Aldatiliyorum 3 haftalık hamileyim aldırmak istiyorum acil yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz sizi aldatırken haber vermiyor çocuğu aldırırken neden kendinizi hesap vermek gibi bir durumda hissediyorsunuz. Neden doktora tek başınıza gitmiyorsunuz neden eşinize bu kadar bağımlısınız?
Bagımlı oldugunu nerden çıkardınız ki ben o kısmı merak ettim🙄

3 haftalik hamilelige takilmadim.
Clearblue testi yapmistim 1 2 hafta yazmisti.
Bazi testler iliski sonrasini hesapliyor. Genel gecer hesap son adet gununden yapilan gebe olmadigimiz donemi kapsayan 2 hafta eklenmis hesap.

merdiven alti ilac var tabi cesaret edebilirsen ki sahsen asla ne alir ne denerim buyuk konusmayimda。 dr sanmam onlrlar duz mantik tak tak diyolar

Yani sıraladığınız şeylere bakılırsa boşanmanız en az 5 sene ( adam sizden önce boşamazsa) , bu adamla sevişmekten vazgeçmezseniz yeniden hamilelik söz konusu olacak ki ben dövülen, sövülen, aldatılan ama ille de o adamla sevişen bir sürü konu sahibi gördüm burada bahaneleri de var hepsinin. O yüzden aldırma yazık, istenmeyen değil gayet de istenen , üzerinde çalışılan bir gebelik olmuş.

3 haftalık gebelik evde yapılan tetste çıkmaz diye düşünüyorum. Çıksa bile 3 haftalık olduğunu nerden anladınız? Önce adamakıllı Bi doktora gidin. Sonra da aldırmak istiyorsanız eşinizle konusun. Zaten dediğiniz gibi sizi aldatıyorsa o da bu gebeliği istemez. Aldatışdığınızdan emin misiniz bir de o var. Yani bana biraz kafanıza göre iş yapıyorsunuz gibii geldi. Daha doktora bile gitmeden aldırma, düşürme planları yapıyorsunuz.

Neden doktora kendi gidip halledemiyor onu anlamadım neden şunu söyle desem şöyle olsa vs. sözleri geçiyor?

Yasalara göre evli bir kadının kürtaj yaptırması için eşinin rızası gerekiyor.

Doktor tek başına kafasına göre yapamaz soruşturma açılır.

Konu sahibi madem ki aldatıyor diye boşanmak istiyorsunuz şu takvime dikkat edin.

Aldatma nedeniyle tazminat almak istiyorsanız eylemini öğrendikten itibaren altı ay, geç öğrenseniz bile aldatma eyleminden itibaren 5 yıl içinde açılabilir.
Tabi öğrenme tarihi eşinize durumu anlattığınız tarih oluyor bu durumda.

Affederseniz dava açma hakkınız kalkar.

Tabi bu çekişmeli için geçerli, anlaşmalı boşanırsanız o ayrı.

Bu durumda en kısa zamanda bir avukatla görüşüp, haklarınızı öğrenip eşinizle konuşmanız gerekiyor.
Kürtaj konusunda ise normalde yapmayın derim ama kararlıysanız da oturup garip ilaçlar içmeyin sakın.

Eşinizle konuşun ve karar alın. Nafaka ödememek için razı olabilir tabi bu konu baştan aşağıya trajik. 😔

Uzmana danışın, bizler yanlış bilgi verebiliriz, açıkça söylüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X