlsrı ile fingirdiyor deyin. Bu yeterince ağır gelir sanırım. Oğlunun Yediği naneleri herkes gülerek kabul ediyor. Sizce normal şeyler mi yaşıyorsunuz?
Sizin kafanız da çok değişikOnların ailesinde boşanma diye bişe yokmuş malesef ne olursa olsun hepsi evliliklerine devam ediyor çok değişik kafaları
Bankaya gidip öğrenin o numara benim değil deyin değiştirtin şaka gibisiniz.Çalışırken sigortamı yaptırmıştı o zamn işte bütün bankalardan kartlara başvuru yaptı hrpsinede kendi numarasını vermişti ondan dolayı borç ne kadar bilmiyorum