- 17 Aralık 2024
- 143
- 53
- 13
- Konu Sahibi demdeniz34
-
Gizli kamera sanırım zor ama ses kaydı koymayı düşündüm dükkan küçük. Anlaşılırmı bu ara benden şüpheleniyor. Yada başka birini mi gönderip koydursam bilemedimOooo daha bo.tan!!! dükkana gizli kamera koyun benim için uç bir çözüm ama sizin durumlar sıkıntılı
Bende artık sizin yorumlarınızla emin oldum umarım kendi gözlerimle de görmeyi nasip eder Allah. Ki acaba dememek içinBir şeyler karıştırdığı kesin.
Başedersin. Çoğumuz boşadık. Gömlek giydir, açık renk giydir. Ruj izi, fondöten vs kesin bulaşır. Üst üste giydir, birde şey demiştim beyaz sana ayrı yakışıyorÇatır çatır da boşanacam beni enayi yerine koymak ne demekmiş. Ama delil toplamak için onun gibi kurnaz değilim maalesef. Ne yapabilirim nasıl başederim bilmiyorum
Guvendiginiz biri daha mantıklı küçük ses kayıt cihazları var ama geri gelip almak lazım biraz aksiyon ve risk işi....Gizli kamera sanırım zor ama ses kaydı koymayı düşündüm dükkan küçük. Anlaşılırmı bu ara benden şüpheleniyor. Yada başka birini mi gönderip koydursam bilemedim
Yukarıda da yazdım kesinlikle boşanıcam.Ortaya çıkarsa ne yapmayı planlıyorsunuz ben yüzde 99 diyorum.Yani benim için mantık telefonu banyoya bile götürüp sizden köşe bucak saklamasi .Banyoda yok birşey izliyor ana habere bakiyor.Birde şu sen kizarsin diye saklıyorum nedir.Ben telefon kurcalamaya karşıyım fakat oyun oynanmıyor birsey izlenmiyorsa sürekli elde telefon geziliyorsa iyi niyetli bakamam.Siz napacaksiniz öyleyse bu önemli.
Nasıl başederim derken bu olayları nasıl açığa çıkarırım nasıl bir yol izlesem diye. Yoksa Allah bir yol çiziyor. Bence Allah bana işaret yolluyor sürekli. Gerisinide kendin mi hallet diyor acabaBaşedersin. Çoğumuz boşadık. Gömlek giydir, açık renk giydir. Ruj izi, fondöten vs kesin bulaşır. Üst üste giydir, birde şey demiştim beyaz sana ayrı yakışıyorSalak inanıp günlerce açık renk giydi. Hepsinde ruj iziyle geldi. Ayırdım koydum kenara çaktırmadan. Ben öyle yapmıştım
Trendyoldan baktım kocamanlar. Varmı bildiğiniz marka yada bişeyGuvendiginiz biri daha mantıklı küçük ses kayıt cihazları var ama geri gelip almak lazım biraz aksiyon ve risk işi....
Az sabırlı ol takipte kal. Açık renk giydir dediğimi yap. İşe yarıyor.Nasıl başederim derken bu olayları nasıl açığa çıkarırım nasıl bir yol izlesem diye. Yoksa Allah bir yol çiziyor. Bence Allah bana işaret yolluyor sürekli. Gerisinide kendin mi hallet diyor acaba
Öyle bildiğim yok.Bugun bir avukat izledim bir kadın gelmiş büroya aldatiliyorum ama ispatlayamiyorum demiş.Onun eside telefonu köşe bucak sakliyormus.Avukat hallederiz demiş kart bilgilerinden ,otel ,telefon kayitlarindan ispatlamış.Elimde delil yok demeyin Telefon saklamak bile bir işaret.....Trendyoldan baktım kocamanlar. Varmı bildiğiniz marka yada bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?