Aldatılıyor muyum?..

Üzülme arkadaşım, zaten yokmuş.
Lütfen böyle alengirli işler çeviren adamdan uzak dur.
Tanımadığı kadınları eklemesinin tek sebebi vardır, konuşmak ve ilerisi ise görüşmek. Daha ilerisini biliyorsun. Takipçi kasmak nedir ya, fenomen misin sen nesin?
Şarjım bitiyor yalanını seveyim. Kesinlikle doğru değil. Başkalarının yanında senin ona ulaşmanı, senin yanında onların ona ulaşmasını engellemek.
Hepsi yalan arkadaşım. Şimdi ayrılsan iki ay sonra nişanını duyarsın 4 yıllık sevgilisi ile.
Yol yakınken dön bu maymun iştahlı adamdan. Story paylaşsa da inanma artık, akışa koysun ayan beyan.

Özelimizi yaymanın alemi yok diyor . Artık beni mi kandırıyor orası muamma 😂😂Onun dışında bir sorunumuz yok .amaan sosyal medya komple gereksiz aslında da işte .

Eşim bana özelimiz, sosyal dya gereksiz vs dese sosyal medya niye kullaniyorsun kapat o zaman derdim ki tanistigimizda da kullanmiyordu. Gereksiz bulan kullanmaz. 😁 Kendi fotograflarini yayacak, arkadaslariyla bilemem kimle fotolar koyacak bana gelince özel yok ya.

Hiç bir şey paylaşmayip millleti izlemeye kullaniyorsa ona yorum bile yapamicam. 😂
Neyse herkesin kendi şeysi. 🙄

Sizi kenara ayırmış, biraz orda burda takılıp hevesini alınca belki evlenme teklifi eder.

Yorumunuzu yutkuna yutkuna okudum ve bitirdiğimde iş yerinde şu an masada sessizce ağlıyorum... Yazdığınız her şey çok doğru ben onun hayatında yokum söylediği kadar varım.. Farkında değildim bunu okuyana kadar ama çok ama çok doğru...
Sizi kırmak üzmek amacı ile yazmadım, ağlamanıza çok üzüldüm. Benim amacım dışarıdan görünen gerçeği göstermekti. Bakın sizden 10 yaş daha büyüğüm ve hayat tecrübem bana birşey öğrettiki bir erkek gerçekten değer verdiği kadının elini tutmaktan, onunla görünmekten bilinmekten, hayatına çevresine sokmaktan çekinmiyor. O telefonu kapattığında resmi iş adresi dışında ulaşacağınız kimsesini bilmediğiniz adam sizin sevgiliniz olamaz. Bir erkeğin size verdiği değeri çok yanlış yerlerde arıyorsunuz, erkekler için bu tip durumlar macera gibidir. Sizin yanınıza geldi çünkü yeni tanıştığı genç ve beğendiği kadınla zaman geçirmek istedi, kısa tatilinde yeni tanıştığı bir kadınla edilen flörtte bir erkek için ciddi keyifli ve ego tatmin edici olabilir. Size verilen değeri bir yolculuk ücretinde aramayın, hele hele erkeklerin bazıları için keyif için harcanan paranın önemi yoktur. Bir erkek eğer keyifli vakit geçireceğini düşünüyorsa asker arkadaşının yanına gitmek için bile o paradan daha fazlasını harcayabilir.Bu size verilen değer için bir kıstas değildir. Bir erkeği gerçekten tanımak istiyorsanız önce onun yaşam alanına girmelisiniz, adamın hayatındaki yerinizi de ancak öyle anlayabilirsiniz.

Siz ona "birlikte fotograf cekilsek bunu instagraminda paylasir misin?" Diye sormussunuz. O da buna cevaben "aldatmak istesem seni aldatirim zaten, ne yapmaya calisiyorsun" gibilerinden alakasiz şeyler söylemiş. "Bu ne alaka şimdi" demediniz mi? Insan gocunduğu bir şey olmasa neden böyle bir tarafa konuyu çeker ki? Henüz iki aydır adını koyduğunuz bir ilişkiniz varmış, paylaşmak istemesse paylaşmaz o ayrı da. Verdiği tepki bir acayip değil mi sizce de.

Ayrıca birisi eğer birisiyle bir ilişki yaşıyorsa (bu aman aman ciddi bir ilişki olsun veya olmasın) dışarıda öyle zırt pırt sarjı bitip sizi habersiz bırakmaya hakkı yok. Bu o kişinin karşısındaki insanı önemsemediğini ve o kişiye saygı duymadığını gösterir. Bir olur iki olur hep oluyorsa bunda bir tuhaflık vardır.

Ya bu Cem Yılmaz’ın aldatma hikayesi gibi olnuş hakkaten. Adam neredeyse kim söyledi ya kim söyledi diyecekmiş🤦🏻‍♀️ Konu sahibi arkadaşım bu adamdan uzaklaşın sağlam pabuç değil bu.

Ayrılmak istediğimi söyledim saatlerdir yalvarıyor anlamıyorrum gerçekten o zaman paylaş dedim ya neden neden ben sevmiyorum böyle şeyleri aptal aptal şeyler dedi... anlamıyorum gerçekten aramızda cinsellikte yok hayatında olsam ne olmasam ne anlamıyorum
kendinizi sizi sevdiğine ikna etmeye çalışıyorsunuz şuan...

Senelerdir kullanıyor instagramını hepsine baktım takip ettiklerinin çoğu evli vs veya eski şehrinden insanlar ama son zamanlarda takipçi kasmak için mi bilmem birilerine istek atıyor geri dönemzlerse çıkıyor, ay ne genel evi o nerden çıktı yanlış okudunuz Sanırım böyle bir şeyi hiç konuşmadık çünkü biz ?
Bu yaşta takipçi kasıp ne yapacak fenomen mi olacak. Kafasının takılı kaldığı veya daha iyi bi seçenek çıkar diye kapıları açık. Hiç uğraşma postala gitsin Ya daha sonra daha çok ağlarsın

Kendisi tek yasıyor hafta içi genelde eve gidiyor bazen görüntülü de konsuruz evde olduğunda istediğimde aradığımda açar yazsam bakar

Bir insan neden 900 kisiyi takip eder? Adamin geneleve gittigini nereden biliyorsunuz?tahmin mi kendi mi soyledi?kendi soylediyse igrenc...telefon ile ilgili kisim kafa karistirici..(sessizde,sarj bitti falan) madem ciddisiniz neden birlikte foto paylaşma olayına aşırı tepki veriyor? Bunların hepsi soru işareti

Konu sahibi : genelde eve gidiyor demiş , yanlış anlaşılma oldu sanırım

Çok masrafa katlanarak yanıma geldi diye kendinizi motive etmeyin derim. Çalıştığı kurumda iyi pozisyonda diyorsunuz yol parası koymamalı adama. Sizi cepte tutup yaşadığı yerdede keyfine bakıyor adam,buradan öyle görünüyor yani en azından.

Aylardır konuştuğum biri vardı, ayni kurumun farklı illerinde çalışıyoruz, pozisyonlarımız farklı beni görmek için birkaç defa çok masrafa katlanarak bulunduğum şehire geldi, tanıma suremiz uzun sürdü(8 ay kadar)yaklaşık 2 Aydirda adini koyduğumuz bir iliskimiz var.

İliskimizin adini koyduğumuzda bir anda instagramından birçok kişiyi takipten çıktı, daha önce dikkat etmemiştim ama bu içime bir kurt düşürdü şu anda da yaklaşık 900 kişiyle takiplesiyor, sorduğumda neden çıkarttığını bana senin rahatsız olacağını düşündüğüm hesaplardi demişti. Beni Sevdiğini biliyorum, 26yim o 30 ve cinsel anlamda da beni ne sehrine çağırdı ne de buraya geldiğinde gel otelde kalalım falan dedi, yanı gerçekten beni tanımak istediğinin değer verip dikkat ettiğinin farkındayım. Bu tarz cinsellik konularını hiç konuşmadık öyle söyleyeyim,(Kendisi senden tek istegim sevgi, gerçekten sevilmek istiyorum sevmek istiyorum kimseye güvenemiyorum senden onu buldum demisti, önemli olan bu zaten gerisi her ilişkide olan şeyler demişti kendisi zor bir insan kendini biliyor ve aksine ben de çok anlayışlıyım bu yüzden asık olduğunu düşünüyorum, güzel biriyim de biliyorum.) zaten adini koyduktan sonra ilşkimizin ulkedeki aşırı fiyat artışı iş yoğunluğu yol masrafı derken görüşemedik bu aralar. Kendisi tek yasıyor hafta içi genelde eve gidiyor bazen görüntülü de konsuruz evde olduğunda istediğimde aradığımda açar yazsam bakar zaten ayni kurumda çalıştığımız icin onlardan da gün içinde konuşuruz, genelde Cuma aksamı ve hafta sonları dışarıda oluyor. is arkadaşları vs beni biliyorlar, en azından oyle söyledi.

Bunun harici yanı olur da bu dakikadan sonra başbaşa kalsak birliktelik yaşarız zaten tabum yok bu konuda ama benden çekindiği için veya tepkimi bilemediginden bu konuları açmadı. Beni kendi şehrine çağırmama sebebi ben ailemle yaşıyorum iznim bir gün ve onun buraya gelip gitme dönemlerinde ilişkimizin adını koymamıştık, hislerimizi belli ediyorduk ama dile getirmiyorduk. neyse bunun harici aşırı sosyal arkadaş çevresi de olan birisi, yakışıklı iş yerinde pozisyonu da oldukça iyi ama aklıma takılan şeyler var genelde dışarı çıktığında hep interneti kapalı olur yazarım iletilmez. Benimleyken de kapalı olur interneti ve telefonu sessizde vs bunu sordugumda aliskanlik ve şarjım bitiyor ondan demişti ve hep whatsappta genel olarak, ara ara tanımadığı kadınları sosyal medyasında rast gele ekliyor, onlar geri donmezse takipten çıkıyor farklı şehirlerden falan genelde bu insanlar yanı sanırım takipçi kasiyor bilmiyorum.

Bugün ona sosyal medyada hikaye atar misin benle buluşursak dedim yukseldi bir anda ne yapmaya çalışıyorsun gibisinden, bana güvenmiyor musun, çocuk muyuz, aldatacak olsam zaten aldatırım falan dedi durdu konuyu kapattı, içim içimi yiyor, ben mi hata ediyorum yanlış düşünüyorum diye.. bakıyorum milletin sevgilisi kız arkadaşıyla bir sürü hikayeler, fotoğraflar atıyor, ismini profillerine yazıyor, ben de istiyorum ama yanlış mi yaptım bilmiyorum.. Uzak mesafe de beni böyle yaptı bekli bilmiyorum, gerçekten çok seviyorum ve sevildiğimi de hissediyorum, minik güzel jestler de yapar sevgisini dile de getirir, üzmemeye de çalışır( Bu yaşta uzak mesafe ilişkisine neden başladınız derseniz de onunla ayni şehirde çalısmaya başlama ihtimalim var bir sene içinde bu yüzden de bu ilişkinin süreceğine ikimiz de inanıyoruz yani konuştuğumuz konular bunlar.) Bilmiyorum ya güvenmemeli miyim çok kafam karıştı, Sosyal medyayı çok mu önemsiyorum yoksa beni paylaşmayıp ilişkisi olduğunu sosyal medyada belli etmek istemediğini bunun gereksiz olduğunu söylemesi aldattığını mı gösterir, neyi gösterir yanlış mı yaptım bilmiyorum.. Ve lütfen tek istediğim mantıklı doğru yorumlar yapmanız zaten çok üzgünüm ne doğru bilmiyorum, laf sokmak yerine yapıcı ve bana doğruyu gösteren yorumlar yapılırsa çok sevinirim, ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.. Hepinize teşekkürler şimdiden 🙏🏻
yedek leri var , belkide siz yedektesiniz.

ayrıca cinsellik konularına girmemeside şüpheli

Şahsen bırakın dışarıda internet kapatmayı evde bile kapatırım çoğunlukla işim bitince. Benim alışkanlığım bu şekilde. Dışarda ise hayli hayli kapalı oluyor internetim benim. Mesela telefonum da tamamen sessizdedir. Ama kendi adıma bir şey karıştırdığım yok 😄 bu da ayrı bi saçmalık zaten bir haltlar yiyecek olsam interneti kapatmam whatsap instagram bildirimlerini kapatırım karşı tarafa hissettirmem bile nedir yani 🤔

Ç
Sizi kırmak üzmek amacı ile yazmadım, ağlamanıza çok üzüldüm. Benim amacım dışarıdan görünen gerçeği göstermekti. Bakın sizden 10 yaş daha büyüğüm ve hayat tecrübem bana birşey öğrettiki bir erkek gerçekten değer verdiği kadının elini tutmaktan, onunla görünmekten bilinmekten, hayatına çevresine sokmaktan çekinmiyor. O telefonu kapattığında resmi iş adresi dışında ulaşacağınız kimsesini bilmediğiniz adam sizin sevgiliniz olamaz. Bir erkeğin size verdiği değeri çok yanlış yerlerde arıyorsunuz, erkekler için bu tip durumlar macera gibidir. Sizin yanınıza geldi çünkü yeni tanıştığı genç ve beğendiği kadınla zaman geçirmek istedi, kısa tatilinde yeni tanıştığı bir kadınla edilen flörtte bir erkek için ciddi keyifli ve ego tatmin edici olabilir. Size verilen değeri bir yolculuk ücretinde aramayın, hele hele erkeklerin bazıları için keyif için harcanan paranın önemi yoktur. Bir erkek eğer keyifli vakit geçireceğini düşünüyorsa asker arkadaşının yanına gitmek için bile o paradan daha fazlasını harcayabilir.Bu size verilen değer için bir kıstas değildir. Bir erkeği gerçekten tanımak istiyorsanız önce onun yaşam alanına girmelisiniz, adamın hayatındaki yerinizi de ancak öyle anlayabilirsiniz.
o kadar fazla haklısınız ki...

Bence bu adam sizinle mantık olarak evlenmeyi düşünüyor. Ama o zamana kadar da vur patlasın çal oynasın. Aynı şehirde olana kadar sefasını sürecek. Ben öyle hissettim burdan. He genelde böyle.adamlar evlendikten sonra da devam ederler. Bankacisiniz galiba öyle bı enerji aldım. Nedense ..:işsiz:

Bence bu adam sizinle mantık olarak evlenmeyi düşünüyor. Ama o zamana kadar da vur patlasın çal oynasın. Aynı şehirde olana kadar sefasını sürecek. Ben öyle hissettim burdan. He genelde böyle.adamlar evlendikten sonra da devam ederler. Bankacisiniz galiba öyle bı enerji aldım. Nedense ..:işsiz:
Bu kafada olan erkeklerden hep nefret ettim ama hepte bunları çekiyorum sanırım, tabi ki değişmez böyle bir insan, mühendisim aslında ülke genelinde bilinen bir enerji dağıtım firmasında çalışıyoruz ikimizde

Var mı bi gelişme?
Atmadı mı, lafla ikna dışında bir çabası yok mu?
Var bitirdim her şeyi açıkça yazdım söyledim gördüm her şeyi soğudum bitti benim için her hareketin batar bana artık dedim o da son bir şans istedi hiç senin açından düşünmedim dedi ama fotoğraf atmama olayında hala kararlı :)

X