Aldatılıyorum sanırım

Okurken benim bile içim sızladı. Allah size güç versin. Sükunetinizi korumaya çalışın. Dualarım sizinle

Biraz daha bekle dusunmeden hareket etme birileriyle paylasma ailenle yani eger karara varirsan once esinle konus acik acik neler olup bittigini ondan ogren

son durum ne gittin mi?
Eşim gitmek istemediğini yazmış sonrada bana mesaj attı yanıma geldi dolaşıp eve geldik takipte kalacağım bir süre yine aynı kişi mesaj attığında yanında olursam kim olduğnu soracağım Baska bişey gelmiyor aklıma . Arkadaşımın eşine kadının numarasını verdim kargocu gibi aradı çocuk. İsmini öğrendim ama bana yetmeyecek bilgi

Selam gercekten aldatil
E
Selam gercekten aldatildigini dusunuyor San bende bi program var esinizin telefonuna yukleyip tabiki onda hic bi sekilgorunmeyen bir program onu gizliden takip edip kiminle konustugunu yazistigini nerde oldugunu hatta onlu ve arkali fotograf bile cekebilirsiniz ve hersey kayit altinda olur.elinizde Belge ses goruntu.( Ilginizini cekerse) yazim Bana yardimci olurum

Allah yardımcınız olsun zor ve çok sıkıntılı bir süreçtesiniz kolay değil. Ama her ne yapıcaksınız lütfen bin düşünüp bir hareket edin olurmu?

WATSAP WEB DEN NASIL TAKİP ETTİNİZ

SLM BU PROGRAM HERŞEYİ Mİ WATSAPI MI TAKİP ediyor bana da atın lütfen

SLM BU PROGRAM HERŞEYİ Mİ WATSAPI MI TAKİP ediyor bana da atın lütfen
Kullanmak istediğiniz kişinin telefonundan whatsapp ayarlrdan web whatsapp kısmını açıyorsunuz kamera gibi bir yer açılıyor sonra bilgisayardan googlea web whatsapp yazıp orda çıkan QR kodu o kamera olan yere okutuyorsunuz böylece sizde hep açık oluyor o kişinin whatsapı.

Eşiniz bı şekilde sizin bildiğinizi öğrenmiş. Bence kızı arattirdiğiniz arkadaşı kesin söylemiştir zaten, sonrası yalan dolan...o da şu anda sizin gibi bilmiyoru oynayıp yeniden güveninizi kazanacak, yuzlesirseniz inkar edecek kiviracak, yuzlesmezseniz gerekli önlemleri alıp aynen devam edecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…