Aldatılıyorum artık gücüm kalmadı 😔

Bu beğenmedimi çocuklar için attım. Hem kavgalarımızla büyüdüler diosunuz hemde boşanmaktan vazgeçip tekrar aynı ortama getirmişsiniz tebrik ediyorum

Huylu huyundan vazgeçmez!.Böyle birine iki çocuk vermişsiniz ve taviz üstüne taviz vererek bu günlere gelmişsiniz.25 yaşındasınız ve taşı sıksaniz suyunu çıkarırsınız.Bir iş bulup çalışmaktan başka şansınız yok.Hatanin büyük kısmı sizde.

Aileler arkasında olup rezillik çekmeye meraklı herkese müstehak yaşananlar.

Öyle malesf. Eşi birşey yapmıyor aslında adamın ne olduğu belli konu sahibi bu zulmü kendine reva görüyor

Boşanmayı her saniye düşünüyorum ama boşandıktan sonra ne yapıcam babmın evine nasıl sığıcam ki onlarında maddiyatları kötü ve eşimde nafaka ödemez eşya vermez ayakta kalmak önemli

Tamam siz sevip kopamıyorsunuz diyelim çocukların ne suçu var yazık değil mi keşke korunsaydınız

İnan bana seni böyle aldatan adamın, senin elini bile tutmaması en doğrusu en iyisi senin için. Allah korusun ya sana hastalık bulaştırsa. Kol altına yerleştirilen implant var, doğum kontrolü için. Hastaneye git öğren bunu. Yazık bu duruma bir çocuk daha getirme. Sağlığın şuan her şeyden daha önemli.

Belediyenin meslek kursu varsa oralara git, meslek öğren, kuaförlük olur, evden kek pasta börek yapıp satmak olur. Gerekirse gizli gizli üniversite sınavına hazırlan, sınava gir. 2 yıla mesleğin olur elinde. Sakın öyle ben ne iş yaparım elimden ne gelir diye düşünme. Gerekirse çocukların okulda temizlik işine, çay kahve işine girmeye çalış. 1000 lira alırsan, kocana 500 aldığını söyle para biriktir.

Hala genç kız gibisin çünkü genç kızsın. 17 yaşında ne acelen vardı bu hanzoyu çok mu aradın evlenmek için?

Nafaka diye birsey var eger aileniz de maddi acidan kotu diye bosanmiyosaniz o cocuklar sadece sizin degil maddi olarak bakmakla yukumlu aldatildiginizi kanitlayin bosanin baska care yok tabi daha fazla cile cekmek istiyosaniz o baska

Kusura bakmayın ama bunca şeyi hazmedip sorumluluğunu da çocuklarınızın üzerine atamazsınız. Böyle bir babayla anneleri sürekli küfür işiterek aldatılarak büyürken çok mu mutlu olacak çocuklarınız? Önlerindeki örnek böyle bir baba mı olsun istiyorsunuz? İlk çocuk zaten kavgayla büyümüş ikinciyi neden yaptınız? Koca sorumsuz önünüzü göremiyorsunuz meslek edinmek bir şeyler için uğraşmak varken çocuk yapıp tekrar eve bağlanmayı siz seçmişsiniz. Şimdi de çocuklarım için diyorsunuz inandırıcı değil ama. Nafaka alırsınız biraz büyüdüklerinde de girer işe çalışırsınız. Yok ben bunları yapamam diyorsanız o zaman yapacağımızı söyleyim görmeyin, duymayın, peşine düşmeyin. Sonunda aldatıldığınızı öğreneceğinizi bildiğiniz mesajları okumayın mesela. Görmeyin duymayın hiç değilse evde kavga gürültü olmasın. Nasılsa yolun sonunda affedeceksiniz kocanızla yüz göz olmayın bari

Sizin boşanmak gibi bir şansınız yok maalesef.
O deveyi gudeceksiniz.
Kendinizi zaten yakmışsınız, yapacağınız şey çocukları kurtarmak olsun, onların eğitimiyle falan ilgilenin.
Kocanız da 45-50 yaşına kadar böyle devam eder sonra durulur.

İlla suçlu da belki konu sahibi o zaman evlenmek hakkım beni verin diyerek diretmistirde bilemeyiz ki.
17'sinde imzayla evlendirilmiyor mu? Çocuk istediği kadar zorlasın, ebeveynler bir yol bulmak zorunda. En azindan 19 20 olsa daha başka olurdu. Yine erken ama 17 kadar değil.

Boşanma çünkü boşanacak durumun yok anladığım kadarıyla. Bir iş sahibi olmaya bak, bir şekilde bir işe gir.

Sonra bak durumlara kendini geçindirebiliyorsan boşan.

Korunmadan birlikte olma hastalık bulaştırır bu adam

Boşanmak neden çare olmasın. İmza atılırken dönmüş affetmişsiniz bir çocuk yapıp daha da bağlamışsınız elinizi,kolunuzu.
Aileniz de belli iyi,kötü kucak açmış ki 3 ay onların yanında kalıp dava açabilmişsiniz.
O 3 ayda iş arasanız çocuğunuza anasınıfı vs ayarlasanız her şey olurmuş ama siz sadece beklemeyi seçmişsiniz kusura bakmayın.

Boşanmıcaksan yorma bizi

Gözüm yaşlı yazıyorum bunları sizin dediklerinizin her cümlesini her dakika düşünüyorum bi çıkış yolu bulmak için ama ayakta kalmak inanınki çok zor babamın evine gidemem bi ev tutsam tutamam haklısınız bende düşünüyorum bunları ama hani çok daraldığın için kadınlar olarak size derdimi dökmek istedim bu devirde para olmadan hiçbirşey olmuyor

En buyuk hatali sizsiniz kendinizin hatali olmadigini dusunerek. 1 kere aldatinda bosamadiginiz icin bu hayati kendinize hak gormussunuz uzgunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…