Aldatılma hikayem

Türkiye’de bankalar listesini elinize alın , tek tek gezin . Kredi kartlarını kapatın , borçlarınızı öğrenin ve döküm isteyin . Böylelikle daha fazla borca girmezsiniz . Ayrıca müşteri temsilcisine telefon bankacılığı , internet bankacılığı vs tüm yollardan erişim kısıtlaması isteyin . Boşanma aşmasındayız , eşim benim adıma kart çıkarttı deyin .
Ayrıca ispatlamak hiç önemli değil . Sevgi ve saygının olmadığı bir evlilik bitmeli . Zararın neresinden dönersen kardır

Kisinin kendisi olmadan esler kredi karti vs cikartabiliyor mu ya? Kendi imzasi lazim olmuyor mu kisinin?
Kadin madem evli, kadinin kocasina ulasin. Eger eminseniz.

Elimde imkanım olmadığı için duruyorum malesef ama eminim o imkansızlıkta bitecek yakında

Bütüüüün ailesinin haberi var herşeyden hepsi destekçiniz filan dedi ama ben ayrılacam deyince kıyametler kopmuş

Onların ailesinde boşanma diye bişe yokmuş malesef ne olursa olsun hepsi evliliklerine devam ediyor çok değişik kafaları
Sizin kafanız da çok değişik
Sen bosadiktan sonra kimin ne demeye hakkı var ya . Zorla seni eve mi sokacaklar? Terket bitsin gitsin. Ne yapacaklar yani en fazla?

Çalışırken sigortamı yaptırmıştı o zamn işte bütün bankalardan kartlara başvuru yaptı hrpsinede kendi numarasını vermişti ondan dolayı borç ne kadar bilmiyorum
Bankaya gidip öğrenin o numara benim değil deyin değiştirtin şaka gibisiniz.

Telefon şifreli ise devam ilişki devam ediyor demektir,
kendini suçlu durumuna düşürecek bişey yapma , bu aldatma işi insanlara ciddi hatalar yaptırıyor zaten kanıtı kendi elleriyle vermişlerdir ortaya Çıkar

"O kadının başı dertte artık, evli adamla konuşmak ne demek öğreteceğim ona deyin. Tazminat davası hem ona hem sana açıyorum, ayrıca bosuyorum. Bu şekilde kabul etmem mümkün değil hiç birşeyi" deyin . Bakalım mesajla ne diyecek?

Onun dışında mahkeme ile kayıtlara ulaşıp gerçekten,. Şuan dert ettiğiniz bir çok konuyu çözebilir rahat edebilirsiniz

yasal olmayan yollardan kanıt aramaya çalışmayın. mesaj da itiraf ettirebilirsiniz ayrıca boşanmayacaksınız hiç kurcalamayın bence boşanacaksanız yapın bunları. ve yakının ölmesi zerine olan yas 4 ay sürer fazlası için psikolojik destek gerekir. psikolojik destek için ikna edebilirsiniz

Önce e devletten veya bankalardan borcunuzu öğrenin. Üzerinize ne kadar kart varsa hepsini kapattırın, numaranızı güncelleyin. Altınlarınız evdeyse satıp borcu kapatın ve kurtulun o adamdan! Zaten numara eşinizin kullandığı numara yani kartların kullanımı onda olduğu net şekilde belli. Olmadı bir avukatla görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…