- 13 Ocak 2020
- 44.945
- 170.968
- 33
-
- Konu Sahibi aynenya1290
Bu böyle hesaplanır.Bu mantıkla uyenınde bebegı 5 haftalık oluyor kendısı son adet gorme donemınden hesaplamıs
Bagımlı oldugunu nerden çıkardınız ki ben o kısmı merak ettimEşiniz sizi aldatırken haber vermiyor çocuğu aldırırken neden kendinizi hesap vermek gibi bir durumda hissediyorsunuz. Neden doktora tek başınıza gitmiyorsunuz neden eşinize bu kadar bağımlısınız?
2 aydır yapmaya karar verdik
3 haftalık hamileyim
İstenmeyen bir gebelik söz konusu
Mantıksızlıklar silsilesi yeni üye hanım.Evde test yaparak öğrendim gebeliği haberi var.
ben de bunu demeye çalışmıştım..çok doğruBunu aldiracaksiniz.. bosanmayacaksiniz..bir kac ay sonra tekrar gebelik calismalarina baslayacaksiniz.
Bu boyledir. Aldatildigini ogrenen hemen gitmiyorsa sonra da gitmez olan masuma olacak.
Neden doktora kendi gidip halledemiyor onu anlamadım neden şunu söyle desem şöyle olsa vs. sözleri geçiyor?Bagımlı oldugunu nerden çıkardınız ki ben o kısmı merak ettim
Büyük ihtimal adet geçiminden sonraki haftayı kastediyordur . Ama digital testler var tam hatırlamıyorum ama diger testlere oranla daha erken çıkıyor diye biliyorum.1 haftalık hamilelik diye bir sey mümkün degil. Hesapta bir hata olmalı.
Bu zamana kadar çocuk düşünmedik. 2 aydır yapmaya karar verdik. 3 haftalık hamileyim.
İstenmeyen bir gebelik söz konusu.
Çünkü esin imzası olmadan kürtaj yapılmıyor.Neden doktora kendi gidip halledemiyor onu anlamadım neden şunu söyle desem şöyle olsa vs. sözleri geçiyor?
Predictor 5'te cikariyor. Daha erkeninde hamilelik söz konusu degil zaten.Büyük ihtimal adet geçiminden sonraki haftayı kastediyordur . Ama digital testler var tam hatırlamıyorum ama diger testlere oranla daha erken çıkıyor diye biliyorum.
Neden doktora kendi gidip halledemiyor onu anlamadım neden şunu söyle desem şöyle olsa vs. sözleri geçiyor?
Bebeğin ne suçu var
Gidip kendi başına aldırdı diyelim, kocasına bi açıklama yapması lazım. Hani bi şey demesi lazım çünkü adamın da çocuğu oluyor ya hani.Neden doktora kendi gidip halledemiyor onu anlamadım neden şunu söyle desem şöyle olsa vs. sözleri geçiyor?
Ne bileyim para için bile girmem o sorumluluğaEl altı doktoruysa
Ya da bakkaldan aldıysa diplomayı