- 5 Ocak 2018
- 1.932
- 5.904
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha affetmeye devam edecek misiniz? Ona göre yorum yapalım ya da laf anlatmaya çalışmayalımMerhaba arkadaşlar
Son 1 aydır çok kötü zamanlar geçirdim. Eşim instagramdan biriyle konuştuğunu öğrendim. Ani yakaladım buluşma aşaması olmamış ama eşim teklif etmiş buluşalımmı diye. Avukata gittim, ayrılmak istedim sonra bir şanş vereyim dedim baya şeyler oldu ama aynı evde ben unutamadım hergün kavga ediyoruz. Geçen aile terapisti ne gittik neden diye sordu eşim dalga amaçlı heyecan aradım ben çok seviyorum pişmanım dedi. Benim çok trip yapmamdan şikayetçi oldugunu dedi. Bana iyi geldi doktor neyse eve geldik eşimin arkadaşlarıyla whatsapp grubu var bir arkadaşı taylanda gitmiş muhabbet ediyorlardı sabah kurcaladım telefonunu arkadaşı cıplak kadın fotoları atmış, grup yaptım sizde yapın demiş ben dedim sen nasıl böyle sohbete katılırsın evlisin ne hakla foto atarlar dedim git artık hayatımdan dedim bugün psikayriye gittim tedaviye başladım beni maffetti olan bana oldu çok kötüyüm araftayım resmen siz napardınız
Burda da her pislik var artık malesef.Harbi iğrençler. Sexturismin ana vatanı orası. Buralarda illegal olan şeyleri orada çoluk çocuğa parasız kadınlara yapıyorlar. Hiçbir şey olmamış gibi de dönüp aramızda adamım diye dolaşıyor bu pislikler. Eşim öyle birisiyle arkadaşlık yapsa yüzüne tükürürüm..
Olabilir ama Türkiye'ye yerel halk üzerinde sapkın fantezilerini gerçekleştirmek için gelen yok. Yani öyle bir turizm sektörü yok Allahtan.Burda da her pislik var artık malesef.
Boşan ben boşanmaya karşı biriyim ama seninki şuan yapamadiysa da aldatacak seni çok belli.kendini daha da hirpalama anlaşmalı boşanmaya çalış .Merhaba arkadaşlar
Son 1 aydır çok kötü zamanlar geçirdim. Eşim instagramdan biriyle konuştuğunu öğrendim. Ani yakaladım buluşma aşaması olmamış ama eşim teklif etmiş buluşalımmı diye. Avukata gittim, ayrılmak istedim sonra bir şanş vereyim dedim baya şeyler oldu ama aynı evde ben unutamadım hergün kavga ediyoruz. Geçen aile terapisti ne gittik neden diye sordu eşim dalga amaçlı heyecan aradım ben çok seviyorum pişmanım dedi. Benim çok trip yapmamdan şikayetçi oldugunu dedi. Bana iyi geldi doktor neyse eve geldik eşimin arkadaşlarıyla whatsapp grubu var bir arkadaşı taylanda gitmiş muhabbet ediyorlardı sabah kurcaladım telefonunu arkadaşı cıplak kadın fotoları atmış, grup yaptım sizde yapın demiş ben dedim sen nasıl böyle sohbete katılırsın evlisin ne hakla foto atarlar dedim git artık hayatımdan dedim bugün psikayriye gittim tedaviye başladım beni maffetti olan bana oldu çok kötüyüm araftayım resmen siz napardınız
Bende ayrılırdım. Mesele bunu yaparken Allah'tan korkusunun olmaması. Aldatmayı konuya katmiyorum. Hani bir laf vardır ya Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz diye herşeyi öyle meşrulaştırmis ki yarın üstüne kumada getirir.Merhaba arkadaşlar