Aldatiliyormuyum yoksam aldatildimmi....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar ahlaksız bir adammış.nasıl yakaladınız?affettiniz mi?böyle adamları hiç anlamıyorum madem bu kadar kötü kafes diye tabir ediyor neden boşanmıyorlar?

vallaha bir kadin için zor bir olay zor süreç ben takipte kalcam umarim yanilirim canım şuan üzerine gitmek istemiyorum birazda yasadiklarimizin etkisi var halen baba olma duygusu falan derken strestli gozlemleyecegim ama öyle birseyde emin ol affetmeyecegim benim neler yasadigimi burda çoğu bilir konulardan ne mücadale verdiğimi bukadarınida kaldirmaz artkk son şanstı.
Daha önce de bişeyleri oldu affettim dedikten sonra buraya böyle bi konu açacağım hiç aklıma gelmezdi diyorsunuz...Yani...
Canim hep hamilelik dusukleri kaybim vs zirt birt konular açardım az cok da yasadigimi kk bilir esimle sıfırdan bir sayfa açtık o siralarda yeni evli ve evimiz birdi evde okadar sorun vardiki tabiki savunacak yani yok yaptığının daha inanin ailem bilmiyor yaptığını evimizi ayirip ailelerden uzaasinca ogreniyorum ve belki ölüme gidecek kadar yalvarisi birakmayisi yeni evimizde bir çizik atip karaladim affettim. Buraya uye olurkende hep hamileligim sorunlar vs ama bu konuyla açacağım aklima gelmezdi anlaminda ettim evet eşimi biraz gözlemleyeceğim.

Hala eşiniz mi?
Kafesmiş. Kafes dövüşününe sokacaksın onu bir temiz dövmeden çıkarmayın diyeceksin ahlaksızı.

Aşüfte kadınlara yaranmak için nasıl karılarını gömüyor iğrenç yaratıklar..

İyi niyetli düşüneyim belki kadın rahatsız ediyordur sorunlu kişiler vardır ya zırt pırt birşey olduğunda ararlar fln öyle biridir belki

İyi niyetli düşüneyim belki kadın rahatsız ediyordur sorunlu kişiler vardır ya zırt pırt birşey olduğunda ararlar fln öyle biridir belki
Şuan bende o pozisyon aldim sessiz takipde kalacam bakalim busefer fevri davranmiycam bisi cikmazsa sorarim ozaman

Bana da müşteridir, zırt pırt arayıp rahatsız ediyordur gibi geldi ama eşiniz vukuatlıymış sanırım. O zaman gözünüz üzerinde olsun tabi. Yalnız bizim asansörcünün telefonu bende olsaydı, ben de zırt pırt arayıp adamı taciz edebilirdim. Kırk kere tamire geldiler güya, hala asansörde kalıp duruyoruz, bir de dar alan korkum var, paniğimi öfkemi düşünün. Kadın benim gibi biri de olabilir diye düşündüm de...

öyle insaarda var tabi sürekli arayıp kalıyoz falan dedigin gibi olede olabilir erkek milleti işte takibie aldik bakalim.
Ufak tefek şeyleri affetmek daha büyüğüne yol açar, üzgünüm
Aynen biraz gönül kırık yani nede olsa bikere yaptı o hatayı.

Kesik kesik anlatmışsınız ve eşinizin ufak tefek hatalarını zamaninda kabul etmeniz, bugünün bedellerini ödemek zorunda bırakıyor sizi. Bir insan ya aldatır ya aldatmaz. Ben ufak tefek capkinliklar icin yuvami bozmam diye övünmek nedir allasen?
Eşiniz de bunu fırsata çevirmiş olabilir.

Canim konumda bikere aldttati tamm affettim belki suanki aklim olsa affetmezdim asla düşündükçe konduramiyorum kendime aklin daha çok erince 17 yasindasin bir gitmissin evde inan kari koca olarak birbirimize ilgi yok hep tartisma annesi esimi dolduruyor ediyor 1yil inan bole gecti ve evi ayirirken artik uzaklascaz okadar sitrest falan derken öğreniyorum affetmiyordum adamla arabadasınız ölüme kadar sürüyor yeni hayat ben cahillik ettim ya beraber yada asla falan salsanatlar yapıyor gozun kör oluyor evinide ayiriyorsun buralardan gidiyorsun belki degisir birkez daha yeminler etti yaptığımı duyarsan görürsen git kendi evimiz evlendigimizi anliycaz rahatliycaz artik bende bundim falan vs işte yeni den bir hayat kurduk çizdim bikere üzerini kurcalamak istemedim ufak tefek derkende hanj kadinlarin normal kiskancliklari olurya illa aldatilma degil bunlari yaparken esimin kelimelerini dile getirdim asla o hataya birkere düştüm bu yuvami seni kaybetmem kelimeleri oldugunu dile getirdim ama bu masumlugunu kabul ettirtmez belki de suan ipin ucunda yani artik olgun ve kararlarini veren bir kadinim inan su aklim olsa asla asla kabul etmezdim boşardım ama şuan geriyi getiremem artik insallah birdaha yaşamam umarım yalnış anlatmamışımdır.

Evde yazıp rahatsız etmesin diye engelliyor, işe giderken kaldırıyor olabilir. Müşteri zırt pırt arasa da engellenmez, para kazanıyor sonuçta akıl var mantık var. Başka müşterilerden de olabilir böyle bir sebepten. Daha önceden de falsoları olduğunu söylediğiniz için bu da eksi puan. Ufak tefek olması kişiye göre değişir, kimisi için "göz çapkını ne olacak ayol" diye geçiştirilebilen şey de benim için aldatmadır. Kadın "göz çapkını" olsa erkek o kadar toleranslı davranmaz zira. O yüzden falso falsodur, aldatma aldatmadır illa fiziksel bir eyleme geçmesi gerekmez.

Temkinli kalın derim ben ama boşanma gibi bir niyetiniz yoksa da üç maymunu oynamanızı tavsiye ederim. Zira aldatıldığını bile bile sürdürmek o evliliği eskisinden daha beter hale sokuyor. Bari bilmeyin.

Siz yazdiklarinizdan bişey anlayabiliyor musunuz, okuyun bir. Karşınızda oturan birine anlatır gibi yazmayın şu konulari.
Canim belki anormal gelebilir ama 5yil once yasadim ust mesajimi okurmusun şuan aklimdan çıkmıyor acaba yine olabilirmi kabul edincek sey değil su zamanki aklim olsa inan kabum etmezdim asla ama 17 yasimda ve beraber oturduk evimiz ayirdik bana okadar yalvardi ikna bi şekilde ole veya böle etti suan da yapmama gibi bir garantisi yok tabi ama ozaman ki aklimla su zamanki aklimi karsastirirsan asla kabul etmezdim asla çünkü omur kırıcı ve kendi yaşadıklarımı düşünüyorm neden ben şaşmadım huzur bulmayi disarda denedin sorguladim hep ama ev ayrılınca inan belki huzurlu olcaz gercekten bir kari koca gibi olcaz yeniden sayfa gibi düşün kendi kendimi kandirip oldu işte bikere artik daha nasil dile getireyim bilmiyom.

Kuzum inan zaten banada her yerden yorumluyorum bosa koysam dolu doluya koysam boş konularimi belki bilirsiniz ama eski okadar mucadele acilar yaşadım bu evlilikte belki cekilmiycek şeydi ama bir alintidada yazdığım gibi suanki aklim olsa gözümü kirpmadan ayrılırdım ama inan öle birşey olduğunu duyum veya yaptigini bitmiştir artik. Çünkü her seye katlanirken ben zevk icin muhabbet icin baskasini tercih edipde bole birşey yapmasi son şansı di bu 2ci sans asla verilmiycek. Emin olun.

Yanlış yanlışı doğruyor işte maalesef...
Madem şuanda da bosanmak gibi bir niyetin de yok -en azından ben öyle anladim- hiç kurcalama telefon filan. Beynini yormaktan başka bisey yapmazsın.

Yahu ben konunuzu anlamadım diyorum elli satır cevap yazıyorsunuz, ama tarzınız aynı olduğu için yine anlamadım. Nokta koyun. Virgül koyun. Dümdüz yazıyorsunuz biri ile konuşur gibi ama anlaşılmıyor.

Yanlış yanlışı doğruyor işte maalesef...
Madem şuanda da bosanmak gibi bir niyetin de yok -en azından ben öyle anladim- hiç kurcalama telefon filan. Beynini yormaktan başka bisey yapmazsın.
Ben biraz takip de kalıp o engelleneni sorarım inşallah açıklayıcı birşey olur umarım teşekkür ederim canim destegin için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…