Aldatılma hikayeleri

• Konu Sahibi bloodrayne__
Hayır,aklın başına gelmiş oluyorkaydirigubbakcemile5

ama bu olaydan sonra yani ayrıldıktan bir sene sonra da tekrar aradım aklıma düştü bir ara şiddetli bir şekilde.aradım mesaj çektim ama sert ve olumsuz bir cevap aldım.hata yaptım değil mi?:uhm:

ama bu olaydan sonra yani ayrıldıktan bir sene sonra da tekrar aradım aklıma düştü bir ara şiddetli bir şekilde.aradım mesaj çektim ama sert ve olumsuz bir cevap aldım.hata yaptım değil mi?:uhm:
Oldu mu şimdi,yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,sonra da bir çuval inciri berbat ettin denir bu durumuna:sinifsinif:

Oldu mu şimdi,yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,sonra da bir çuval inciri berbat ettin denir bu durumuna:sinifsinif:

tekrar psikolojim bozuldu zaten....sinirlendim bende bikaç mesaj attım.bilmiyorum böyle oldu işte...helallik isteme ihtiyacı hissettim birazda.ama o sinirli sert mesaj atınca canım sıkıldı...bilmiyorumkismile

okudukça hayretler içinde kalıyorum :1shok: ne acı ne dayanılmaz şeyler yşamışsınız kızlar Allah yardımcınız olsun,sabır versin....böyle şeyleri okudukça bende pimpirikli olmaya başladım.artık benimkinin her hareketinden bişey çıkarmaya çalışıyorum :sm_confused: her seferinde de azarlıyor beni yine gaza geldi hatun diye kaydirigubbakcemile3

X