Aldatılıyor muyum,paranoya mı ???

paranoyakmiyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
40
13
32
Merhaba,

Uzun zamandır siteyi üye olmadan takip ediyordum. Son zamanlarda beni rahatsız eden bu konu için üye oldum.Burada bu şekilde bir çok konun çözüldüğünü gördüm.

Önce biraz ilişkim hakkında bilgi vereceğim. Aynı yaştayız.1 yıllık bir ilişkimiz var. Genel olarak sakin uyumlu bir çiftiz.Hiç tartışmadık diyebilirim.Haftada ortalama 3 kez görüşüyoruz kimi zaman evde kimi zaman dışarıda. o tek yaşıyor, ben ailemle. Ayda bir kaç kez de birlikte kalıyoruz. Birbirimizi kısıtlamayız özel alan bırakırız. O dışarı çıktığında aramam yada yazmam. İsterim ki arkadaşlarıyla güzel zaman geçirsin. Gittiği yeri haber verir, eve dönünce haber verir. Genel olarak ilgili, sevdiğini belli eden sürekli gösteren birisi.Sevdiğimi bildiği şeyleri alır,benim için yemek yapar,evde işleri birklikte yaparızi.Bilirim ki başıma bir şey gelse anında yanımda olur.İlişkinin başında hiç evlilik düşünmezken şimdi evlilik düşünmeye başladık.İlişkimiz bize evlilik düşündürmeye başladı,yaşımız geldi evlenelim mantığıyla başlamadık.

Şimdi bana dert olan konuya gelecek olursak son bir kaç haftadır aşırı huzursuzum, aldatıldığımı düşünüyorum. Aslında neden böyle düşündüğümü de tam olarak bilmiyorum. Ama bu paranoyak durum uykularımı kaçıracak hale geldi. Bunu düşünmekten ciddi anlamda rahatsızım,huzursuzum.Son bir kaç haftada değişen ne oldu derseniz araba aldı,dışarıda daha fazla zaman geçiriyor.Kiminle nereye gitti,ne zaman döndü haber veriyor.Telefon şifresini bilirim,telefonu ortadır her zaman ama hiç karıştırmadım.Sadece normalden farklı olarak bu haftasonu birlikte kaldığımzıda wc ye giderken telefonu yanına aldı.Ama sonrasında saklamadı,hatta telefonu yanımda televizyona bağladı,ufak bir işimi onun telefonundan hallettim. Hİç bir zaman Kemalim yapmaz modunda olmadım,yada her an beni aldatıyor mu nerde napıyor kontrol edeyim şeklinde paranoyakta olmadım.Ama şuan yaşadağım iç huzursuzluğu ve paranoyayı anlatamıyorum.

İlk huzursuzluğum bir anda başladı,ders aldığımız kadınla aldatıldığımı düşündüm bir anda.Kadın yabancı ve yaşlarımız yakın.Onu da neden düşündüm aslında bilemiyorum.Erkek arkadaşım bir gün gülerek onu yanında çok samimi olmayalım ,ilişkimizi kıskanır nazar değer dedi gülerek,ben de saçmalama dedim.Zaten ne kadar samimi olabilirim herkesin yanında nasılsam öyleyim arada sarılır,öperim.Şu an kendisi de bende aynı şekilde her zamanki gibi davranmaya devam ediyoruz. Normalde ben iletişime geçerdim,bir kaç kez o geçti.Ders dışında iş v.s konuşmuşlar.Erkek arkadaşım ona bir kaç ilan atmış.Dersi bazen erkek arkadaşımın evinde bazen,kadının evinde yapıyoruz dersi.Bir dersten sonra erkek arkadaşımçok uykum var buradamı kalsam dedi güldü. Burada yalnız yaşıyor kadın derste müsait olursan kahvaltı yaparız,yemek yeriz diye konuşmuştuk.Haftasonu müsait olduğunu belirtmek için erkek arkadaşıma yazdı,ama davet sonrası teşekkür için bana yazdı,bana garip geldi erkek arkadaşıma yazması,normalde sürekli ben iletişime geçerim.O gün bir sorun görmedim,dikkatimi çeken başka bir şey olmadı.

Dün derste gözlemledim absürd bir şey olmadı. Sonra gece birden yine içimde kötü bir his bu sefer acaba başkasıyla mı aldatıyor.Gerçekten normalde paranoyak, böyle manyak bir insan değilim. Hayatımda ilk kez böyle şeyler hissediyorum.

Size sorum kadın hisseder mi, yada boşuna mı paranoya yapıyorum, kendime dert arıyorum.Aldatılıyorsam bunu nasıl ortaya çıkarırım. Aldatılma konusunda çizgim her zaman bellidir ,o da biliyor bunu. Hislerime güvenerekte ilişkimi bitiremem ki. Bu hafta 3-4 gün birlikte tatile gideceğiz, burada telefonunu karıştırmayı bile düşündüm, dediğim gibi normalde 1 senedir hiç bakmışlığım yok. Artık zarflamayı bile düşünür hale geldim, bana bunu neden yaptın, her şeyi biliyorum gibi ama bunun da dönüşü olmaz. Mümkün olduğunca detay vermeye çalıştım,bütün fikirleri değerlendireceğim,sorularınıza yorumda cevap vereceğim.Şimdiden teşekkür ederim.

***DURUM GÜNCELLEMESİ
Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Şuan beklemede kalacağım,içimin rahat etmesi için telefonuna bakacağım tatildeyken.Dün akşam çok kısa bakabildim o kadınla bilgim dışında bir konuşma geçmemiş.Aradan mesajları silecek kadar zeki olduğunu düşünmüyorum.Pazartesiye kadar tatilde olcağız buraya uğrayamam fakat pazartesi son bir güncelleme yaparım.

***DURUM GÜNCELLEMESİ 2
Son güncellemede dediğim gibi telefonda bilgim dışında bir mesajlaşma yada konuşma yoktu. Bunun üzerine kendimi yiyip bitireceğime konuşmayı tercih ettim. Tatile gitmeden önce işte akşam xx'e yazdım işte bir işlanı attım deyince konuyu açtım.Kendisini bakabilir ilanlara gereksiz samimi oluyorsun dedim. Yardımcı olmak istemiştim dedi.Diğer rahatsız olduğum noktaları söylediğimde farkında değildim haklısın dikkat ederim dedi,kendimi kötü hissettim sen böyle deyince dedi.İstersen ben ders almayı bırakabilirim dedi,gerek olmadığını sadece mesafeli davranmasını söyledim. İş ilanı ile ilgili mesajlaşmayı da okudum,hal hatır sorma iş ilanını iletmiş,son iş görüşmesi nasıldı onu sormuş ve konu kapanmış.O günden sonra aldığımız derste de mesafeliydi.
Tatil güncellemesine gelecek olursak telefonu ortalıktaydı,nadiren tuvalete telefonla gitmesi dışında dikkatimi çeken bir durum olmadı.Sürekli dip dibeydik max.10 dk tuvalet yada yemek sırasında ayrı kalmışızdır.

Son düzenleme:
Şuan ortada somut birsey olmadığı için dediğiniz gibi birsey ispatlamış değilsiniz kendinize lakin seven insan kıskanır sözünün arkasındayım ders için bile olsa onun evine sevgilinizi goturmeyin bence sizde dersi sevgilinizin evinde almayin hem o kıskanır belli etmeyelim nedir çok saçma olmuş gerçekten bu sözü neyi kimden saklıyorsunuz zaten sizin birlikte olduğunuzu bilmiyor mu ama kadın hisseder bencede bakışlarından konuşma tarzından ne bilim her hangi birseyden .. kendinize paronaya etmeyin ama gozlemleyin

Şuan ortada somut birsey olmadığı için dediğiniz gibi birsey ispatlamış değilsiniz kendinize lakin seven insan kıskanır sözünün arkasındayım ders için bile olsa onun evine sevgilinizi goturmeyin bence sizde dersi sevgilinizin evinde almayin hem o kıskanır belli etmeyelim nedir çok saçma olmuş gerçekten bu sözü neyi kimden saklıyorsunuz zaten sizin birlikte olduğunuzu bilmiyor mu ama kadın hisseder bencede bakışlarından konuşma tarzından ne bilim her hangi birseyden .. kendinize paronaya etmeyin ama gozlemleyin
Kıskanmıyorum hissiyat sadece.Bazen derim git sen al ders için,yada sen bırak eve diye bunlar benim için sorun olacak şeyler değil. Dersleri evde almaktan da rahatsız değilim.Başından beri sevgili olduğumuzu biliyor zaten.Sonra zaten kadınla ilgili paranoyam bitti,genel bir paranoya başladı.

Kendine farkli bir aktivite bulmani tavsiye ederim, şüphelerini dinlersen bir başka şüphe daha yaratirsin kendinde. Hatta daha rahat birak onu gercekler o zaman su yuzune cikar. Tecrubeyle sabittir.

2 haftadır böyle git gelliyim.Yok canım daha neler diyorum.Sonra birden iç sıkıntısı,huzursuzluk.Hem de uykumdan edecek kadar.Diyorum varsa böyle bir şey öğreneyim bitsin gitsin.Sürekli böyle düşünmek yordu.

bence kuruntu ama insanı rahatsız ediyor yine de bu his. salma, uyanık ol. git telefon karıştır demiyorum ama uyanık olmalısın. bi de bişey varsa bazen sen bişey yapmasan da ortaya çıkabiliyor. seneler önce dayımın 3 senelik güzel bir ilişkisi vardı. kızı da epey seviyordu yani aşıktı bildiğin. telefonu kızın yanında bırakıp içeri gider tuvalete gider vs öyle biriydi. o dönem tabii telefonlar tuşlu öyle sosyal medya falan hiç yok. bi gün kafedeler, dayım telefonu masada bırakıp tuvalete gidiyor. tam o esnada telefona bi mesaj geliyor, biliyorsunuz tuşlu telefon tuş kilidini girersiniz açılır. şifre özelliği var mıydı emin değilim ama o telefonda yokmuş o an. neyse gelen mesajı kız açıyor, o da yapmaz modunda, şüphesi yok vs. meğer mesaj kızın birinden gelen sms... ve aldatıldığını öğreniyor yani. her an her şey olabiliyor. ayrıca ders aldığı kişiyle yemek yeme, kahvaltı yapma falan bunlara ne gerek var.

Her şey yazdıklarından ibaretse, rumuzundaki sorunun cevabı, evet.
Aklıma geldikçe eklerim.Mesela şimdi geldi aklıma dün iş görüşmesine gidecekmiş bulamamış nasıl gidilir.Ben araştırdım buldum 2 vesait bu gün gidecek.Erkek arkadaşım işim olmasa ben götürürdüm seni dedi,normalde bunu kendim de teklif ederdim ama nedense huzursuz oldum bi.İşi de iptal oldu bakalım bir girişimde bulunacak mı

bence kuruntu ama insanı rahatsız ediyor yine de bu his. salma, uyanık ol. git telefon karıştır demiyorum ama uyanık olmalısın. bi de bişey varsa bazen sen bişey yapmasan da ortaya çıkabiliyor. seneler önce dayımın 3 senelik güzel bir ilişkisi vardı. kızı da epey seviyordu yani aşıktı bildiğin. telefonu kızın yanında bırakıp içeri gider tuvalete gider vs öyle biriydi. o dönem tabii telefonlar tuşlu öyle sosyal medya falan hiç yok. bi gün kafedeler, dayım telefonu masada bırakıp tuvalete gidiyor. tam o esnada telefona bi mesaj geliyor, biliyorsunuz tuşlu telefon tuş kilidini girersiniz açılır. şifre özelliği var mıydı emin değilim ama o telefonda yokmuş o an. neyse gelen mesajı kız açıyor, o da yapmaz modunda, şüphesi yok vs. meğer mesaj kızın birinden gelen sms... ve aldatıldığını öğreniyor yani. her an her şey olabiliyor. ayrıca ders aldığı kişiyle yemek yeme, kahvaltı yapma falan bunlara ne gerek var.

İşte aşırı huzursuzum.Kemalim yapmaz modunda değilim.Şimdiye kadar bir şeyini de görmedim. AMa birden böyle hissetmek bilmiyorum çok garip. Keşke varsa öyle bir şey çıksa karşıma netleşse.İlişkimizi etrafındaki herkes bilir bu arada ailesi de biliyor,saklamıyor.Kendime ne kadar yakıştıramasam da ciddi ciddi düşünür oldum tatildeyken telefonunu karıştırmayı.

Arkadaş gibiydik ders aldığımız kişiyle de ama huzursuz oldum haklısınız gereksiz samimiyet bu kadarı.

İşte aşırı huzursuzum.Kemalim yapmaz modunda değilim.Şimdiye kadar bir şeyini de görmedim. AMa birden böyle hissetmek bilmiyorum çok garip. Keşke varsa öyle bir şey çıksa karşıma netleşse.İlişkimizi etrafındaki herkes bilir bu arada ailesi de biliyor,saklamıyor.Kendime ne kadar yakıştıramasam da ciddi ciddi düşünür oldum tatildeyken telefonunu karıştırmayı.

Arkadaş gibiydik ders aldığımız kişiyle de ama huzursuz oldum haklısınız gereksiz samimiyet bu kadarı.
açıkçası ben zamanında bana yalan söylediğini, çok çok alakasız bir sebepten üstelik içime şüphe müphe de düşmemişken bi şekilde öğrenmiştim. kardeşinin hikayelerine bakmıştım ve onun bana yalan söylediğini anlamıştım. kardeşim yanımda demişti ama aslında kardeşi yanında değildi. öyle her zaman gidilip gelinecek bir mesafe değil bu arada evleri arasındaki mesafe. ve o yalanla beraber daha başka birçok konudaki yalanlar yalanlar hepsi ortaya çıktı mesela. hatta bana buradaki kadınlar kızdılar neden kardeşini stalkladım falan diye ama napiim ben kardeşi onunla hikaye atmış mı diye merak ettim ve bambaşka şeylerle karşılaştım.

o kurt içine düştüyse bence kesinlikle altı doludur ,

kadınlar hisseder

Hissettiklerimden nasıl emin olurum noktasındayım şu anda.Telefonunu kurcalasam,sildiyse bulamam.Aldatsa telefonu rahatlıkla televizyona baklar mı direkt ekran paylaşılıyor. Artık şeyi düşünür oldum her şeyi biliyorum anlat diye zarflasam mı ?

açıkçası ben zamanında bana yalan söylediğini, çok çok alakasız bir sebepten üstelik içime şüphe müphe de düşmemişken bi şekilde öğrenmiştim. kardeşinin hikayelerine bakmıştım ve onun bana yalan söylediğini anlamıştım. kardeşim yanımda demişti ama aslında kardeşi yanında değildi. öyle her zaman gidilip gelinecek bir mesafe değil bu arada evleri arasındaki mesafe. ve o yalanla beraber daha başka birçok konudaki yalanlar yalanlar hepsi ortaya çıktı mesela. hatta bana buradaki kadınlar kızdılar neden kardeşini stalkladım falan diye ama napiim ben kardeşi onunla hikaye atmış mı diye merak ettim ve bambaşka şeylerle karşılaştım.

Hiç yalanını yakalamadım bu güne kadar,fail bir durum yok ama isterse çok rahat aldatır.Yalnız yaşıyor,öyle çat kapı çıkıp gitmem.DIşarı çıktığında arayıp rahatsız etmem.Akşamları da one göre erken uyuyorum ben.

Gercegi bu bilgilerle bilemeyiz. Zaten aldatan insanda cok net somut ip uclari vermez. Ama benim hissiyatim yanilmadiginiz yonunde. Neden derseniz sevgilinizin icinde bi heyecan olusmus af edersiniz ama cinsellik yasayacagim heyecani ve o heyecan o libido ile paylasma icgudusuyle en olmayacak kisiye yani size o aptal espriyi yapmis gibi. Yinede su durumda bi suclama vs asla yapmayin cunku dedigim gibi delil yok elde. Takip edin caktirmadan cunku eger aldatacak karekterde ise bu sefer evlenmeden kurtulma sansina erismis olursunuz ama simdiden suphelendirirseniz daha dikkatli davranir. Dilerim hic suphelendiginiz gibi bi durum yoktur. Bizde gunahini almayalim fakat aldatilmis biri olarak ve buraninda amaci zaten bu tecrube ve fikirlerimi paylasmak istedim. Tlf nu gizli degil vs bunlarada pek guvenmeyin. Artik ne foto ne veriler gizli dosyalarda saklanabiliyor.

Biz kadınlar kadar detay sevmeyen erkekler bu durumlarda da işi eline yüzüne bulaştırdıgindan ve yediği haltı bi şekilde detayları seven kadınlra hissettirdiginden bence hisleriniz doğru olabilmesi çok çok mümkün ki diğer kadınin evinde kalma ne hadle ?

Gercegi bu bilgilerle bilemeyiz. Zaten aldatan insanda cok net somut ip uclari vermez. Ama benim hissiyatim yanilmadiginiz yonunde. Neden derseniz sevgilinizin icinde bi heyecan olusmus af edersiniz ama cinsellik yasayacagim heyecani ve o heyecan o libido ile paylasma icgudusuyle en olmayacak kisiye yani size o aptal espriyi yapmis gibi. Yinede su durumda bi suclama vs asla yapmayin cunku dedigim gibi delil yok elde. Takip edin caktirmadan cunku eger aldatacak karekterde ise bu sefer evlenmeden kurtulma sansina erismis olursunuz ama simdiden suphelendirirseniz daha dikkatli davranir. Dilerim hic suphelendiginiz gibi bi durum yoktur. Bizde gunahini almayalim fakat aldatilmis biri olarak ve buraninda amaci zaten bu tecrube ve fikirlerimi paylasmak istedim. Tlf nu gizli degil vs bunlarada pek guvenmeyin. Artik ne foto ne veriler gizli dosyalarda saklanabiliyor.

O yüzden çaktımadan bir şeyler yapmak istiyorum,açığa çıksın.EN sonunda tutamayıp kendimi zarflayacağım,biliyorum her şeyi diye bu sefer iyice çıkmaza gireceğiz. Ayrıca düzenli cinsel hayatımız var.Ha yeni bir heyecan arıyordur ona bir şey diyemem tabiki.

X