Aldatiliyorum 3 haftalık hamileyim aldırmak istiyorum acil yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Doğur devlet baksın" mantığı vicdan mastürbasyonundan başka bir şey değil gerçekten. Bu doğur doğur diyenlerin kaçı kimsesiz çocuklara sahip çıkıyor? Kaçı evlat ediniyor koruyucu aile oluyor veya en azından yoksul bir çocuğu maddi bakımını üstleniyor?

Bir çocuğunuz olsun çok istiyorsanız binlerce kimsesiz çocuk sizi bekliyor hanımefendi. Niye imkansız bir şey gibi yaziyorsunuz ki?

Sizin çocuk sahibi olamamanız ile insanların istemedikleri, bakamayacakları , iyi bir hayat sunamayacakları çocukları doğurmak istememesi arasında bir bağlantı yok. Kimse sizin hakkınızdan çalmadı. Kpss ye hazırlanıp kazanan , sonra pişman olup istifa ederek kadroya yazık eden memur muamelesi yapmayın artık kürtaj yaptıran kadınlara.

Sus len katip günah
(Bari senle dövişiim)

Videodaki çocuğu aldırmaya kalksan cinayet tabi ve yasal da değil, 8 haftalık gibi lanse etmeleri komik Videodaki çocuk 9 aylık bebe, ertesi güne doğacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…