Aldatılma barışma kavga

glanz89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
48
20
36
Merhaba arkadaşlar
Son 1 aydır çok kötü zamanlar geçirdim. Eşim instagramdan biriyle konuştuğunu öğrendim. Ani yakaladım buluşma aşaması olmamış ama eşim teklif etmiş buluşalımmı diye. Avukata gittim, ayrılmak istedim sonra bir şanş vereyim dedim baya şeyler oldu ama aynı evde ben unutamadım hergün kavga ediyoruz. Geçen aile terapisti ne gittik neden diye sordu eşim dalga amaçlı heyecan aradım ben çok seviyorum pişmanım dedi. Benim çok trip yapmamdan şikayetçi oldugunu dedi. Bana iyi geldi doktor neyse eve geldik eşimin arkadaşlarıyla whatsapp grubu var bir arkadaşı taylanda gitmiş muhabbet ediyorlardı sabah kurcaladım telefonunu arkadaşı cıplak kadın fotoları atmış, grup yaptım sizde yapın demiş ben dedim sen nasıl böyle sohbete katılırsın evlisin ne hakla foto atarlar dedim git artık hayatımdan dedim bugün psikayriye gittim tedaviye başladım beni maffetti olan bana oldu çok kötüyüm araftayım resmen siz napardınız

Merhaba arkadaşlar
Son 1 aydır çok kötü zamanlar geçirdim. Eşim instagramdan biriyle konuştuğunu öğrendim. Ani yakaladım buluşma aşaması olmamış ama eşim teklif etmiş buluşalımmı diye. Avukata gittim, ayrılmak istedim sonra bir şanş vereyim dedim baya şeyler oldu ama aynı evde ben unutamadım hergün kavga ediyoruz. Geçen aile terapisti ne gittik neden diye sordu eşim dalga amaçlı heyecan aradım ben çok seviyorum pişmanım dedi. Benim çok trip yapmamdan şikayetçi oldugunu dedi. Bana iyi geldi doktor neyse eve geldik eşimin arkadaşlarıyla whatsapp grubu var bir arkadaşı taylanda gitmiş muhabbet ediyorlardı sabah kurcaladım telefonunu arkadaşı cıplak kadın fotoları atmış, grup yaptım sizde yapın demiş ben dedim sen nasıl böyle sohbete katılırsın evlisin ne hakla foto atarlar dedim git artık hayatımdan dedim bugün psikayriye gittim tedaviye başladım beni maffetti olan bana oldu çok kötüyüm araftayım resmen siz napardınız
Affetmez ayrılırdım. Çünkü eşiniz bunu kendi kafasında öyle normalleştirmiş ki utanmıyor bile. Hatta doktorun yanında bildiğin sizi şizofren, abartıyor olarak gösterip alaya almış resmen. Arsızlık işte. Yani değişeceğini sanmıyorum açıkçası henüz değişeni görmedim. Ve bi gün gerçekleştirmeyeceğini de bilemezsin. Ben bu tarz gruplarda bulunmaları da çirkin buluyorum. Benimde arkadaş grubum vardı yakışıklı erkek resmi atan olmadı gerçi ama ben yalandan kuzenlerime bakın yeni sevgilim diye atmıştım inanacaklar mı diye merak ettim :KK70: İnanmadılar tabi asfg. Ama hiçbir zaman böyle çıplak resim olmadı olmazda ya sapıklık bu bence. Birde sinir bozucu kısmı evlisin...

Avukata gittim, ayrılmak istedim sonra bir şanş vereyim dedim
İste hatayi tam bu noktada yapmissiniz. Niyeti bozmus adami affedince oo bu nasilsa herseye tamam diyor bi dahakine dikkatli olayim 2li 3lu 5li yapayim cesareti vermis oluyorsunuz. Esini seven adam boyle davranmaz.

Hay çükü kopasıca
Filler üstünde tepinsin inşallah böylelerinin
Pislikler
Harbi iğrençler. Sexturismin ana vatanı orası. Buralarda illegal olan şeyleri orada çoluk çocuğa parasız kadınlara yapıyorlar. Hiçbir şey olmamış gibi de dönüp aramızda adamım diye dolaşıyor bu pislikler. Eşim öyle birisiyle arkadaşlık yapsa yüzüne tükürürüm..

Harbi iğrençler. Sexturismin ana vatanı orası. Buralarda illegal olan şeyleri orada çoluk çocuğa parasız kadınlara yapıyorlar. Hiçbir şey olmamış gibi de dönüp aramızda adamım diye dolaşıyor bu pislikler. Eşim öyle birisiyle arkadaşlık yapsa yüzüne tükürürüm..

Zaten adamin öyle arkadaslari olmasi sasirtici degil. Kendide öyle cünkü

Yanında kalmaya devam ederseniz ömür boyu aldatılacaksınız gibi görünüyor.

Hem evli, hem abaza.

Merhaba arkadaşlar
Buluşsa ne olur buluşmasa ne olur illaki aksiyona dökmek gerekmiyor ki aldatmak için. Ayrıca aynı heyecanı siz arasanız arasanız sonu ne olurdu acaba?

bunlardaki bu yüzsüzlüğü anlamakta güçlük çekiyorum hani böyle bir şeyden yakalansam bir daha yüzüne bakamam yüzleşemem bunlar pişkin pişkin ... neyse

Arkadaşım eşin sanırım pişman değil sadece pişmanım diyerek kriz yönetimi yapıyor ve bu süreçten sonra yaşananlarda eşinin suçladığı gibi bir payın yok yediği haltın sonrasındaki süreci beceremeyende kendisi , böyle bir şeyden sonra bir insanın önce hatasını kabul etmesi lazım bu hatayı sözde kabul ettim deyip ama peşine terapistteki gibi eklemeler yaparsa senin kafanda soru işaretleri bitmezki , hata diye nitelendirmeyen tekrar yapar. sonrasında her yıkımın bir telafi ve bedel süreci vardır eşin bunda da başarısız

Vallahi adam sizin dışınızdaki herkese karşı heyecanlı.
Bir size ölü balik gibi.
Biraz da yüzsüz ayrıca.
Yani ben heyecan aramak için başka kadınlarla sevişmeye çalıştım,ama sen bu duruma bile fazla tepki verdin diyerek sizi suçlamış resmen.
Bunları bize soruyorsunuz ya,ne yapayım diyorsunuz ya ; ben de bunu anlamıyorum.
Belli değil mi yapılacak şey..?

X