Aldatılıyor muyum?..

Her limanda sevgilisi var gibi geldi. Güven vermedi
Ben de bunu düşündüm ama işte dönüp bakınca sadece Beni görmek için 2000 tl sadece uçağa verip birkaç defa bir günlük şehrime geldi burada da yeme içme tamamen kendisi ödedi ve zengin de değil 8 bin falan alan birisi yani maaşının büyük kısmı onlar zaten o halleri beni bu kadar bağlayıp kör etti galiba, ama son günlerde aldatıyor mu diye artık düşünüp duruyorum..

Ara ara ama genelde de çok takılmadım. Yapacak insan istediğini yapar inanın. Gelmeden önce mesajlarını siler yada ikinci bir hesap açıp sizi engelleyebilir.

Zamanında belki aldatıldım bilmiyorum çok üstüne düşmedim yada sevdiğim için ne dese inandım 😂

Bence ortada çok birşey yokken kafanızı karıştırmayın zaten uzak mesafe ilişkiniz varmış ve kısa bir zaman sonra aynı şehirde olma ihtimaliniz varmış o zaman daha iyi gözlemlersiniz 😊
Tebrik ederim sizi ben bu kadar sabırlı değilim burcunuz ne ? Bende böyle derdim ama aldatıyor mu diye içim içi yer oldu maalesef günlerdir, düşününce de ben onun iline gidene kadar ya aldatıyorsa diye her gün düşünmekten işime odalanamıyorum. Sevseydi paylaşırdı benimle artık iletişimini bitirmeyi tercih etti resmen bunu demese de ama hikaye asla atmayacağını sevmediğini böyle şeyleri söyledi..

Tebrik ederim sizi ben bu kadar sabırlı değilim burcunuz ne ? Bende böyle derdim ama aldatıyor mu diye içim içi yer oldu maalesef günlerdir, düşününce de ben onun iline gidene kadar ya aldatıyorsa diye her gün düşünmekten işime odalanamıyorum. Sevseydi paylaşırdı benimle artık iletişimini bitirmeyi tercih etti resmen bunu demese de ama hikaye asla atmayacağını sevmediğini böyle şeyleri söyledi..
Balık Burcuyum.

Bazı şeyleri bence bu süreçten sonra sizde aslında bitirmişsiniz gibi 😊 güven önemli bir sorun sonuçta.

En azından başlarda sevgili olduğunuzu belirten şekilde bir görsel olmasa da arkadaşça gibi yavaş yavaş paylaşmasını isteyebilirsiniz halen kabul etmezse o zaman sizde bu şekilde güvenin olmadığını dile getirebilirsiniz 😊

Bir insan neden 900 kisiyi takip eder? Adamin geneleve gittigini nereden biliyorsunuz?tahmin mi kendi mi soyledi?kendi soylediyse igrenc...telefon ile ilgili kisim kafa karistirici..(sessizde,sarj bitti falan) madem ciddisiniz neden birlikte foto paylaşma olayına aşırı tepki veriyor? Bunların hepsi soru işareti
Genel eve değil, hafta içi genelde evine gidiyormuş :)))

Bir iki defa da hesabım kendi kendine birilerini takip etmiş falan demişti çıkartmıştı takip ettiği kadınları of bilmiyorum ya
Şunu okuyana kadar normal geliyordu ama böyle salakça bahane sunduysa kesin yiyor Bi haltlar.
Bence ayrıl gitsin, kendini yorma. Adam sana güven vermiyor. Oturup takip ettiği kişileri kontrol etmek zorunda kalmak çok yorucu. İlişki dediğin şey böyle olmamalı.

Aylardır konuştuğum biri vardı, ayni kurumun farklı illerinde çalışıyoruz, pozisyonlarımız farklı beni görmek için birkaç defa çok masrafa katlanarak bulunduğum şehire geldi, tanıma suremiz uzun sürdü(8 ay kadar)yaklaşık 2 Aydirda adini koyduğumuz bir iliskimiz var.

İliskimizin adini koyduğumuzda bir anda instagramından birçok kişiyi takipten çıktı, daha önce dikkat etmemiştim ama bu içime bir kurt düşürdü şu anda da yaklaşık 900 kişiyle takiplesiyor, sorduğumda neden çıkarttığını bana senin rahatsız olacağını düşündüğüm hesaplardi demişti. Beni Sevdiğini biliyorum, 26yim o 30 ve cinsel anlamda da beni ne sehrine çağırdı ne de buraya geldiğinde gel otelde kalalım falan dedi, yanı gerçekten beni tanımak istediğinin değer verip dikkat ettiğinin farkındayım. Bu tarz cinsellik konularını hiç konuşmadık öyle söyleyeyim,(Kendisi senden tek istegim sevgi, gerçekten sevilmek istiyorum sevmek istiyorum kimseye güvenemiyorum senden onu buldum demisti, önemli olan bu zaten gerisi her ilişkide olan şeyler demişti kendisi zor bir insan kendini biliyor ve aksine ben de çok anlayışlıyım bu yüzden asık olduğunu düşünüyorum, güzel biriyim de biliyorum.) zaten adini koyduktan sonra ilşkimizin ulkedeki aşırı fiyat artışı iş yoğunluğu yol masrafı derken görüşemedik bu aralar. Kendisi tek yasıyor hafta içi genelde eve gidiyor bazen görüntülü de konsuruz evde olduğunda istediğimde aradığımda açar yazsam bakar zaten ayni kurumda çalıştığımız icin onlardan da gün içinde konuşuruz, genelde Cuma aksamı ve hafta sonları dışarıda oluyor. is arkadaşları vs beni biliyorlar, en azından oyle söyledi.

Bunun harici yanı olur da bu dakikadan sonra başbaşa kalsak birliktelik yaşarız zaten tabum yok bu konuda ama benden çekindiği için veya tepkimi bilemediginden bu konuları açmadı. Beni kendi şehrine çağırmama sebebi ben ailemle yaşıyorum iznim bir gün ve onun buraya gelip gitme dönemlerinde ilişkimizin adını koymamıştık, hislerimizi belli ediyorduk ama dile getirmiyorduk. neyse bunun harici aşırı sosyal arkadaş çevresi de olan birisi, yakışıklı iş yerinde pozisyonu da oldukça iyi ama aklıma takılan şeyler var genelde dışarı çıktığında hep interneti kapalı olur yazarım iletilmez. Benimleyken de kapalı olur interneti ve telefonu sessizde vs bunu sordugumda aliskanlik ve şarjım bitiyor ondan demişti ve hep whatsappta genel olarak, ara ara tanımadığı kadınları sosyal medyasında rast gele ekliyor, onlar geri donmezse takipten çıkıyor farklı şehirlerden falan genelde bu insanlar yanı sanırım takipçi kasiyor bilmiyorum.

Bugün ona sosyal medyada hikaye atar misin benle buluşursak dedim yukseldi bir anda ne yapmaya çalışıyorsun gibisinden, bana güvenmiyor musun, çocuk muyuz, aldatacak olsam zaten aldatırım falan dedi durdu konuyu kapattı, içim içimi yiyor, ben mi hata ediyorum yanlış düşünüyorum diye.. bakıyorum milletin sevgilisi kız arkadaşıyla bir sürü hikayeler, fotoğraflar atıyor, ismini profillerine yazıyor, ben de istiyorum ama yanlış mi yaptım bilmiyorum.. Uzak mesafe de beni böyle yaptı bekli bilmiyorum, gerçekten çok seviyorum ve sevildiğimi de hissediyorum, minik güzel jestler de yapar sevgisini dile de getirir, üzmemeye de çalışır( Bu yaşta uzak mesafe ilişkisine neden başladınız derseniz de onunla ayni şehirde çalısmaya başlama ihtimalim var bir sene içinde bu yüzden de bu ilişkinin süreceğine ikimiz de inanıyoruz yani konuştuğumuz konular bunlar.) Bilmiyorum ya güvenmemeli miyim çok kafam karıştı, Sosyal medyayı çok mu önemsiyorum yoksa beni paylaşmayıp ilişkisi olduğunu sosyal medyada belli etmek istemediğini bunun gereksiz olduğunu söylemesi aldattığını mı gösterir, neyi gösterir yanlış mı yaptım bilmiyorum.. Ve lütfen tek istediğim mantıklı doğru yorumlar yapmanız zaten çok üzgünüm ne doğru bilmiyorum, laf sokmak yerine yapıcı ve bana doğruyu gösteren yorumlar yapılırsa çok sevinirim, ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.. Hepinize teşekkürler şimdiden 🙏🏻
hayatında başkaları olduğuna yemin edebilirim

interneti kapatması gizli saklı işler çevirdiğini gösterir yakalanacağından emin
sürekli çevrimiçi olması
siz hikaye atalım dediğiniz an abartılı yükselmesi ,suçunu bastırmaya çalışır gibi direkt aldatmaya bağlaması :KK66:

Siz ona "birlikte fotograf cekilsek bunu instagraminda paylasir misin?" Diye sormussunuz. O da buna cevaben "aldatmak istesem seni aldatirim zaten, ne yapmaya calisiyorsun" gibilerinden alakasiz şeyler söylemiş. "Bu ne alaka şimdi" demediniz mi? Insan gocunduğu bir şey olmasa neden böyle bir tarafa konuyu çeker ki? Henüz iki aydır adını koyduğunuz bir ilişkiniz varmış, paylaşmak istemesse paylaşmaz o ayrı da. Verdiği tepki bir acayip değil mi sizce de.

Ayrıca birisi eğer birisiyle bir ilişki yaşıyorsa (bu aman aman ciddi bir ilişki olsun veya olmasın) dışarıda öyle zırt pırt sarjı bitip sizi habersiz bırakmaya hakkı yok. Bu o kişinin karşısındaki insanı önemsemediğini ve o kişiye saygı duymadığını gösterir. Bir olur iki olur hep oluyorsa bunda bir tuhaflık vardır.

Adamin guvenilecek neresi var ki soruyorsunuz. Bas baya kandiriliyorsunuz şuan. İnsan neden sevgilisiyle bir fotografini atmamak için yukselir ki?
Sosyal medya işi yapmiyorsa bu kadar çok kişiyle takipleşme, surekli bir ekleme cikartma yapan adam devamli arayiş icindedir.

Disariya ciktiginda internetin devamli kapali olmasi da muhtemelen mesaj, bildirim vs geldiginde yakalanma korkusudur artik kaç kişiyle gorusuyorsa.

Ekleme olarak ayni boyle "ben sadece sevgi istiyorum, yeter ki sev seni başimdan indirmem ben aile sevgisi gormedim v" kendini acindiran bir adam tarafindan evire cevire aldatilmistim. 😂😂😂
Kız benimkinde paylaşmaz asla bizi 😂
Şüphemi duyayım acaba 😩

Sevgilinizin anlattiginiz profildeki kadinlari surekli takip etmesi ve onlarinda geri dönüş yapmasini beklemesi normal degil. Aranıyor gibi geldi bana.

Bu arada sosyal medya fotograf olayini buyutmeyin. Esimle sevgiliyken dogum gunum icin hikayesine beraber fotoğrafımızı koymustu. Tum akrabalari ve arkadaslari arayip evleniyor musun diye sormuştu. Belki cevresi tarafından yanlis anlasilacagini düşünüyordur

Maksat takipçi kasmak ise neden hep kadın olsun ki takip ettikleri.
Resimini şu aşamada eklemek istememesini anlayabilirim(ilişkinin boyutuna da bağlı) ama diğer bütün davranışları pek hoş değil.
Yürütmek istiyorsanız, yanınızda netini kapatmamasını filan söyleyin ve takip edin bakalım, yoksa diğer şartlarda ben yürütmezdim.

İlla yüzünü paylaşması da geeekmez. Elleriniz, tutuşurken atsın.
Hikayede kişiler seçilebiliyor gizlenebiliyor biliyorsun.
Direkt akışa atsın. Yoksa kabul etme. Kandırmasına da izin verme.

Kız benimkinde paylaşmaz asla bizi 😂
Şüphemi duyayım acaba 😩

Bilmem ilişkiye bağli konu sahibinin birden fazla supheli hareketleri var. 🤷😄 Zirt pirt paylaşmak istemeyebilir yani eşim sosyal medya kullanmiyor ama kullansa nadir de olsa paylaşirdi illa ki 1-2 bir şey
Ben sosyal medya kullaniyorum oyle sacma sapan isim tarih vs atmadim, zirt pirt kociş paylaşmiyorum ama bizim de var arada fotograflarimiz yani. Hiç koymamak için diretmek bir garip geliyor bana. O zaman sosyal medya kullanmasin.

Öncelikle sosyal medyada tanımadığı kadınları ekleyen erkek net aranıyordur.
İkinci olarak siz adamın hayatında falan değilsiniz sadece öyle olduğunuzu size düşündürmüş o adam. Zira adamın ne hayatından kimse ile kız arkadaşı sıfatı ile tanışmışsınız, ne adamın iş ya da aile çevresinde., ne herhangi bir sosyal platformda adamla ilişkinize ait herhangi bir delil yok. Adamın yaşam alanına hiç girememişsiniz. Sadece adam size bu konuda bir bilgi verdiğini söylemiş o kadar. Muhtemelen aldatılıyorsunuz ama asıl aldatılan siz değilsiniz. Büyük ihtimalle adamın çevresinin bildiği başka bir ilişkisi var ya da peşinde koştuğu ve sizle ilişkisini gizlemeye çalıştığı başka bir kadın var.
Ayrıca birşey gizlemeye çalışmayan hiç kimse avil birşey olmadıkça erkek arkadaşınız gibi kendini erişimi engellemek için uğraşmaz. Bunu ancak bu da çekinen insanlar yapar.

Bilmem ilişkiye bağli konu sahibinin birden fazla supheli hareketleri var. 🤷😄 Zirt pirt paylaşmak istemeyebilir yani eşim sosyal medya kullanmiyor ama kullansa nadir de olsa paylaşirdi illa ki 1-2 bir şey
Ben sosyal medya kullaniyorum oyle sacma sapan isim tarih vs atmadim, zirt pirt kociş paylaşmiyorum ama bizim de var arada fotograflarimiz yani. Hiç koymamak için diretmek bir garip geliyor bana. O zaman sosyal medya kullanmasin.
Özelimizi yaymanın alemi yok diyor . Artık beni mi kandırıyor orası muamma 😂😂Onun dışında bir sorunumuz yok .amaan sosyal medya komple gereksiz aslında da işte .

interneti kapatması gizli saklı işler çevirdiğini gösterir yakalanacağından emin
sürekli çevrimiçi olması
siz hikaye atalım dediğiniz an abartılı yükselmesi ,suçunu bastırmaya çalışır gibi direkt aldatmaya bağlaması :KK66:
Ayrılmak istediğimi söyledim saatlerdir yalvarıyor anlamıyorrum gerçekten o zaman paylaş dedim ya neden neden ben sevmiyorum böyle şeyleri aptal aptal şeyler dedi... anlamıyorum gerçekten aramızda cinsellikte yok hayatında olsam ne olmasam ne anlamıyorum

sürekli çevrimiçi olması
Siz ona "birlikte fotograf cekilsek bunu instagraminda paylasir misin?" Diye sormussunuz. O da buna cevaben "aldatmak istesem seni aldatirim zaten, ne yapmaya calisiyorsun" gibilerinden alakasiz şeyler söylemiş. "Bu ne alaka şimdi" demediniz mi? Insan gocunduğu bir şey olmasa neden böyle bir tarafa konuyu çeker ki? Henüz iki aydır adını koyduğunuz bir ilişkiniz varmış, paylaşmak istemesse paylaşmaz o ayrı da. Verdiği tepki bir acayip değil mi sizce de.

Ayrıca birisi eğer birisiyle bir ilişki yaşıyorsa (bu aman aman ciddi bir ilişki olsun veya olmasın) dışarıda öyle zırt pırt sarjı bitip sizi habersiz bırakmaya hakkı yok. Bu o kişinin karşısındaki insanı önemsemediğini ve o kişiye saygı duymadığını gösterir. Bir olur iki olur hep oluyorsa bunda bir tuhaflık vardır.
Tartışırken kısmetlerini mi kapatmak istemiyorsun demiştim onun üzerine ne demek bu aldatacak olsam ruhun duymaz bilmem ne bilmem ne dedi

Öncelikle sosyal medyada tanımadığı kadınları ekleyen erkek net aranıyordur.
İkinci olarak siz adamın hayatında falan değilsiniz sadece öyle olduğunuzu size düşündürmüş o adam. Zira adamın ne hayatından kimse ile kız arkadaşı sıfatı ile tanışmışsınız, ne adamın iş ya da aile çevresinde., ne herhangi bir sosyal platformda adamla ilişkinize ait herhangi bir delil yok. Adamın yaşam alanına hiç girememişsiniz. Sadece adam size bu konuda bir bilgi verdiğini söylemiş o kadar. Muhtemelen aldatılıyorsunuz ama asıl aldatılan siz değilsiniz. Büyük ihtimalle adamın çevresinin bildiği başka bir ilişkisi var ya da peşinde koştuğu ve sizle ilişkisini gizlemeye çalıştığı başka bir kadın var.
Ayrıca birşey gizlemeye çalışmayan hiç kimse avil birşey olmadıkça erkek arkadaşınız gibi kendini erişimi engellemek için uğraşmaz. Bunu ancak bu da çekinen insanlar yapar.
Yorumunuzu yutkuna yutkuna okudum ve bitirdiğimde iş yerinde şu an masada sessizce ağlıyorum... Yazdığınız her şey çok doğru ben onun hayatında yokum söylediği kadar varım.. Farkında değildim bunu okuyana kadar ama çok ama çok doğru...

X