Aldatiliyor muyum

Bana supheli gelmedi ama yanyana olunca daha iyi farkedersinve su ogrenci watsapp grubu var mi bakarsin
Bu kadar kafana takilmasi uzerine onun saygi gosterip telefonunu saklamamasi gerekiyordu
Onun tarafindan bakarsakta eger boyle bi durum yoksa surekli iftiraya ugramjs hissetmek suphelenilmek onur kirici
Umarim bi cikar yol bulursunuz

Valla dershane öğretmeniyse öğrenci gruplarından günün her saatinde bir şeyler gelmesi çok normal o gruplarda sürekli soru tartışmaları muhabbetler vs. oluyor, ama sizden telefonunu saklaması garip geldi bana

Gece whatsappta falan takılması değil de, telefonunu üzerinden hiç ayırmaması, ortada bırakmaması bana bile tuhaf geldi, bile diyorum çünkü ben öyle hemen her şeyden şüphelenmem genelde. Mesela o aradığınız akşam gerçekten dışarıda olması bile aldattığını ya da başka bir durum olduğunu kanıtlamaz bence, belki erkek arkadaşlarıyla çıkıp da başı ağrımasın diye söylemedi size, bazıları böyle yalan söylüyor ortada aldatma gibi bir şey yoksa da ama telefonunu hiç üzerinden ayırmaması... Keşke bunca sene bir çözüm bulabilmiş olsaydınız buna, sizin talebinize karşın bunu sürdürmesi şüpheli... Takipte kalın diyeceğim ben de..

Son düzenleme:
Evet aynı şeyi bende söyledim. Canım ben yuklemiyorum tel doluyo diye vhatsapta duruyor dedi.inanmis gibi yapmaya devam ettim
yalan çünkü galeriden silince whatsappta durmuyor fotolar
telimin hafıza sorunu var ben de galeriden siliyorum ama bakıyorum whatsapp ta da silinmiş oluyor deneyin doğru söylüyrum

Bu kadar alengire ne gerek var rest cekseniz birseyler saklamazsan verirsin desen o güven meselesine getirirse hareketleri gizemli olduğu için dersin hem karindan bu basit şeyleri nasıl sakliyorsun ayrı gayrimiz mi var dersin ben tehditle alinacagini dusunuyorum.

Evet aynı şeyi bende söyledim. Canım ben yuklemiyorum tel doluyo diye vhatsapta duruyor dedi.inanmis gibi yapmaya devam ettim
eenm kardesmde de ole oluyo iphone kullanio ve tlfn hafizasindan yememek icin whatsappta kalir inan konusmalari silemez buyuzden kizcagiz abla resmler var diye :)))

Canım böyle bi şüpheyle yaşamak çok kötü kendi kendini yer bitirirsin.sonuda psikolojik rahatsızlıklar olur.ara ara bi çoğumuzun başına gelmiştir böyle şeyler.beni şüphelendiren tek şey telefonu sana vermemesi oldu.bide şifre koyması.bence istediğin zaman karıştırabilmelisin eşinin telefonunu.bunun güvenle alakası yok.benim eşim hayatta telefon saklamaz sürekli ortadadır ona rağmen en ufak bi şeyde burnundan getiririm.inşallah öyle bişey yoktur siz yanılıyosunuzdur.ama takipte kal bi açık verir yapıyosa.

Bak birşey anlatıcam, benim eşim bekarken ne tek bir foto koyardı face'e, ne paylaşım yapardı.
Evlendik, her yere fotoğrafımızı koydu, paylaşım yaptı. Eşim öğretmen. Öğrencileri de kücük filan degil, yasımıza yakın.
Ögrenci niye kıskansın, niye nazar değsin ki?
Var birşeyler bunun altında, sen takibi bırakma. Gerekirse izle birgün eşini. Ne yapıyor okul çıkışı, nereye gidiyor?

Valla ne desem bilemedim
Fazla şüpheli

ekran görüntüsü iste.
bakalım öğrencileri ne soruyormuş?

Gayet şüpheli hareketler. Hele siz bu kadar işkillenmiş haldeyken "İnat ettim işte" tribiyle whtsapa birlikte bir fotoğrafınızı koymuyor olması ve telefonu hiç ama hiç yanından ayırmaması... Bunlar diğerlerine nazaran çok daha dikkat çekici bence.

Gözlerinizi eşinizin üzerinden ayırmayın ve net bir kanıt elde edene kadar da lütfen ağzınızı sıkı sıkı kapatın.
Çünkü siz her ses çıkardığınızsa, (varsa bir şeyler) önlemlerini arttıracaktır.

Umarım altından bir şey çıkmaz...

wep watsap için onun haberi olmadan yapın
sizin onu izlemeye çalıştığınızı anlamasın

internet varken o uyurken yapın bu işlemi riske girmeyin, bu şekilde tekrar şifreler

Adam günahini alnak istemem asla senin anlatiminla. Yeni birisiyle görüşmeye başlamış. Bu büyük ihtimal ogrencilerinden birisi. Bekar veya eşimi sevmiyorum ayagi cekiyo kıza. Tüm hareketleri soylemleri bunu gosteriyo. Ayrica cok kotu yalanci yalanida beceremiyo. Suçluluk Psikolojiside var yaptigindan dolayi sana ilgili gorunmeye çalışıyo. Ama üstüne gidince köşeye sıkışan kedi misali sana saldırıyo. Valla aldatiyo gibi ama bu gidisle eline yüzüne bulastircak herseyi. Yapabilirsen eger üstüne gitme vicdanina oyna sende. Cok iyi es ol. Sen cirlarsan (haklisin ama) digerini melek görür kacar

ben şok ben iptal

sizin anlatımınıza göre sanki bişeyler var gibi ama, ama hani böyle yeni bir heyecan gibi.Ya evli olduğunu saklıyor, ya da zaten anlaşamıyorum sevmiyorum dediği bir evlilik izlenimi vermeye çalışıyor gibi. Wep whatsapp yapın mutlaka, haberi olmadan ve bir süre gözlemleyin sadece.Bir şeyler hissettiğinizi anlamasın, yoksa önlemler alacaktır. İnşallah böyle bir şey yoktur biz burda haksız çıkalım.

Siz uzaktasıjnız ve şüpheleniyorsunuz şu anda peki siz oradayken nasıldı yani eve geç gelmesi telefonun o arada kapalı olması durumları var mıydı ya da size ilgisi nasıldı. Öğretmen birinin evli olduğunu saklaması biraz zor bir mesela. İlla duyulur. Ayrıca face de evli diye yazmıyor mu. Gerçekten uyuyor olabilir gerçekten resim atmış olabilir ama bence facede çocuğun senin resimlerini silmesi ilginç. Bence mesela bir resim ekleyin siz face ve onun adını etiketleyin onda gözüksün bakalım ne tepki verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…