- 17 Aralık 2024
- 83
- 22
- 34
- Konu Sahibi demdeniz34
Ben çalışanından şüpheleniyorumPeki bu kadın iş yerinden olabilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çalışanından şüpheleniyorumPeki bu kadın iş yerinden olabilir mi ?
Trendyoldan baktım ama bulamadım yaYok marka degil yani evin internetine bağlanıyor siz de telefondan izleyebiliyorsunuz. Wireless (wi-fi) gizli kamera falan yazsaniz bulursunuz
Neden pekiBen çalışanından şüpheleniyorum
Üzerinde onun parfümü kokuyor. Kıza bi laf söyletmiyor vsNeden peki
Ne yapacaksınızÜzerinde onun parfümü kokuyor. Kıza bi laf söyletmiyor vs
Hiç bişey yapamıyorum işte bu yüzden buraya yazdım fkir almak içinNe yapacaksınız
Bir şekilde takip edemez misinizHiç bişey yapamıyorum işte bu yüzden buraya yazdım fkir almak için
Bişey görmek için dükkana girmem lazım . Çok dipsiz bir kuyudayımBir şekilde takip edemez misiniz
Aldatıyor. Normal bir erkek eşi dükkana gelince mutlu olur. İki sohbet eder.Dükkanı evimize çok yakın yürüme mesafesi geçen ziyarete gittim sinir krizi geçirdi ben burda iş yapıyorum ne işin var diye
Ben gidince suratı asılıyor neden geldin ne yapmaya çalışıyorsun diyor sessizce . Odasına geçiyoruz ben oradan ayrılana kadar neden geldin burası oyuncak oynama yerimi diyorEşinizin akşam bi yere gitmemesi veya haftasonu evde olması çok normal çünkü büyük ihtimal sizi gündüz iş saatlerindeyken aldatıyor. Yüksek ihtimallede yanında çalışan kızla. Dükkana gittiğinde size kızması aşırı abes bir durum nasıl buna izin verdiniz hergün o dükkanı ziyaret edin sizi baskılamasına izin vermeyin. Bnm eşimde esnaftı arada dükkanına giderdim hiç kızdığını bilmem. Parfüm konusuna nedense ben çok takılmadım çünkü kimi ortamlardan çıktığımzda kokular bizim üzerimize de sinmiş oluyor ama 12 yıllık evliyim eşimin üzernde bir tel bile saç görmedim bana bu kısım çok abes geldi. Ve arkadaşlara katılıyorum telefonunu istediğimde bana göstermiycek eşin alnını karışlarım siz çok pasif kalmışsınız yoksa eşiniz uyanık falan değil.
Ahh keşke bir dedektif olsa güvenebildiğim.nette güvenemiyorum kimseye. Çoğu dolandırıcıymış.Aldatıyor. Normal bir erkek eşi dükkana gelince mutlu olur. İki sohbet eder.
Sakladığı birşeyler var. Ya da birini tutacaksınız eşini takip edecek.
Birgün otoparkta bekleyip takip ettim arkadaşımın düğününe gidiyorum deyip. Tek başına çıktı dükkandan. Yani dediğinizi anladım bir hafta yada görene kadar takip etmek lazım.Hiç öyke akıllı ya da kurnaz değil bu arada eşiniz.
Parfüm konusu, kıl bulmanız vs. çokta akıllı biri olmadığını gösteriyor, sonra dükkanda size oyuncak değil burası vs. demesi siz sanki 5 yaşında çocuk musunuz tuhaf tuhaf savunmalara girişmiş, telefonu alıp tuvalete gitmesi size göstermemesi tüm dikkatleri üstüne çekiyor yani akıllı falan değil.
Hiç gözünüzde büyütmeyin şu adamı.
Ya bir arkadaşınızı dükkana göndereceksiniz kolaçan edecek. Ya da kendiniz takip edeceksiniz.
Annemlerde kalıcam yada bir arkadaşıma gidicem diyeceksiniz. Sizin evde olmadığınızı bilecek ve sallıyorum 2 günlüğüne gittiniz herifi uzaktan takip edeceksiniz.
Kime gitme numarası Yapacaksanız da o kişiye durumu diyip çaktırmamasını söyleyeceksiniz.
Sallıyorum bir arkadaşınıza yatılı gidiyorsunuz. İşte sevgilisiyle kavga, yada ailesinden biri ölmüş falan diyip yada temizliğe gidicem yardıma ihtiyacı varmış diyeceksiniz ve eşiniz sizin olmadığınızdan emin olduğu bir zamanda takibe alacaksınız hepsi bu kadar.
Anlık olarak değil arkadaşım. Uzun zamana yayarak ve senin olmadığını bilecek bu herif.Birgün otoparkta bekleyip takip ettim arkadaşımın düğününe gidiyorum deyip. Tek başına çıktı dükkandan. Yani dediğinizi anladım bir hafta yada görene kadar takip etmek lazım.
Evet bende çok saf olduğunu düşünüyorum ama aynı zamanda da çok kurnaz olduğunu.:)
Dükkanın içinde kamera yok ama binanın girişlerinde var ve otoparktaDükkanın kamera kayıtlarına ulaşma şansınız var mı?
Mesela iki gün anneme gidip eve ses kaydı koysam işe yararmı sizce.Anlık olarak değil arkadaşım. Uzun zamana yayarak ve senin olmadığını bilecek bu herif.
Herifin kafa rahat olacak sonra bak nasıl görüyorsun, bir halt yiyorsa eğer.
Ayrıca hala gözünde büyütüyorsun kurnaz falan değil.
Eve getirmez ama belki konuşur. Şarjı o kadar kalır mı cihazın bilmiyorum. onu bir denersin kaç saate kadar gidiyor.Mesela iki gün anneme gidip eve ses kaydı koysam işe yararmı sizce.
Dükkana girerseniz gözünüzün önüne bir şey yapmazlar zaten gizlice olması lazım hiç eşinizin tanımadığı biri yok mu onu gönderseniz inceleseBişey görmek için dükkana girmem lazım . Çok dipsiz bir kuyudayım