- 25 Ocak 2020
- 537
- 373
- 34
- Konu Sahibi aynenya1290
Çünkü evli iken tek başına bebegi aldıramazsın doktor babadan imza istiyor.Neden doktora kendi gidip halledemiyor onu anlamadım neden şunu söyle desem şöyle olsa vs. sözleri geçiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü evli iken tek başına bebegi aldıramazsın doktor babadan imza istiyor.Neden doktora kendi gidip halledemiyor onu anlamadım neden şunu söyle desem şöyle olsa vs. sözleri geçiyor?
O zamanlar eş izni yoktu sanırım.aşkı memnuda bihter boyuna kürtaj yaptırıyodu adnandan habersiz paraya mı bakıyor bu iş nedir
Amerikada ve bazı Avrupa ülkelerinde yasal olarak var bunlardan. Keşke burada da yasallaşsaDüşük hapı düşük iğnesi... Saçmalamayın lütfen, çok ağır bedeller ödeyebilirsiniz. Kulaktan dolma yapılacak şeyler değil bunlar.
Emin değilim ama eş rızası olmadan kürtaj yapılmıyor galiba, yine de sorup öğrenmek gerek.
Naptin ablacim aldırdın mı bebegiMerhaba hanimlar. Derdim çok büyük. 7 yaşında bir kızım var. Bu zamana kadar çocuk düşünmedik. 2 aydır yapmaya karar verdik. 3 haftalık hamileyim. Ama aldırmam gerek nasil bir yol izleyeceğim bilmiyorum.
Eşimin beni aldattigini öğrendim. Fakat şu an gidecek durumda değilim( gidecek yerimin olmamasi , iş imkanimin az olması kendimi gelistirmemis olmam gibi) . Kendimi garantiye alana kadar bir iş bulana kadar biraz birikim yapana kadar burda kalmak zorundayim . Bunları yapar yapmaz davayı acacagim.Bunun için aldattigini yüzüne vurmak istemiyorum şu an için gidemeyecegim zaten.
İstenmeyen bir gebelik söz konusu. Evde test yaparak öğrendim gebeliği haberi var. Henüz doktora gitmedik. Doktora gittiğimizde es kişisinin haberi olmadan aldırmak istediğimi söylesem . Doktora es kisisi sorduğunda sağlıksız bir gebelik olduğu için alınması gerektiğini soylemesini rica etsem kabul eder mi acaba ? Yada düşük hapı düşük iğnesi gibi bişey var mıdır ? daha başka ne yapabilirim bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Kadın kürtaj olayım mi diye sormamış nasıl olabilirim demiş. Saçma sapan fikirlerinizi kendinize saklayın yok kocan ölse de olur muydun yok 5 aylıksa da olur muydun.
Bakamayacağın çocuğu doğurmak asıl günah olan.
Maydonoz mu yetiştiriyorsunuz? Bu bir bebek farkında mısınız? Mutsuz olacağı, yeterince sevilip, bakilamayacagi , sağlıksız, plansız, maddi manevi herşeyden yoksun büyüyeceği huzursuz bir ailede, sırf kadınla erkek korunmayı unuttular diye dünyaya gelip, bir ömür acı çekmesi daha mı iyi?Kaş mi aldiriyorsunuz? ! Bu bi bebek farkindamisiniz?
Eşinle oturup kendini garantiye alacak kadar duracaksan çocukta doğurabilirsin.
Boşanamak zaten çok zor bir süreç hele de geliri olmayan kadınlar için daha da zor. Kadın aldatıldığını öğrenmiş,zaten 1 tane çocuğu var halihazırda. Bu kadın hem boşanıp hem bu çocuğa nasıl bakabilir sizce? Kolay mı tek başına 2 çocuğa bakmak. Üstelikte 1 tanesi yenidoğan bir bebekken. Adamdan hadi gelsin 1000 tl nafaka diyelim,o da gelmez ya neyse, 1000 tl bile yetmez kadına. İşe girse giremez,bebeği birine emanet etse,baktırsa onun bile en az 3 ayı var bebeğin bırakabilinecek hale gelmesi için. Ne yapsın şimdi bu kadın aldatılmayı sineye mi çeksin?Kaş mi aldiriyorsunuz? ! Bu bi bebek farkindamisiniz?
Eşinle oturup kendini garantiye alacak kadar duracaksan çocukta doğurabilirsin.
Geçende yine buna benzer bir mesajlaşmamız olmuştu sizinle. Nisa bebek konusunda. Bakın bu bebek en somut örnek aslında. Muhtelemen o bebeğin annesi de gelip burda konu açsaydı aldırmak istiyorum diye yine benzer tepkiler olacaktı. Ee doğurdu da noldu? Sonuç? Masum yavrunun kısacık ömründe yaşamadığı kalmadı ve öldü. Daha mı iyi oldu doğdu da? Aldırmak günahta,doğurunca yokluğa,sefalete mahkum etmek günah değil mi? Görüyoruz haberlerde,internette annesinin sevgilisi tarafından istismar edilen çocukları falan. Daha mı iyi oluyor böyle leş gibi hayatlara doğunca? Nisa olayında da gördük ki yurda vermekte bir çözüm değil. Hiç bir yurt annenin ilgisini veremez. Verseydi Nisa bebekte ölmezdi. 1 hafta yaşayamadı bebek yurda verildikten sonra. Ay ama olsun yeterki doğsun aç kalmış açıkta kalmış hiiç önemli değil.Kadın kürtaj olayım mi diye sormamış nasıl olabilirim demiş. Saçma sapan fikirlerinizi kendinize saklayın yok kocan ölse de olur muydun yok 5 aylıksa da olur muydun.
Bakamayacağın çocuğu doğurmak asıl günah olan.