Aldatılıyor muyum?..

Nedense kafamda sosyal medyadan cinsellik yaşayabileceği birilerini kovalayan biri canlandı,takip isteği atıp sonra istediğini alamayınca veya alıp işi bitince çıkan falan.

Öyle yaptım gibi duruyor zaten tartıştık konuşmayı cevap yazmayı düşünmüyorum artık..

Asla eşimin telefonunu karistirmam ama eşim böyle davransa inadına gizlice karıştırdım galiba sinir bozucu davranışları bence biraz
Bende karıştırmazdım ama bana bir Defa durduk yere nefret ederim telefon karıştırılmasından falan demişti, hepsi yeni yeni kafamda birleşiyor işte galiba aldatılıyor diye..

Erkekler genelde "bana güvenmiyor musun" tarz yükselisleri suc bastırmak icin kullanıyor.Anlattiginiz seyler süphe uyandırıcı gercekten.Herhalde ben bulustugumuzda storysine birlikte yükleme yapmak ister tepkisini yine ölcer duruma göre de cingar cikarirdim.

Adam tek eşli değil kendimden biliyorum.aynı şeyleri aynen ben de yapıyorum çünkü.haa bu arada seni sevdiğini düşünüyorum.çok eşli olmak sevmeye engel olan birşey değil çünkü. Hem sadece seninle olmak istiyor hem de içindeki ilgi ve ego açlığını doldurup kendini yeterince motive edemiyor tek eşliyken.cinsellik meselesine gelince de hayatında başka insanlar da olduğu için o konuda sana yoğunlaşıp, alan yaratmaya gerek duymuyor gibime geliyor.gerçi seven kişi çok eşli olsa da seninle birliktelik yaşamak ister ama orasını bilemedim valla.ya da seni ciddi sevgili gibi tutmak isteyip diğerleriyle daha rahat eğlenebiliyor.

İşte çok sevince insan sanırım görmek istemiyor bazı şeyleri..

Aslında hayır sadece iki gündür genel hallerini düşününce acaba aldatıyor mu dedim ve sabahına kavga edip buraya yazdım zaten, peki sizce ona direkt ban sen böyle böyle hesapları takip ediyorsun omlar sana geri dönmeyince takipten çıkıyorsun bunları yaptığın için bende şüphe oluştu falan demeli miyim ? Yoksa akışa mı bırakmalıyım, çünkü şu an bitti gibi duruyor kavga ettik konuşmuyoruz

Her limanda sevgilisi var gibi geldi. Güven vermedi

Ne mana ekliyor?
Influcerları falan mı ekliyor?
Bide dısarda neden sessizde, neti kapalı?Yanı sosyl medyayı okadar aktıf kullanan adam dısarda kullanmıyor mu?
Açıkcası hiç hikaye atmıyor siz bunu deyince acaba bana mı gizledi diye düşündüm şimdi bakın... genelde 500,1000 takipçisi olan kadınları takip ediyor onlar buna geri dönemzse takipten çıkıyor ama ben hiç gördüğümü belli etmediğim için farketmediğimi sanıyor, geçen gün 10 kadını takip etti ben 10 dakika sonra gördüm mesaj attım ismiyle sanırım korktu gördüğümü anladı hemen o 10 kişiyi takipten çıkarttı, bunları da anlamıyorum madem beni laybetmekten kavga etmemden korkuyordu neden yaptı ? Bir iki defa da hesabım kendi kendine birilerini takip etmiş falan demişti çıkartmıştı takip ettiği kadınları of bilmiyorum ya

Nedense kafamda sosyal medyadan cinsellik yaşayabileceği birilerini kovalayan biri canlandı,takip isteği atıp sonra istediğini alamayınca veya alıp işi bitince çıkan falan.
Evet ben de böyle düşünüyorum aslında, genelde takip ettikleri de böyle profiller hani anladınız demek istediğimi.. eskort falan değil ama çok normal profiller de değiller

Sahte hesap açıp istek atin ve sadece takip edin bakalim hikaye filan paylaşıyor mu.

5 yıl sevgililik 3 yıldırda evliyim sadece bir kez hikaye attı oda nişandan bir kezde wp profil yaptı istediğimi söylediğimde çok fazla erkek var ne gerek var millet biliyor zaten diyor

Ayrı şehirlerdeyiz görüşmek için ve bunu yapmam için beklemem lazım ama beni bu kadar şüphede bırakan biriyle daha fazla dayanamam gibi.. kendimi yiyip bitiriyorum çünkü

Hesabı gizli mi? Bi arkadasınızdan falan hikaye atıp atmadıgına bakabilirsiniz gizli değilse.
Bana biraz cetrefilli biseyler pesinde gibi geldi.
Takip edebilir ama sadece neden kadınlar?
Yada takibe takip olayı yapıp hesabnı mı büyütmeye calısıyor anlaamadım.)

Gizli evet, daha önce boş fake hesaptan istek attım kabul etmemişti. İnanın bilmiyorum hem korkuyor anlıyorum ismiyle falan mesaj atsam hemen o kişileri takipten çıkıyor ama gecesine yine yapıyor... Ben de artık rest çektim beni paylaş diye yapmadi üste çıktı birde ben bunu yapmam çocukça falan diye ayrıldık sanırım bilmiyorum of

Peki sevgiliyken telefonunu alıp bakar mıydınız veya sosyal medyasının şifresini va bilir miydiniz ?
Ara ara ama genelde de çok takılmadım. Yapacak insan istediğini yapar inanın. Gelmeden önce mesajlarını siler yada ikinci bir hesap açıp sizi engelleyebilir.

Zamanında belki aldatıldım bilmiyorum çok üstüne düşmedim yada sevdiğim için ne dese inandım

Bence ortada çok birşey yokken kafanızı karıştırmayın zaten uzak mesafe ilişkiniz varmış ve kısa bir zaman sonra aynı şehirde olma ihtimaliniz varmış o zaman daha iyi gözlemlersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…