Aldatiliyorum 3 haftalık hamileyim aldırmak istiyorum acil yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildiğim kadarıyla eşinin de izni olması gerekiyor. Hiç bir doktorun da kendini riske atip yalan işlerle sahte riskli gebelik diyip bu işlemi yapacağını sanmıyorum.

Diğer hapmış, iğneymiş zararlı, kendinize de zarar verebilirsiniz. Denemeyin bence.

Plansiz, istenmeyen gebelik olsa bu kadar cirpinmanizi anlayacagim ama 2 aydir bilerek isteyerek cocuk yapmaya çalişip hamile kalinca adam aldatiyor diye aldirmaya kalkmaniz çok saçma. Günü geçseydi ne olacakti?
İstemediginiz cocuklari sirf eşiniz istiyor diye dunyaya getirmeye kalkmayin ya. Cocuk dogduktan sonra da yakayabilirdiniz eşinizin aldattigini, sokaga mi atacaktiniz o zaman?

Aldirmazsam hamileliği kaldıracak psikolojide degilim. Dogrurunca bakacak imkanimda yok. Malum geçim sıkıntısı bu zamanda iş bulmak bile zorken tek başına bile geçinmek zorken nasıl başa çıkarım . Aldırmak Tan başka çarem yok ama nasıl aldircam oofff yardım et Allahim

Peki sağlık ocağına gittim kan verdim emin olmak için negatif çıktı gabelik testi bozukmus diyip özel klinikte aldırsam nasıl olur . Kafayı yiyecegim ne diyeceğimi ne yapacagimi bielemez oldum
Bence mantıklı. Test hatalıymış kesin sonuç vermiyormuş dersiniz. Daha öcesinden de söyleyin, ben bugün kan vericem diyin şüphe çekmesin. İyi rol yapmanız lazım.

Yorgan döşek hasta olsanız, sıkıntı yaşamaktan korktugu icin rapor yazamayan doktorlar var.

Rica minnet kürtaj yapar mı sizce bir doktor?

Eş rızası olmadan kürtaj mümkün degil ne yazik ki.

Eşinizi ikna etmeye bakın.

3 haftalık bebeği testle öğrenmek... Vay anasını içine doğmuş olmasın?
Ben bir haftalık hamileliğimi evde testle öğrenmiştim. Sık test yapan biriyseniz yakalayabiliyorsunuz. Hamilelik istemediğim için korkudan her iki haftada bir evde test yapıyor ayda bir de kan tahlili yaptırıyordum ben 🤷🏼‍♀️.

Tek gecelik devam etmeyen bir şeyse ya da boşanma zamanına kadar aldatma biterse neye dayanarak kanıt sunacak? Kanıtı elde etme tarihi eski olursa nasıl ‘şimdi öğrendim’ diyecek. Kaldı ki konu sahibi 1-2 aydan değil muhtemelen 1 yıl sürecek bir ‘güçlenme’den bahsediyor.
Aldatma sonlanırsa boşanmadan vazgeçer diye düşünüyorum. İlişki tek gecelik değil anladığım kadarıyla. Aynen yeni tarihli bi kanıt bulması lazım tabıki bu durumda.

Peki sağlık ocağına gittim kan verdim emin olmak için negatif çıktı gabelik testi bozukmus diyip özel klinikte aldırsam nasıl olur . Kafayı yiyecegim ne diyeceğimi ne yapacagimi bielemez oldum
Yapmayın Allah aşkına. Böyle alengirli işlere ne gerek var. Konuş kocanla, aldattığı için ayrılacağını bu yüzden bebeği aldırmak istediğini söyle.

Ben bir haftalık hamileliğimi evde testle öğrenmiştim. Sık test yapan biriyseniz yakalayabiliyorsunuz. Hamilelik istemediğim için korkudan her iki haftada bir evde test yapıyor ayda bir de kan tahlili yaptırıyordum ben 🤷🏼‍♀️.
Korunuyor musunuz veya çift korunma kullansanız o stresi yaşamayın derim 😑

Eşinizin izni olmadan böyle bir durum olamaz hekimde yalan söyleyemez sizin için.

Ben adet bile olsam her ay kan tahlili yapıp bir de gebelik testini iki iki kullanıyordum. Evli iken odun kopuyordu yeniden hamile kalırım diye. Sonra şükür boşandım bu kez de ilişkilerim de mutlaka adamlara bir saat geçicse bile gebelik testi aldırirdim. Adamlar da çaresiz alirdi. Bende hamilelik fobisi var Malesef aklım çıkıyor hamile kalırım diye 1,5 yıldır ilişkim yok neredeyse ama hala adet günleri stres yaşarım. Delimiyim neyim

Korunuyor musunuz veya çift korunma kullansanız o stresi yaşamayın derim 😑
Doğum kontrol hapı kullanıyorum senelerdir. Hapa ilk başladığımda sürekli doktor kontrolüne gidiyordum. Şu an hap + geri çekilme şeklinde korunuyoruz. Başka ilaç vs kullanırsam ya da hapı geciktirirsem kondom da kullanıyoruz. Öğrenciyken o kadar sık test yapıyordum 😄

Doğum kontrol hapı kullanıyorum senelerdir. Hapa ilk başladığımda sürekli doktor kontrolüne gidiyordum. Şu an hap + geri çekilme şeklinde korunuyoruz. Başka ilaç vs kullanırsam ya da hapı geciktirirsem kondom da kullanıyoruz. Öğrenciyken o kadar sık test yapıyordum 😄
Hic biri yüzde yüz korumuyor malesef 🥲 çok dikkatli olmaktan başka çare yok geri çekilme çok tehlikeli 😆 onun yerine hap ve kondom kullansanız partner mi istemiyor 🤔

Ben adet bile olsam her ay kan tahlili yapıp bir de gebelik testini iki iki kullanıyordum. Evli iken odun kopuyordu yeniden hamile kalırım diye. Sonra şükür boşandım bu kez de ilişkilerim de mutlaka adamlara bir saat geçicse bile gebelik testi aldırirdim. Adamlar da çaresiz alirdi. Bende hamilelik fobisi var Malesef aklım çıkıyor hamile kalırım diye 1,5 yıldır ilişkim yok neredeyse ama hala adet günleri stres yaşarım. Delimiyim neyim
Bende geç döllenme mi ne olduysa nisanda regl oldum, daha mayıs ayında regl olmama 1 hafta vardı. Silik çizgi çıktı. Reglim gecikmeden öğrendim. Kimyasal gebelikti neyse ki 😅.

Hap zaten yeterince koruyor. Hap + geri çekilme hapın %99’unu %100’e çevirmiş oluyor 😅.
Hap kullanıp hamile kalanlar da var gerçi düzenli kullanildi da öyle mi hamile kaldilar meçhul 😆 ben evlendiğimden beri hiç korunmadigim için çok bilgim de yok bu konu da 😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X