Aldatiliyorum 3 haftalık hamileyim aldırmak istiyorum acil yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende geç döllenme mi ne olduysa nisanda regl oldum, daha mayıs ayında regl olmama 1 hafta vardı. Silik çizgi çıktı. Reglim gecikmeden öğrendim. Kimyasal gebelikti neyse ki 😅.
Böyle giderse demir kilotlar la sevisicez yada hiç sevismicez ki bu hormanlarin açısından mümkün değil kısır erkek mi bulsak 😄

Merhaba hanimlar. Derdim çok büyük. 7 yaşında bir kızım var. Bu zamana kadar çocuk düşünmedik. 2 aydır yapmaya karar verdik. 3 haftalık hamileyim. Ama aldırmam gerek 😒nasil bir yol izleyeceğim bilmiyorum.
Eşimin beni aldattigini öğrendim. Fakat şu an gidecek durumda değilim( gidecek yerimin olmamasi , iş imkanimin az olması kendimi gelistirmemis olmam gibi) . 😒Kendimi garantiye alana kadar bir iş bulana kadar biraz birikim yapana kadar burda kalmak zorundayim . Bunları yapar yapmaz davayı acacagim.Bunun için aldattigini yüzüne vurmak istemiyorum şu an için gidemeyecegim zaten.
İstenmeyen bir gebelik söz konusu. Evde test yaparak öğrendim gebeliği haberi var. Henüz doktora gitmedik. Doktora gittiğimizde es kişisinin haberi olmadan aldırmak istediğimi söylesem . Doktora es kisisi sorduğunda sağlıksız bir gebelik olduğu için alınması gerektiğini soylemesini rica etsem kabul eder mi acaba ? Yada düşük hapı düşük iğnesi gibi bişey var mıdır ? daha başka ne yapabilirim bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
bu konuyu eşinle konuşmanı tavsiye ederm

O bebeğin ne suçu var aldatilmanin bedelini o ödüyor

Evden sonra ayrilirmis da boşanirmista bilmem ne😕 3 hafta oncesine kadar hic supelenmediniz ne hikmetse hamile kalir kalmaz supelendiniz... Doktorda senin icin meslegini tehlikeye atip sagliksiz gebelik diye yalan beyanda bulunucak, yarin eşinin kulagina giderde dava acar diye hic düşünmüyecek😕 siz hangi dunyada yaşıyorsunuz yaa ????

3 haftalık gebelik diye adet gününden 1 hafta önceyi kastediyor bence. Erken yumurtlama olduysa adetten 1 hafta önce erken gebelik testinde çıkabilir. Neyse konu sahibi gitmiş zaten olan sabiye olacak yine 😞

Bir haftalık hamilelik diye bir şey olmaz. Muhtemel yumurtlama tarihinde 2 haftalık hamile sayılıyorsun zaten. Yumurtlamadan1 hafta sonra öğrendin diyelim ki o da kanda ancak belli olur düzeydedir. Bir gebeliği erken gebelik testiyle öğrendiğimizde 4 haftalık oluyor.
Erken testle aşırı silik çıktı. Reglim gecikmemişti bile. Doktorum yumurtanın döllenmiş olduğunu, rahmimin de kalınlaşarak hamileliğe hazırlanmaya başladığını, tahmini olarak 1 haftalık bir durum olduğunu söyledi 🤷🏼‍♀️. İyi yakalamışsın çoğu kadın bunu fark etmiyor da demişti hatta.

Erken testle aşırı silik çıktı. Reglim gecikmemişti bile. Doktorum yumurtanın döllenmiş olduğunu, rahmimin de kalınlaşarak hamileliğe hazırlanmaya başladığını, tahmini olarak 1 haftalık bir durum olduğunu söyledi 🤷🏼‍♀️. İyi yakalamışsın çoğu kadın bunu fark etmiyor da demişti hatta.
Kan almadı mı?

1 haftalık hamilelik diye bir sey mümkün degil. Hesapta bir hata olmalı.
Regl zamanım gelmemişti bile, yukarıda sevgili Merve’ye de söyledim. Polikistik over var, geç döllenme vs durumu olabilir. Düzenli yumurtlamıyorum zaten. 38-40 günde bir regl oluyordum hamilelik olduğunda. Doktorum da henüz rahme düşmediğini söylemişti, riskli (diyeyim çünkü hapa yeni başlamıştım) ilişkinin üzerinden de tam bir hafta geçmişti ikinci çizgiyi gördüğümde. Onun öncesinde prezervatif kullanıyorduk zaten.

Regl zamanım gelmemişti bile, yukarıda sevgili Merve’ye de söyledim. Polikistik over var, geç döllenme vs durumu olabilir. Düzenli yumurtlamıyorum zaten. 38-40 günde bir regl oluyordum hamilelik olduğunda. Doktorum da henüz rahme düşmediğini söylemişti, riskli (diyeyim çünkü hapa yeni başlamıştım) ilişkinin üzerinden de tam bir hafta geçmişti ikinci çizgiyi gördüğümde. Onun öncesinde prezervatif kullanıyorduk zaten.
İlişkiden 1 hafta onceki korunmasiz iliskide olusan gebelik 1 haftalik sayilmiyor işte. Son adet gunune gore hesaplanir.

İlişkiden 1 hafta onceki korunmasiz iliskide olusan gebelik 1 haftalik sayilmiyor işte. Son adet gunune gore hesaplanir.
Doktorum bir haftalık demişti. Çünkü son adetim 2 ay falan önceydi 😄. Benim döllenmiş yumurtamsa daha rahme tutunmamıştı bile. Doktor tam olarak vücudumun yaşadığı duruma göre hafta söyledi. Polikistik overli olunca farklı durumlar yaşanabiliyor sanırım 🤷🏼‍♀️.

Doktorum bir haftalık demişti. Çünkü son adetim 2 ay falan önceydi 😄. Benim döllenmiş yumurtamsa daha rahme tutunmamıştı bile. Doktor tam olarak vücudumun yaşadığı duruma göre hafta söyledi. Polikistik overli olunca farklı durumlar yaşanabiliyor sanırım 🤷🏼‍♀️.
Tıpta ayri gorusler mi var nedir? Bazi doktorlar iliski gunune gore hafta hesabi yaparken bazilari son adete gore yapiyor. Bunu birinden daha duymustum. Yanlis anladigini düşünmüştüm. Demek ki boyle doktorlar varmis.

Eşinizle konuşun , hamile kalmayı planladiginizi ama hamile kalınca psikolojik olarak hazır hissetmediginizi söyleyin. Bu ekonomik gidisatta bir taneye bile zor bakıyoruz, bunu da doğurup ikisini de sefil etmeyelim diyin ikna olur belki zaten doğru yani

Hiçbir doktor bu şekilde bir durumu kabul etmez, hem etik değil hem de yasal değil.
Eşinizle mecburen bu durumu konuşmak zorundasınız.

3 haftalık gebelik evde yapılan tetste çıkmaz diye düşünüyorum. Çıksa bile 3 haftalık olduğunu nerden anladınız? Önce adamakıllı Bi doktora gidin. Sonra da aldırmak istiyorsanız eşinizle konusun. Zaten dediğiniz gibi sizi aldatıyorsa o da bu gebeliği istemez. Aldatışdığınızdan emin misiniz bir de o var. Yani bana biraz kafanıza göre iş yapıyorsunuz gibii geldi. Daha doktora bile gitmeden aldırma, düşürme planları yapıyorsunuz.
3 haftalik dedigi 5 haftalik bence.
Yumurtlama gunune göre 3 haftalik olan son adet tarihine gore 5 haftalik oluyorya kasit o diye düşünüyorum.

Tıpta ayri gorusler mi var nedir? Bazi doktorlar iliski gunune gore hafta hesabi yaparken bazilari son adete gore yapiyor. Bunu birinden daha duymustum. Yanlis anladigini düşünmüştüm. Demek ki boyle doktorlar varmis.
İlişki günü belirli olmadığı sürece tam net bilmek imkansız, ama genel olarak doktorlar son adet tarihini baz alıyor.
Benim bir arkadaşımın adeti zaten düzensizdi, ara kanamaları da vardı, gününü dahi hatırlayamadı, doktor usg de bebeğin durumuna göre hafta belirledi.

İlişki günü belirli olmadığı sürece tam net bilmek imkansız, ama genel olarak doktorlar son adet tarihini baz alıyor.
Benim bir arkadaşımın adeti zaten düzensizdi, ara kanamaları da vardı, gününü dahi hatırlayamadı, doktor usg de bebeğin durumuna göre hafta belirledi.
Iliski tarihi bilinse de son adet gunu baz aliniyor. Tup bebekte bile transfer tarihi belli, embriyo kac gunluk belli, yine de son adete gore hesaplandi. Hatta doktoruma ozellikle sordum, niye transfer gunu sayilmiyor diye. Cunku yumurta dollenmis de olsa tutunma ne zaman oldu bilemiyorlar. Transferden sonra icimde dollenmis bir embriyo oldugunu dusunerek doktoruma teknik olarak hamile miyim diye sordum, hayir dedi.

Rabbim böyle bir zamanda nasip etmiş elbet vardır bir hayır. Evet çocuk olursa bizim gördüğümüz daha zor süreç işleyecek ama Allah ın da bir takdiri var. Sakın aldırma çok büyük günah vebalini tasırsın ömür boyu. Kesinlikle boşan düzelme diye bir şey olmuyor. Bu süreç de de onun elinden her şeyi caktırmadan almaya bak. Delil topla aldatıldığına dair.
Zaten bebegi dogurursa ve bosanirsa nafaka alamazmi her iki cocugada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X