Aldatılma barışma kavga

Adam resmen sapık.... Kafasının içini düşünemiyorum... Bu adam yüzünden sağlığınızdan olmayın. Bir avukat ile görüşün, başka vukuatları da vardır bence. İz sürün sonra güzelce tekmeyi basın neye uğradığını şaşırsın ve çükü ile başbaşa kalsın dağ ayısı.

Merhaba arkadaşlar
Son 1 aydır çok kötü zamanlar geçirdim. Eşim instagramdan biriyle konuştuğunu öğrendim. Ani yakaladım buluşma aşaması olmamış ama eşim teklif etmiş buluşalımmı diye. Avukata gittim, ayrılmak istedim sonra bir şanş vereyim dedim baya şeyler oldu ama aynı evde ben unutamadım hergün kavga ediyoruz. Geçen aile terapisti ne gittik neden diye sordu eşim dalga amaçlı heyecan aradım ben çok seviyorum pişmanım dedi. Benim çok trip yapmamdan şikayetçi oldugunu dedi. Bana iyi geldi doktor neyse eve geldik eşimin arkadaşlarıyla whatsapp grubu var bir arkadaşı taylanda gitmiş muhabbet ediyorlardı sabah kurcaladım telefonunu arkadaşı cıplak kadın fotoları atmış, grup yaptım sizde yapın demiş ben dedim sen nasıl böyle sohbete katılırsın evlisin ne hakla foto atarlar dedim git artık hayatımdan dedim bugün psikayriye gittim tedaviye başladım beni maffetti olan bana oldu çok kötüyüm araftayım resmen siz napardınız
Biraz daha affetmeye devam edecek misiniz? Ona göre yorum yapalım ya da laf anlatmaya çalışmayalım

Harbi iğrençler. Sexturismin ana vatanı orası. Buralarda illegal olan şeyleri orada çoluk çocuğa parasız kadınlara yapıyorlar. Hiçbir şey olmamış gibi de dönüp aramızda adamım diye dolaşıyor bu pislikler. Eşim öyle birisiyle arkadaşlık yapsa yüzüne tükürürüm..
Burda da her pislik var artık malesef.

Muhtemelen farklı vakalari da vardir da siz denk gelmemişsinizdir.Adam arsız olmuş.
Keske hemen affetmeseydiniz.
Hayat sizin karar sizin.Ben aldattığından süphelenince boşanmak istedim.Çünkü asla devam edemezdim.Devam ederseniz psikiyatrik hasta olmayı da göze almanız lazım.
Allah yardımcınız olsun

Merhaba arkadaşlar
Son 1 aydır çok kötü zamanlar geçirdim. Eşim instagramdan biriyle konuştuğunu öğrendim. Ani yakaladım buluşma aşaması olmamış ama eşim teklif etmiş buluşalımmı diye. Avukata gittim, ayrılmak istedim sonra bir şanş vereyim dedim baya şeyler oldu ama aynı evde ben unutamadım hergün kavga ediyoruz. Geçen aile terapisti ne gittik neden diye sordu eşim dalga amaçlı heyecan aradım ben çok seviyorum pişmanım dedi. Benim çok trip yapmamdan şikayetçi oldugunu dedi. Bana iyi geldi doktor neyse eve geldik eşimin arkadaşlarıyla whatsapp grubu var bir arkadaşı taylanda gitmiş muhabbet ediyorlardı sabah kurcaladım telefonunu arkadaşı cıplak kadın fotoları atmış, grup yaptım sizde yapın demiş ben dedim sen nasıl böyle sohbete katılırsın evlisin ne hakla foto atarlar dedim git artık hayatımdan dedim bugün psikayriye gittim tedaviye başladım beni maffetti olan bana oldu çok kötüyüm araftayım resmen siz napardınız
Boşan ben boşanmaya karşı biriyim ama seninki şuan yapamadiysa da aldatacak seni çok belli.kendini daha da hirpalama anlaşmalı boşanmaya çalış .

Sadece bir kızla mi konusmus gercekten. O grupta kac kızın geyigi dönmüştür.igrenc degıl mi sanırım herkes birlikte oldugu kızın detaylarını paylasıyor o grupta o yuzden arkadasıda gayet rahat ben yaptım szde yapın falan demiş. Eşiniz de yemiştir bir haltlar ama siz sadece bi kızla konusmasını gormussunuzdr.engelli listelerine bakın burdan bir taktikmşş😊

Merhaba arkadaşlar
Bende ayrılırdım. Mesele bunu yaparken Allah'tan korkusunun olmaması. Aldatmayı konuya katmiyorum. Hani bir laf vardır ya Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz diye herşeyi öyle meşrulaştırmis ki yarın üstüne kumada getirir.

Çocuk yoksa hemen boşanın. İnstagramdaki bulusalım mesajını inş fotoğraflamışsınızdır. Kanıt olsun. Tazminat da alarak boşanın. Aksi halde evliliğiniz her geçen gün daha da kötüleşecek. Hayat kabusa dönüşecek. İnsan kocasına tekrar aşık olabilir tekrar saygı duyabilir ama “Güven” sarsıldıgı zaman asla bir daha güvenemezsiniz. Çünkü aldatmadı diyelim ki sizi aldatmadığını size nasıl kanıtlayacak? Yani olmayan bir şeyi kanıtlayamazsın. Arkadaş çevresinin durumu ve kızlara buluşalım yazmasından dolayı ileride sizi aldatma ihtimali de çok yüksek. Şuana kadar da aldatmıştır zaten. Buluşmak istemesi bile aldatmadır. Gruba arkadaşlarına kendi aldatma hikayesini yazmaya meraklı gibi. Bu aldatılmış olma ihtimali salak yerine konulmuş olma duygusu kolay kolay unutulacak bir duygu değil. Zaten hemen affetmişsiniz o yüzden nasıl olsa affediyor diyip daha beter şeyler de yapacaktır. Eğer evli kalmaya devam ederseniz siz ceza çekeceksiniz Ama tazminatla boşanırsanız o cezasını çekecek.

Bazen keşke erkek doğsaydım diyorum. Aldatırsın, pişkin pişkin "heyecan aradım yeaaa" dersin (ki aldatıldıktan sonra terapiste gitmenize gerek bile yokmuş adam silmiş sizi çoktan), evli bekar fark etmez her yerde seks muhabbeti yaparsın. Ve karın seni affeder. Mis 🥰

Hiç birşey eskisi gibi olmaz boşanın sürekli aklınıza gelir durur siz de yansıtırsınız sürekli bu durumu affetseniz bile ,hep tadınız kaçar

o Tayland a gidenler genelde zührevi hastalik kapiyolar umuyorum o arkadasta nasiplenmistir. O kocayi da bosa kiz görsün heyecani

Yüzsüz ya bir de dalga geçmesi zaten umrunda olmadığını gösteriyor onun için olağan bir durum ve maalesef düzelmesi mümkün değil.
İlk başta affetmeyecektiniz son olan olayda arkadaşı atmış fotoyu tamam bu da normal değil ama o ne cevap vermiş bu duruma?
Bir de ayrılmayacaksanız neden adamın telini kurcalayıp olay çıkarıyorsunuz?
Eşinizde zaten aldatmamı yakaladı affetti bana atılan fotoyu mu affetmez diye düşünüyordur.
Şunu da söyliyim ilk yakaladığımda ayrılırdım.

X