Aldatiliyormuyum yoksam aldatildimmi....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T Tatlianne20 Kuzu eşin rahatsız olmuşki bişeyden belli engellemiş yani rahatsızlığı senin görmendende kaynaklı olabilir çünkü orda resim video,ses kaydı kolaylıkla atılabiliyor sadece oradan engellemiş olduğuna göre,yani rehberden engellememesine doğal iş için gözüyle bakılabileceginden biliyorsun. Ben yinede eskileride bilerek çaktırmadan takipte kal derim umarım yanlışa düşmemiştir düşmezde.

Bende öyle yapacagim kuzum 1kere geldi başıma oda az cok bildiğiniz gibi kabul edilemiycek şey ama yeni evimize çıkınca affetirdi kendini. Belli etmedim zaten sessizliğimi koruyorum bisk cikmazsa yüzüne söylerim yeni görmüş gibi bu kim diye.

Tamam kuzum benim dikkatli ol bakalım biraz ,Rabbim kimseye yaşatmasını.Rabbim kadın erkek kimseyi harama düşürmesin.

Tamam kuzum benim dikkatli ol bakalım biraz ,Rabbim kimseye yaşatmasını.Rabbim kadın erkek kimseyi harama düşürmesin.
Aminn canım aminn vallaha kuzum aldatmasi zoruma gitmez de okadsr yasadigimizin çektiğim yanlarina kalir o zoruma gider. Kendi bilir. Zaten inis çıkış dengeler oldu. Yinede aileme demedim buzamana kadar annesinin bana yaşattığı piskolojik baskilarindan bunu bana birdaha yasattiysada rabbim oan ne yaşatır bilememde kaldiramam heral.

İşte otaraflarını düşününce daha fazla zoruna gider insanın,ama dur bakalım kuzum olayı bi takipte kalıp izle, ha birde o kişiden arama gelirse acil durumlar için falan kapıcıya sen çaktırmadan arkasından çıkıp takipleme imkânın olurmu nebilim valla bi yol düşünüyorum

Kuzum ben normal mustakil evim bide bilemem geldigonde arıza falan gider gerci suanki isinde arıza ci degil bole eski işinde ki gibi sıklık la gitmiyor kadının numarasinj kaydettimya resmi cikti bendede yalnis anmamışsın esimde çıkıyor bende çıkmıyor dedim. Ya

Tatlişim tüm mesajları okuyamadım belki başka arkadaşlardan yazanda olmuştur madem sen bu olayın takipçisi olacaksın numarayı aldım diyorsun iyice bir araştır bakalım kadın kimdir nedir. Bide eşinin telefonu ortada diyorsun o uyurken al kendi telefonundan operatördeki görüşme kayıtlarına bak ona ilk açtığında mesaj gelir onu sil iyice bak bakim aralarında konuşma mesajlaşma ne boyutta olmuş. Bide sadece whatsapptan mı engelli kadın telefonda kara liste yada sosyal medyasından da bak engelleme var mı? Eğer hepsinden varsa belki kadın eşini rahatsız etmiştir. Dipnot: asansör firmasında da çalıştım şahit olmadığım bir olay değil bazen çalışan bazen müşteri tacizci çıkıyordu ve çok fazla insanla muhatap oluyorsun o işte tedbirli olmanda fayda var kuzum

Teşekkür ederim canım iyice baktim numara uzerinden medayada bir sey bulamadim oteki engellemelerde bakmadim aklima gelmedi numarası kaydettim resmi cikmadi dediydim ya bende gözüküyor şuan belki de yanılırım inşallah kuzum dedigin gibi takipde kalcam busefer canim o dedigin seyi ben gece uygulayim bakalim konusmusmu normalden.

İnşallahhh yanılıyorsundur kuzum

Kadının engelini kaldırın. Bakalım yazacak mı? Madem telefon ortada, yazarsa görürsünüz.
Kraaaaaal.
Bunu tam ben yazacaktım.Son sayfaya bir baktım sen yazmışsın.
Aynen güzel fikir kizlar engeli açayım bakalim yazacakmi esim cunki cok musteiyi isimsiz kaydeder numara kalir silmez belki buda eskiden olan birşey kaldi öle eger bu numara yine engellenirse bilki konuşuyor ozaman eve gelince engelliyordur.

Aynen öyle

İnşallah güvenini boşa çıkarmaz kuzum.
Ama içime geleni soracak olursan bence hiçbir şey çıkmaz gibime geliyor.

Bana göre şüpheli durum yok, telefonunu kaçırmıyormuş sonuçta.
Her şeyi takmak iyi olmayabilir keza öncesinde bayağı sorun yaşamışsınız siz içten içe aslında eşinize güvenmiyorsunuz.
Engeli kaldırırsanız yazabilir bayan, o zaman duruma göre bakarsınız..

Ya canim cok sasirdim seninmis konu . Alintiladigim yerdeki cahillik olarak kastettigin olay ne o eskiden olan merak ettm

Ya canim cok sasirdim seninmis konu . Alintiladigim yerdeki cahillik olarak kastettigin olay ne o eskiden olan merak ettm
Canim 5sene once evlendigimizde 17 yasimdaydi evimiz birdi 1yil kadar oturdum ve okadsr evde strestler ve gerginlikler yasadiki ne esim bana ne ben ona ilgi sıfır falan bunun savunur yanj yok okadar bagirdim haykırdım sen beni annenle basbaa birakirken bunaldin tammm ama kendi zevk peşine yani dertlescek arkadas aramaya nediye kalkisiyon. ben derdimi anlatamadim. koca olarak bile sana annen zaten dolduruyor. bide ben doldur mayim diye hep içime attim kendi dertlescek birileri bulmus neyse evimizi ayiriyorduk. 3saatlik mesafe ailelerden uzak yeni hayat mutluydum bunun mesajini yakaladim bittiriyordum, herseyiki yalvardi yakardi hatta arabayi olume suruyor son gaz basiyor bitirmem evliligi bırakmam. anneminde sucu var bunaldim dertlestim falan ama yeni hayat kurcaz sıfırdan basliycaz falan dedi ve ikna etti bende 17 yasimda tabi oan biso dusunemedim kendi evim olcak degisecek hersey sifirdan basliycaz diyede affettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…