- 9 Aralık 2015
- 1.365
- 2.073
- Konu Sahibi 301114kagan
Şunu var artık kimse yemiyor o whatsap Web olayını whatsappa girince birinin takip edip etmediğini görebiliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wep whatsap bunu yarın sakin kafayla güzelce arastiracam gerekirse uyku ilacı alıp icirecem rahat rahat halledecem eve döndüğümüzde umarım bisey yoktur ama icimdeki şüpheyi bisekilde gidermem lazımşüpheli. eve gelince web whatsapp ı öğrenip yapın.
hangi operatörü kullanıyorsa gizlice şifresini alın, mesela turkcell se ; eşinizin telefonundan şifre yazın 2222 ye gonderin. daha sonra internetten turkcell online işlemlerden şifre ile giriş yapın. telefon elinizde olsun mesaj gidiyor çünkü. hangi numaralarla görüşüyor bakın.
ayrıca ayrıyken yine çevrimiçi yakalarsanız; ekran görüntüsü isteyin
Anlamazsınız bana mesaj atın, yarın ben size anlatırım. Amin inşallah bir şey yoktur, şüpheleriniz boşturWep whatsap bunu yarın sakin kafayla güzelce arastiracam gerekirse uyku ilacı alıp icirecem rahat rahat halledecem eve döndüğümüzde umarım bisey yoktur ama icimdeki şüpheyi bisekilde gidermem lazım
Elbette bunları da düşünüyorum boşanmak ha deyince olacak bisey değil. Maliye mezunuyum kpss gibi bu sorunum var.evim yok bosanirsam ailemim yanında yasiyacam tabiki kolay bisey değil ama aldarildigimi bile bile nasıl aynı batı altında durabilirim bunu kendime de yapamam oglumada yapamamSana sormak istediğim şey şu; Öyle bir şey varsa karşıma çıkar inşallah diyorsun fakat buna hazır mısın? Ne yapacağını biliyor musun yani? Aldatıldın diyelim, af mı edeceksin? Yoksa boşanacak mısın? Çocukların/çocuğun ne olacak? Boşandığında kendine bakabilecek durumda mısın, işin evin var mı? Düşünmen gereken çok şey var.
Evet kod okuma aşaması sıkıntı yaratabilir. Ama oturumu sürekli açık tut işaretlenirse sıkıntı olmaz.Ablacığım whatsapp web olayı sıkıntılı yapamazsın. Onun için eşinin telefonunu alıp whatsapp'a girmen orada web'e tıklayıp açılan kodu bilgisayara okutman lazım. Bana kalırsa telefonunu alıp whatsapp'a girdikten sonra ne gereği var bunun? Bide şu var whatsapp web telefondan çekiyor telefonu alıp bilgisayardan başka bir odaya gitse bağlantı kopar tekrar tekrar kod gireceksiniz tekrar tekrar telefonu alacaksınız, sıkıntı yani...
Her seferinde sifre mi isteyecek daha arastirmadigim için bilmiyorum eğer oyleyse pek işime yaramaz o isteyken bile ben vhatsap konuşmaları ekranima düşsün istiyodumAblacığım whatsapp web olayı sıkıntılı yapamazsın. Onun için eşinin telefonunu alıp whatsapp'a girmen orada web'e tıklayıp açılan kodu bilgisayara okutman lazım. Bana kalırsa telefonunu alıp whatsapp'a girdikten sonra ne gereği var bunun? Bide şu var whatsapp web telefondan çekiyor telefonu alıp bilgisayardan başka bir odaya gitse bağlantı kopar tekrar tekrar kod gireceksiniz tekrar tekrar telefonu alacaksınız, sıkıntı yani...
Sifre 1 kereye mahsus olsa bi şekilde hallederim ama her seferine bu işlemi yapamamHer seferinde sifre mi isteyecek daha arastirmadigim için bilmiyorum eğer oyleyse pek işime yaramaz o isteyken bile ben vhatsap konuşmaları ekranima düşsün istiyodum
Hayır her defasında değil. Bir kere o kodu taratacaksın. Orda oturumu sürekli açık tut işaretli olsun.(denedim ordan biliyorum)Her seferinde sifre mi isteyecek daha arastirmadigim için bilmiyorum eğer oyleyse pek işime yaramaz o isteyken bile ben vhatsap konuşmaları ekranima düşsün istiyodum
Yani anca benim tel ile onun tel yakın olduğu sürece konusmalari veya ona gelen msjlari okuyabilecem öyle mi. Ilk defa duyduğum bisey oyzden hiç bilgim yok kusura bakmayin. Birde onun teline uyarı falan gelir mi her seferinde yani anlamasi mümkün muO işteyken whatsapp konuşmalarını göremezsiniz çünkü telefona bağlı telefon uzaklaştıkça bağlantı kopuyor
Benim tel samsug j7 esimin iphone 6s uyumlu olur mu pekiHayır her defasında değil. Bir kere o kodu taratacaksın. Orda oturumu sürekli açık tut işaretli olsun.(denedim ordan biliyorum)
Onda internet oldugu sürece bakabilirsin
Üzerine gittikçe kıskandığınızı belli ettikçe daha ters tepiyor abartılı değil ayarında yapın Biraz daha dikkat edin bakımınıza dikkatini çeksin birşeylerin değiştiğini görsün diye eşinizi daha iyi tanırsınız tabikiBu dediğinizi inanın yaptim telefonuma sifre koydum yalan yere sürekli telefonu elime aldım arkadaslarimla onun karşısında yazistim ama nafile bikere sormuyor sen napiyosun diye çünkü biliyor o sorarsa bende ona soracagimi. Tek sifremi bilmez face sifremi bilmez sormazda merak da etmez msj gelse bile msjin geldi canim der acip bakayım demez. benim tel hep ortalıkta durur sanırım bende uzerimde tasimaliuim birde onu deneyim
Googleye whatsapp web yazın ilk sayfaya tıkladığınız sayfada pc sürümünü isteyin. Laptop veya bilgisayar varsa sizin için daha kolay olurBenim tel samsug j7 esimin iphone 6s uyumlu olur mu peki