Aldatiliyorum 3 haftalık hamileyim aldırmak istiyorum acil yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldattığını öğrendim derken aldatma eylemi ve öğrenme şeklinizin kesinliği hakkında bilgi verseniz daha mantıklı olur gibi. Ben her halukarda, ustelik isteyerek yapılmıs bir bebeğin yasamasi taraftarıyım. 5 aylıkken öğrenseniz ne yapacaktınız?

Çook çok zor anlıyorum doğum yapınca ortada bir de bebeğe bakacak lazım ama Rabbim işini kolaylaştırsın. Bol bol istihare duası oku hakkında hayırlısı olsun. Ailen varsa onlar da yardım edebilir evlenmek kadar boşanmak da doğal. Dualarım sizinle.

10 haftaya kadar zamanınız var. Eş kişisinin imzası olmadan halledemezsiniz maalesef. Nasıl ögrendiniz aldattıgını? Deliller mevcut mu?

Eş rızası olmadan kürtaj yapılmıyor diye biliyorum. Sakın doktordan eşinize yalan söylemesini falan talep etmeyin kavga çıkar.

Babanın imzası olmadan yapmazlar kürtajı. Ancak tanıdık araştırıp doktor bularak yapan varsa yapar. Her doktor yapmaz

Peki sağlık ocağına gittim kan verdim emin olmak için negatif çıktı gabelik testi bozukmus diyip özel klinikte aldırsam nasıl olur . Kafayı yiyecegim ne diyeceğimi ne yapacagimi bielemez oldum
Doktor araştırmasına girişmen lazım şimdiden. Özel muayeneler yapabilir belki. Ama çok çok nadir. Hastaneler yapmaz kesinlikle.

Boşanma zamanı geldiğinde, aldatıldığını yeni öğrendiğini beyan edecek. Daha önceden bildiğini tabiki ortaya dökmeyecek. Bu şekilde sorun çözülür.

Eş izni olmadan özel klinikte dahi aldıramazsınız maalesef. Onun yerine aldatıldığını bildiğinizi eşinizin yüzüne vurun. Sadece bu gebeliği sonlandırma şartıyla affedeceğinizi/aynı evde yaşamaya devam edeceğinizi söyleyin. Aynı evde yaşarken şartlarınızı toparlayın, delil toplayın sonra boşanın.

Özel kliniklerde çatır çatır kürtaj yapılıyor. Bulun bi doktor aldırın. Ama eşinize ne diyeceksiniz onu bilmem. Eşinizle birlikte gittiğiniz hastanede olmaz bu iş.

Eş onayı olmadan kürtaj yaptırabilmek için bihter ziyagil kadar zengin olmanız lazım. Bir o eşinin haberi olmadan zırt pırt kürtaja gidebiliyordu.

Konunuz garip geldi bana, pek inandırıcı bulmadım.
Gerçekse eşinizi başka şekilde ikna etmeniz lazım. Hiçbir doktor böyle bir konuda yalan söylemeyi kabul etmez. Ortaya çıkarsa başına iş açılır.

Boşanma zamanı geldiğinde, aldatıldığını yeni öğrendiğini beyan edecek. Daha önceden bildiğini tabiki ortaya dökmeyecek. Bu şekilde sorun çözülür.
Tek gecelik devam etmeyen bir şeyse ya da boşanma zamanına kadar aldatma biterse neye dayanarak kanıt sunacak? Kanıtı elde etme tarihi eski olursa nasıl ‘şimdi öğrendim’ diyecek. Kaldı ki konu sahibi 1-2 aydan değil muhtemelen 1 yıl sürecek bir ‘güçlenme’den bahsediyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…