Aldatılıyorum artık gücüm kalmadı 😔

dilo98

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
18
-47
6
27
Merhaba bayanlar. Konuyu uzun uzun anlatmak isterdim fakat okumaktan sıkılırsınız diye kısaca anlatacağım. 7 senelik evliyim 24 yaşındayım. 2 tane cocuğum var biri daha 3 aylık ve eşim sürekli olarak aldatıyor beni sosyal hesaplardan ve hiçbirşekilde vazgeçmiyor. O kadar çok dil döktüm ki duvarlar dile gelirdi herşeyi denedim boşanma aşamasından bile döndük ama yok yine yine yapıyor ben kendimi kesinlikle hatalı bulmuyorum çünkü ben herşeyine katlandım hep affettim ve olayı dillendirmeden kapattım ama artık kapatamıyorum sonu yok bunun ve buda değil eşim 2 ay şehir dışında çalıştı gelmeden önce ne laflar ediyodu yanıp tutuşuyodu ama bi geldiki gelmez olaydı. Yine birileri ile yazışmış hemde gittiği şehirden. Ve çok afersiniz ama cinsel hayatımızda düzensiz geldi 15 gün durdu ve sadece 2 defa birlikte olduk. Yüzğne bakmadı kendisi gezdi cocuklara bana ilgi yok evde telefonla oyunlar oynuyor sürekli küfürler artık bende ona karşı ne saygı nede sabır kalmadı. İnanınki artık kendimden korkuyorum gözüm kayar diye bu kadar ilgizsizlik saygısızlık sadakatsizlik beni mahvetti ve hep Allah”a dua ediyorum beni senin yolundan şaşırtma diye. Çirkin biride değilim iki cocuk doğrmama ragmen hala genç kız gibiyim ve utangazda değilim herşeyimi konuşarak çözebilecek biriyim ama olmuyor herşeyi denedim sıktım olmadı umursamadım olmadı ne yaptıysam nafile artık düşünmekten delircem

Sanırım hatanız affetmek, dillendirmeden kapatmak. Boşanın ama bütün bunları ispatlayın ki savunma yapamasın pis herif.

Konuşmak değil sizi kurtaracak olan. Harekete geçip bu korkunç ilişkiyi bitirmek.
Tabi 17 yaşında evlenmeniz/evlendirilmenizi hesaba katarsak muhtemelen bir mesleğiniz yoktur.
Ya bu deve gidilecek ya bu diyardan gidilecek. Başkası yazsa bunları ne derdiniz?

24 yaşında gencecik kızsiniz zaten. Kocanız değer bilmeyen varlıklardan. Madem aldatıyor neden ona eş olmaaya çalışıyorsnz da dil döküyorsnz. Tamqm diyelim bosanamiyorsunuz da neden halen eşim diye bakıyorsunuz ki aynı evin içinde yabancı olun insan tiksinir ya nefret eder

Sanırım hatanız affetmek, dillendirmeden kapatmak. Boşanın ama bütün bunları ispatlayın ki savunma yapamasın pis herif.
İnanki denedim 3 ay ayrı kaldık boşanma davası açtım babamın evine gittim mahkeme günü herşey bitmişti tam boşanmıştık ki eşim imzayı atmayı reddetti sonra son bir şans verdim ama boşunaymış geri birleştik ikince cocuğuma hamile kaldım hamileliğim o kadar çok kötü geçti ki hep göz yaşlarımla ve tabi aldatmalarıyla cocuklarım için sabrediyorum çünkü baba evine sığılmıyor evine bakıyor para getiriyor sadece bu kadar başka bir sorumluluğu yok tekrar şehir dışına gitti ufacıcık cocuğumla herşeye ben yetişmeye çalışıyorum onun desteği olmadan boşanmakta çare değil evli kalmakta bazen aklıma kötü şeyler geliyor ölsem biter mi diyorum ama cocuklarıma kıyamıyorum o evde değilken evim cocuklarımla benle daha huzur doluyo inanınki çok doldum konuşcak kimsem yok kusura bakmayın

Canını yakdigi kadar canı yansin

Hatanız yok mu? Hatanız her şeyine katlanmak, hep affetmek. Gerçekten bu evliliğe devam etme sebebiniz nedir? Size faydası yok ki bu adamın. İkinci çocuğu zaten ne cesaret yaptınız ona ayrıca şaşırdım. Bu adamın kahrını çekeceğime döner baba evine öz annemin babamın kahrını çekerim

Aynı evde yabancı gibiyiz zaten ama bu çare değil tabiki bazen umursamıyorum bazende delircek gibi oluyorum seygi saygı hiçbirşey kalmadı bende zaten ama bende sevilmek istiyorum çok yanlızım

Adam altin kaplamami neyi bu kadar tatli geliyorda bırakamıyorsunuz ??
Hatam yok diyorsunuz ama affetmek en büyük hatanız. Ne desek ne yazsak boş siz çözüm değil adamı nasil aldatmaktan vazgeçiririm derdindesiniz, burdaki kadinlar size yardimci olamaz tek söyleyeceğim-iz şey bariz BOŞAN denilir anca ama sizde o istek yok.

Meslek yok babamda maddi açıdan kötü 2 tane cocuğum var ilk oğlum zaten hep bizim kavgalarımızla büyüdü ondan sadece bu eve geldiğinde cocukları için iyi baba olmasını istedim ben kendi isteklerimden vazgeçtim herşey onlar için

Aynı evde yabancı gibiyiz zaten ama bu çare değil tabiki bazen umursamıyorum bazende delircek gibi oluyorum seygi saygı hiçbirşey kalmadı bende zaten ama bende sevilmek istiyorum çok yanlızım
Şans vermeyin bosanin çıkarın hayatınızdan en fazla bı kaç ay hadi bı kaç yıl acı çekin zorlanin ama sonrası çok daha huzurlu olacak. Anladığım kadarıyla ailenizde destekçiniz.
Siz kaldıkça bı kaç çocuk dha yapar hep delircek gibi olursunuz adamda keyfine bakar

Arkadaş şunu bir anlayın
Aldatma bir ahlak sorunudur
Ahlaksız biri için bahane olmaz
Suçlu değildir karşı taraf
Sizde evlilik kurumu içinde aldatırsanız ahlaksızsınız
Bu değer insanın kendisine verdiği değerdir
Kızdım kocama aldatıyorum bahane değil
Karımla uyumlu değilim yetmiyor bana bahane değil
Ya kabul edeceksiniz ahlaksız biriyle yaşamayı
Yada gururunuzla boşanacaksınız
Sizin güzelliğiniz zekanız gençliğiniz sizinle ilgilidir karşı tarafla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…