Aldatiliyormuyum yoksam aldatildimmi....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah güvenini boşa çıkarmaz kuzum.
Ama içime geleni soracak olursan bence hiçbir şey çıkmaz gibime geliyor.
Bana göre şüpheli durum yok, telefonunu kaçırmıyormuş sonuçta.
Her şeyi takmak iyi olmayabilir keza öncesinde bayağı sorun yaşamışsınız siz içten içe aslında eşinize güvenmiyorsunuz.
Engeli kaldırırsanız yazabilir bayan, o zaman duruma göre bakarsınız..
Engeli açmak saçma bence. Ben birini engellesem ve engelin kalktığını görsem telefonumun kurcalandığını anlarım. Kadın yazsa bile delilleri yok ederim
Bencede mantikli kizlar en iyisi kurcalamamak tabi bor olay yasadigindan acabamı dedirtti ama icimde rahat. En iyisi biraz gözlemlerim baktim bir sorun yok sonradan yeni görmüş gibi bu kim engelledin bu kişiyi derim.

Canim 5sene once evlendigimizde 17 yasimdaydi evimiz birdi 1yil kadar oturdum ve okadsr evde strestler ve gerginlikler yasadiki ne esim bana ne ben ona ilgi sıfır falan bunun savunur yanj yok okadar bagirdim haykırdım sen beni annenle basbaa birakirken bunaldin tammm ama kendi zevk peşine yani dertlescek arkadas aramaya nediye kalkisiyon. ben derdimi anlatamadim. koca olarak bile sana annen zaten dolduruyor. bide ben doldur mayim diye hep içime attim kendi dertlescek birileri bulmus neyse evimizi ayiriyorduk. 3saatlik mesafe ailelerden uzak yeni hayat mutluydum bunun mesajini yakaladim bittiriyordum, herseyiki yalvardi yakardi hatta arabayi olume suruyor son gaz basiyor bitirmem evliligi bırakmam. anneminde sucu var bunaldim dertlestim falan ama yeni hayat kurcaz sıfırdan basliycaz falan dedi ve ikna etti bende 17 yasimda tabi oan biso dusunemedim kendi evim olcak degisecek hersey sifirdan basliycaz diyede affettim.
Uzuldum adina zaten erken yasta bunca sorumluluga atilmissin doye uzuluyordum ama bu yazdiklarindan inanki cok etkilendim . Bisey demek istemiyorum umarim hersey gonlunce olur arkadasim.

Konu actigin durumda bisey oldgnu sanmiyorum ama guven vermedi esin hatta ilk bastan beri bazi durumlar kucuk yasta esim evlencez dedi evlendk gbi bisey demistij ayrica ise gondermez arkadas edinmene izij vermez cafeye gitmen bile sorun bunlar evde hergun 3 cesit yemek olcak falan filan benim aklimi kurcalamisti da ilk evlendgnz zamanki olay ustune tux biber ekti . Neden her dedgne tamam diyorsun kuzu boyle omur nasil gececek dha cok kucuksun kardesmden bile kucuksun ondan uzuldugum icin diyorum cnm kafasi atar insan bi kahve icmeye cikar gelir yani bunda ne saknca goruyor

Konu actigin durumda bisey oldgnu sanmiyorum ama guven vermedi esin hatta ilk bastan beri bazi durumlar kucuk yasta esim evlencez dedi evlendk gbi bisey demistij ayrica ise gondermez arkadas edinmene izij vermez cafeye gitmen bile sorun bunlar evde hergun 3 cesit yemek olcak falan filan benim aklimi kurcalamisti da ilk evlendgnz zamanki olay ustune tux biber ekti . Neden her dedgne tamam diyorsun kuzu boyle omur nasil gececek dha cok kucuksun kardesmden bile kucuksun ondan uzuldugum icin diyorum cnm kafasi atar insan bi kahve icmeye cikar gelir yani bunda ne saknca goruyor
Kiskanclik yok oyle gelen olur iyi biri buldunmu giderim ama yaşıtım ortam yok oyle bir hayat yk zaten hayatim esimle aktivitelerim oluyor bazen bakınca bende diyorum neden doye kurcaliyom kafamda.

Bugün sabaha kadar keyfi yere hiç uyku gelmedi öle kkda gezindim. aklima nerden geldiyse eşimin telini aldım eşim asansörcü ve rehberde ister istemez müşteri oldugunda kadinda cok tabi asansorcu oldugunda ariza diye ariyorlar. bazen isimsiz kayit ediyor esim benim yanimdada sait olduğumdan kıskansam da napim adamin işi belli etmiyom. mecbur ama evliliğimizin başında tabi ufak tefek bisiler oldu affettim. Zaten bazen ufak seyleri aramizda kıskansamda asla yuvamı bozman sen guvenmiyon halen ben salak değilim bir hata ettik evliligimizde sorunlar oldu evimizi ayirdik. bu yuvami bozmam falan laflarimiz oluyor. oda gereksiz kimisi için büyütülecek şeyler ama ben uzatmadim çünkü ciddi bir aldatilma hissi aşk vs yazışma olsa son şansı asla vermem bitmiştir benim için okadar mücadele ettik nelere katlandim bırakmadık birbirimizi. Vel hasil konuya gelelim eşimin telefonunu aldim wapsap engellemelere baktim bir bayani engellemis ama numarasi kayitli bayanin duruyor.simdi bu müşteri olsa dicem niye engellesin acaba tartistimida engelledi bayanda bayan 30 civari bende eşime önceden tabi erkekleri bilirsiniz. Hemen savunma modu bir kanit bulamazsinizda konu orda kapanır , ya hemen bu kim niye engelledin diye sormak istemiyom belkide yaniliyorum. Ama şüphe edecek birşey görmedim ama işten gelince lavaboya girer 10dk bulur oda bikere girer. bunu evliligim başında beri alıştım kavgamizda çok oldu bu konuda simdi bende kendi telime kayit ettim resim çıkmadı kadinin esiminkinde resim çıkıyor çıktığına göre kayıtlı demek numarası takibe devam etcem ama sizce olabilir mi vallaha böyle konu açacağım aklima gelmez günahını almak istemem ama musterelerlede tartışır eder ama neden sadece o bayan engelli takibe devam bir kanit bulurum elbet bulamazsamda elbet birgun yüzüne çarparım o numara ney diyede acele etmek istemiyom şuan inanın üzülmüyorum rahatlikla yazıyorum. Içim rahat ama fikir edinmek isterim.😍 ayrica bayanin ismini boynundaki kolyeden öğrendim ama esim vs aprtmn demiş yani bazen ariyan musterilerede hangi apartmansa oranin ismiyle kayit eder ama bu kişi neden engelli bide isminin son 3 harfleriyle aprtmn diye kayitli yani bayanin ismine yakin.not. şimdi farkettim bayanin resmide benim telimde çıktı hani eşimde gözüküyor bende gözükmüyor demistim ya. Inşallah yanılırım.
Karda yürü izini belli etme canim anladın sen 😉

Belli etme canım. Telefon kurcalayınca mutlaka bir şeyler çıkıyor. Takip edilmemenin rahatlığı ile şifre koymuyorlar zaten.

Tatlışım hemen kötü düşünme bence. Benim de whatsapımda bir öğrencimin babası engelli. Çünkü bu numaradan öğrencimin yaptığına eminim habire görüntülü arama geliyordu. Brnde rahatsız olup engelledim. Eşinle konuştun mu, bir açıklaması yok mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X