-
- Konu Sahibi demdeniz34
O zaman kızsa da kudursa da dükkana siz gideceksiniz. Kaldı ki bu kadar sinirleniyorsa daha da saklamak istediği bir şey vardır diye düşündürdü bana. Eniştemin de dükkanı var teyzem arada gider yemek bırakır, bazen gider para alır, kafasına göre gider gelir. Siz de neden gitmeyesiniz ki?Hayır hiç almıyor duş. Ama bence onuda çözdüm spor salonuna gidiyor orada alıyor olabilir
Spora gittigine emin misiniz?Hayır hiç almıyor duş. Ama bence onuda çözdüm spor salonuna gidiyor orada alıyor olabilir
Sebep?Evet boşanma sebebi tek bu değil o kadar çok var ki . Ama elimde ailesine göstereceğim bir kanıt olmalı.
Eşinizin ailesine niye kanıt göstereceksiniz ki? Size inansalar ne, inanmasalar ne?Evet boşanma sebebi tek bu değil o kadar çok var ki . Ama elimde ailesine göstereceğim bir kanıt olmalı.
Canım benim. Seni çok iyi anlıyorum. Çoğumuz aldatıldık. Hislerini, düşünceni, öfkeni, hırsını anlıyorum. Ama biraz daha sakin kal. Neşeli ol, çocukla vs ilgilen. Yorulmak yok. Daha yolun başındasın. Şimdi yorulursan boşanma psikolojisini nasılsın kaldıracaksın. Artık herşey kendin için..Şuan size sarılmak istedim ne kadar tatlısınız içtensinizo gelince maskemi takıyorum her zamankinden daha neşeli daha mutlu görünmeye çalışıyorum ama sanırım yoruldum
Müşterisi bayansa saç kıl vs olur ,parfüm olayını anlamadım ama eleman onun koltuğunda oturduysa ,parfüm kullandiysa ya da kendi montunu onun montunun üstüne vs koyduysa sinebilir. Aniden ziyaret eder gibi iş yerine git.Merhabalar kızlar;
Sizi sıkmadan direkt konuya geçmek istiyorum
9 yıllık evliyim bir tane çocuğum var,eşim işten eve evden işe gelir kendisi esnaf öğlen gider akşam vaktinde gelir ama ben aldatıldığımı düşünüyorum.
Belirli aralıklarla teninde bayan parfümü kokuyordu sordugumda ne bilim parfüm sıkmış çalışan ondan sinmiştir dedi ve artık kokmadı o günden sonra
Geçen de ensesinde uzun bayan saçı sallanıyordu eve geldiğinde . Sordum ne biliym yapışmıştır birinden dedi. (Eşimin müşterilerinin çoğu bayan)
Telefonunu sürekli saklar banyoya telefonla girer asla göstermez parmak izi. Nedne böyle yapıyorsun dediğimde zamanında keşfetindeki açık kadınları görüp kavga etmiştim o yüzden parmak izi koymuş muş .
Nasıl emin olabilirim ne olur bir fikir verebilir misiniz? Telefonunu alamıyorum parmak izi.takip etsem kesin ama kesin anlar çünkü çok zeki ve uyanık birisi.
Onun dışında gece dışarı çıkmaz hafta sonu evde dışarı çıkmaz. Kafam çok karışık.
Geçen yıl abisi boşandı eltimi aldattı. Herkes kanıtlayamadı çünkü iftira atıyor yalan söylüyor yuvasını yıktı kendi bilir moduna girdi. Sadece ben savundum arkasından. Eltim duysa ne kadar üzülürEşinizin ailesine niye kanıt göstereceksiniz ki? Size inansalar ne, inanmasalar ne?
Yani en son düşünülecek konu bile değil.
Gittim bikaç kez. Hoşlanmadı kızdıMüşterisi bayansa saç kıl vs olur ,parfüm olayını anlamadım ama eleman onun koltuğunda oturduysa ,parfüm kullandiysa ya da kendi montunu onun montunun üstüne vs koyduysa sinebilir. Aniden ziyaret eder gibi iş yerine git.
Eşimin ailesi zerre umrumda değil inanın. Benim oğlum yapmaz benim oğlum birtane benim oğlum en yakışıklı en iyisi diye gezer etrafındaEşinizin ailesine niye kanıt göstereceksiniz ki? Size inansalar ne, inanmasalar ne?
Yani en son düşünülecek konu bile değil.
Geçerken uğra ya da müşterisi kadınsa sen de sana bir şey lazımmış gibi git üst üste yapma. Size karşı ilgisi alakası nasıl ? Aldatan senin koynunda da aldatır siz kesinlikle bosanacagim diyorsanız ona göre üstüne düşün ama yok ogrensem bocalarim bosanamayabilirim vs derseniz kurcalamayin.Gittim bikaç kez. Hoşlanmadı kızdı
çıkarıyor biliyor musun isterse prof olsun çok akıllı olsun Allah bi şekilde çıkarıyor sen takip etmesen bileHergün dua etmekten başka bir çare gelmiyor aklıma. Önüme çıkarsın diye
Indirip silinen uygulamalara bakmak nasil oluyor merak ettimMüşteriden bulaşan parfüm olmaz hadi oldu diyeleim siz suphelendikten sonra parfüm artık bulaşmayım mı dedi. Bence bu parfüm ve telefon olayı kesin aldattığını gösteriyor. Açık kadinlara daha bakmamak yerine şifre koyup sizin gormenizi engellemek de çok aptalca. Kesin birseyler var.
Bir akşam koyun uyku ilacını çayına (miktar konusunda dikaktli olun ve kalp sorunu yoksa kullanın) parmak izi ile telefonunu açıp kurcalayın, app uzerinden yaptığı aramalara ve mesaj dökümlerine de bakın, indirip sildigi uygulamaları kontrol edin, silinen fotoğraflar nereye gidiyorsa o kısımları da unutmayın, WhatsApp, Instagram falan zaten biliyorsunuz.
Peki bu hareketleri aldatma değil de kumar ya da farklı telefonda karıştırabileceği bir iş olabilir mi ya da aldatıldığınız kadın zaten iş yerinde olabilir miEvet öyle bir ihtimal de var öğlenleri gidiyor normalde çalışanı açıyor sabah dükkanı buda bazen hatta öğleden sonra gidiyor akşam 7 de evde hergün
İyi de bunun ne önemi yok diyorum. Arkanızda durmazlarsa durmasınlar. Yalan söylediğinizi iddia ederlerse etsinler. Onların onayına mı ihtiyacınız var?Geçen yıl abisi boşandı eltimi aldattı. Herkes kanıtlayamadı çünkü iftira atıyor yalan söylüyor yuvasını yıktı kendi bilir moduna girdi. Sadece ben savundum arkasından. Eltim duysa ne kadar üzülür
Siz “elimde ailesine göstereceğim bir kanıt olmalı” dediğiniz için yapmıştım bu yorumu. Gereksiz bir çaba olduğunu siz de biliyorsunuz.Eşimin ailesi zerre umrumda değil inanın. Benim oğlum yapmaz benim oğlum birtane benim oğlum en yakışıklı en iyisi diye gezer etrafında