Aldatılıyor muyum nasıl emin olabilirim?

Maalesef çok zeki gözü çok açık cin gibi. Yani algısı çok açık herşeyin farkında. Nasıl anlatsam bilemiyorum
Zeki olmak değil o, kurnazlık ve sinsilik. Sizde işini kolaylastiriyorsunuz zaten. Yani 5 yaşında bir çocuk telefonda oyun istese ve teli açıp uzaktan "bak oyun yok" deyince kıyameti koparıyor, siz eşiniz öyle yapınca ok deyip peşini bırakıyorsunuz :)

Bir tane kendinden yaşça küçük çok süslü çalışanı var ortama sıkıyormuş üstüne bulaşmış
Mümkün değil..bizimki niye başkasına bulaşmıyor, parfüm bu üstünde kokması için temas etmesi gerekir. Siz söylediniz adam dikkat ediyor. Zeki cin gibi falan değil, gözünüzde büyütüyorsunuz. Kurnaz, sinsinin teki. Gözlemleyin. Bu süreçte para biriktirin. Boşanmayacaksanız sessiz kalın, içiniz içinizi yiyecekse delil toplayın.

Merhabalar kızlar;
Sizi sıkmadan direkt konuya geçmek istiyorum
9 yıllık evliyim bir tane çocuğum var,eşim işten eve evden işe gelir kendisi esnaf öğlen gider akşam vaktinde gelir ama ben aldatıldığımı düşünüyorum.

Belirli aralıklarla teninde bayan parfümü kokuyordu sordugumda ne bilim parfüm sıkmış çalışan ondan sinmiştir dedi ve artık kokmadı o günden sonra

Geçen de ensesinde uzun bayan saçı sallanıyordu eve geldiğinde . Sordum ne biliym yapışmıştır birinden dedi. (Eşimin müşterilerinin çoğu bayan)

Telefonunu sürekli saklar banyoya telefonla girer asla göstermez parmak izi. Nedne böyle yapıyorsun dediğimde zamanında keşfetindeki açık kadınları görüp kavga etmiştim o yüzden parmak izi koymuş muş .

Nasıl emin olabilirim ne olur bir fikir verebilir misiniz? Telefonunu alamıyorum parmak izi.takip etsem kesin ama kesin anlar çünkü çok zeki ve uyanık birisi.

Onun dışında gece dışarı çıkmaz hafta sonu evde dışarı çıkmaz. Kafam çok karışık.
Ben kendi parfümümü kendimde zor tutuyorum millet bir de başkalarını kokutuyor.

Dükkanı evimize çok yakın yürüme mesafesi geçen ziyarete gittim sinir krizi geçirdi ben burda iş yapıyorum ne işin var diye
Bir haltlar karıştıyor olması yüksek ihtimal. Size ait dükkana, kadın müşterilerin çok olduğunu varsayarsak, sanayiye gitmiyorsunuz sonuçta, gitmenize bu kadar tepki veriyorsa altında başka bir şeyler vardır.

Zeki olmak değil o, kurnazlık ve sinsilik. Sizde işini kolaylastiriyorsunuz zaten. Yani 5 yaşında bir çocuk telefonda oyun istese ve teli açıp uzaktan "bak oyun yok" deyince kıyameti koparıyor, siz eşiniz öyle yapınca ok deyip peşini bırakıyorsunuz :)
Asla tam tersine bırakmış gibi yapıp plan yapıyorum en son sizden fikir almak için buraya yazdım neler yapabilirim diye

Bir haltlar karıştıyor olması yüksek ihtimal. Size ait dükkana, kadın müşterilerinden çok olduğunu varsayarsak, sanayiye gitmiyorsunuz sonuçta, gitmenize bu kadar tepki veriyorsa altında başka bir şeyler vardır.
Hergün dua etmekten başka bir çare gelmiyor aklıma. Önüme çıkarsın diye

Mümkün değil..bizimki niye başkasına bulaşmıyor, parfüm bu üstünde kokması için temas etmesi gerekir. Siz söylediniz adam dikkat ediyor. Zeki cin gibi falan değil, gözünüzde büyütüyorsunuz. Kurnaz, sinsinin teki. Gözlemleyin. Bu süreçte para biriktirin. Boşanmayacaksanız sessiz kalın, içiniz içinizi yiyecekse delil toplayın.
Çatır çatır da boşanacam beni enayi yerine koymak ne demekmiş. Ama delil toplamak için onun gibi kurnaz değilim maalesef. Ne yapabilirim nasıl başederim bilmiyorum

Üzgünüm ama kocanizdan kötü kokular geliyor Verdiği tepkiler bir haltlar karıştırdığının resmi onayı.Eger öğrenince kesin boşanırım diyorsanız delil toplamaya başlayın.Yok öğrenince ayrılmam iki burnu sürtülsün diyorsanız hiç toz kaldırmayın

Hergün dua etmekten başka bir çare gelmiyor aklıma. Önüme çıkarsın diye
Herkesin evliliği farklı, eşimin telefonunu saklayıp, şifresini gizleme gibi bir ihtimali yok mesela.
Bende alıp sürekli kontrol etmiyorum qmq birbirinizden gizleyecek bir şey olmadığı için şifreler bilinir, herkesin telefonu ortadadır. Bunun olmadığı evlilik benim için tek başına sıkıntılıdır. Eşim ben iş yerine gittim diye kriz geçiriyorsa da mesele başka yere gider. Buraya gelene kadar bir şeyler yanlış olmuş zaten. Bu şartlarda bir şey öğrenmeniz de çok zor. Koku, saç mevzularından dikkat de edecektir. İş dışı evde olması da iç rahatlatmaz, adam kendi işinde gün içinde istediğini yapar zaten.

Üzgünüm ama kocanizdan kötü kokular geliyor Verdiği tepkiler bir haltlar karıştırdığının resmi onayı.Eger öğrenince kesin boşanırım diyorsanız delil toplamaya başlayın.Yok öğrenince ayrılmam iki burnu sürtülsün diyorsanız hiç toz kaldırmayın
Boşanıcam arkadaşım ama delil toplayamıyorum telefonu elime geçiremiyorum. Takip etsem nasıl etcem yakalanırmıyım bilmiyorum

Herkesin evliliği farklı, eşimin telefonunu saklayıp, şifresini gizleme gibi bir ihtimali yok mesela.
Bende alıp sürekli kontrol etmiyorum birbirinizden gizleyecek bir şey olmadığı için şifreler bilinir, herkesin telefonu oradadır. Bunun olmadığı evlilik benim için tek başına sıkıntıdır. Eşim ben iş yerine gittim diye kriz geçiriyorsa da mesele başla yere gider. Buraya gelene kadar bir şeyler yanlış olmuş zaten. Bu şartlarda bir şey öğrenmeniz de çok zor. Koku, saç mevzularından dikkat de edecektir.
Ben şifresi yokken çok karıştırdım keşfeti aramalarını sordum kavga ettik vs. Evet maalesef bişey elde edemiyorum

Merhabalar kızlar;
Sizi sıkmadan direkt konuya geçmek istiyorum
9 yıllık evliyim bir tane çocuğum var,eşim işten eve evden işe gelir kendisi esnaf öğlen gider akşam vaktinde gelir ama ben aldatıldığımı düşünüyorum.

Belirli aralıklarla teninde bayan parfümü kokuyordu sordugumda ne bilim parfüm sıkmış çalışan ondan sinmiştir dedi ve artık kokmadı o günden sonra

Geçen de ensesinde uzun bayan saçı sallanıyordu eve geldiğinde . Sordum ne biliym yapışmıştır birinden dedi. (Eşimin müşterilerinin çoğu bayan)

Telefonunu sürekli saklar banyoya telefonla girer asla göstermez parmak izi. Nedne böyle yapıyorsun dediğimde zamanında keşfetindeki açık kadınları görüp kavga etmiştim o yüzden parmak izi koymuş muş .

Nasıl emin olabilirim ne olur bir fikir verebilir misiniz? Telefonunu alamıyorum parmak izi.takip etsem kesin ama kesin anlar çünkü çok zeki ve uyanık birisi.

Onun dışında gece dışarı çıkmaz hafta sonu evde dışarı çıkmaz. Kafam çok karışık.
Eşiniz ne iş yapıyor? Telefonu saklaması,banyoya telefonla girmesi, parfüm kokmasi şüphelendirici. Parfüm kokusu öyle kolay kolay sinmez bence. İş yerine ziyarete gidin, o uyurken telefonu alsanız bile parmak izi şifresi var sanırım. Parmağını tutup öyle deneseniz uysnabilir , riskli durum. En iyisi iş yerine habersiz ziyarete gitmek

Kusura bakmayın ama bu öğrenme çabanız çok trajikomik.
Bir çok kişinin telefonunda şifre vardır ama eşi bakmak istediğinde asla izin vermeyen, çocuk kandırır gibi elinde gösterip bak birşey yok diyerek iki saniyede telefonu çeken, işyerine gittiğiniz için size öküz gibi böğüren adam,
sizin huzursuz hissetmenizi zerre önemsemeyen, size değerli olduğunuzu hissettirmeyen adam burdan sonra şuan aldatsa ne farkeder aldatmasa ne.

Güvenmek için güven duyabilen ve güven verebilen iki insanın bir araya gelmesi lazım. Bu adamın güven vermek gibi bir çabası yok ki.
Bir de gerçekten bunu yapmayan adam böyle düşünmenize de izin vermezdi. Sizde bıraktığı duygu onun için önemli olurdu.

Şuan hiç iyi bir evliliğin içinde değilsiniz. Bence bu yeterli bir sebep.

Boşanıcam arkadaşım ama delil toplayamıyorum telefonu elime geçiremiyorum. Takip etsem nasıl etcem yakalanırmıyım bilmiyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun.Bu telefon işi sıkıntılı elinizi bile süremiyorsunuz.Yaninda çalışan kız size bir şey söyler mi? Eğer danışıklı dövüş yoksa size bilgi verebilir.Onun bilmediği bir dostunuz dükkana( ne üzerine dükkan bilmiyoruz bilsek daha iyi fikirler veririz) gidip gelebilir ortamı inceler en azından....

Bir çok kişinin telefonunda şifre vardır ama eşi bakmak istediğinde asla izin vermeyen, çocuk kandırır gibi elinde gösterip bak birşey yok diyerek iki saniyede telefonu çeken, işyerine gittiğiniz için size öküz gibi böğüren adam,
sizin huzursuz hissetmenizi zerre önemsemeyen, size değerli olduğunuzu hissettirmeyen adam burdan sonra şuan aldatsa ne farkeder aldatmasa ne.

Güvenmek için güven duyabilen ve güven verebilen iki insanın bir araya gelmesi lazım. Bu adamın güven vermek gibi bir çabası yok ki.
Bir de gerçekten bunu yapmayan adam böyle düşünmenize de izin vermezdi. Sizde bıraktığı duygu onun için önemli olurdu.

En güzel yorum 👏Beni bu ruh halinde bırakan bağıran,öteleyen , saygısız ,bencil bu koca aldatsa ne değişir aldatmasa ne?!!! her türlü yaşadığınız şey evlilik olmuyor.Adam her turlu cinsel açlığını gideriyor(konu sahibinin kocası sexse düşkün olmuş bu aralar) Ben kendimi obje gibi görürdüm öyle kötü bir durum ....

Hakkınızda hayırlısı olsun.Bu telefon işi sıkıntılı elinizi bile süremiyorsunuz.Yaninda çalışan kız size bir şey söyler mi? Eğer danışıklı dövüş yoksa size bilgi verebilir.Onun bilmediği bir dostunuz dükkana( ne üzerine dükkan bilmiyoruz bilsek daha iyi fikirler veririz) gidip gelebilir ortamı inceler en azından....
Asıl o kızdan şüpheleniyorum. Dükkana gittiğimde ortamın parfüm kokusu eşimin üzerinde.

O kadar doğru yazdınız ki bunu kendime sürekli söylüyorum. Ama elimde kanıt olması lazım ki ne benim ailem ne de onun ailesi "boştan yere yuvanı yıktın " kelimelerine maruz kalmak istemiyorum.
Çünkü geçen yıl abisi boşandı sırf bu yüzden kız bişey ispat edemedi ama ben eltime inanıyorum güveniyorum maalesef neler nelet dediler.
Bende ispatlamayım ama kendim emin olayım en azından bak bunuda yaptı tmm bitti deyim içimde.
Bilmem anlatabildim mi

X