Aldatılıyor muyum nasıl emin olabilirim?

erkek arkadaşımın parfümü zor siniyor üzerime, o da cok yeni sıkınca falan yanındaysam, yada o gün beraber yanyana cok yakın vakit geçirdiysek. ne kardeşim, ne annem ne arkadaşımın parfümü siner üzerime. ancak onların giysisini, atkısını kullanırsam. cok zor müşteriden parfüm sinmesi, insan normalde müşteri ile ne kadar yakınlaşır zaten ki koku sinsin.

Aileniz nerede? Eğer başka şehirdeyse ya da şu an yaşadığınız eve uzak bir yerdeyse onlara kalmaya gidiyorum 2 gün vs.deseniz. Eve kamera koysanız mesela?

Eşinizin parfüm açıklaması facia yalnız. Parfüm kokusu yakın temas olmadan üzerine sinemeyeceğine göre. Bir de yanındaki çalışanı işaret etmiş. Gittiğinizde de bu kadar geriliyorsa bayağı şüpheli.

Delil arayın elbette ama boşanmak için kimseyi ikna etmenize gerek yok. Delil bulamazsanız bile bile evli mi kalacaksınız bu adamla.

Hayır en çok şeyi merak ettim. Adam telefonuna elletmiyor, siz iş yerine gidince kriz geçiriyor. Siz karşılık olarak ne yapıyorsunuz? Tamam gelmem falan deyip kabulleniyor musunuz? Zaten bu iki mevzu başka hiç bir sebep olmasa bile evliliği bitirir.

Son düzenleme:
Hayır hiç almıyor duş. Ama bence onuda çözdüm spor salonuna gidiyor orada alıyor olabilir
O zaman kızsa da kudursa da dükkana siz gideceksiniz. Kaldı ki bu kadar sinirleniyorsa daha da saklamak istediği bir şey vardır diye düşündürdü bana. Eniştemin de dükkanı var teyzem arada gider yemek bırakır, bazen gider para alır, kafasına göre gider gelir. Siz de neden gitmeyesiniz ki?

Sizi aldatiyorsa boşanacak misiniz peki ? Şayet bosanmam iki ağlar ortalığı karıştır babamın evine git gel yaparım diyorsanız kurcalamayin . Geri vites yaparsanız eşinizin gözünde korkutuculugunuz ve sayginliginiz kalmaz . Hoş sizin yuzunuz açık açık neden telefona kilit koyduğunu da söylemiş sayginlik sıfır.

Hayır hiç almıyor duş. Ama bence onuda çözdüm spor salonuna gidiyor orada alıyor olabilir
Spora gittigine emin misiniz?
Biriyle aldatiyorsa illaki disarda vakit geciriyordur
Kendi elinde gosteriyormus ya telefonu bak bak birsey yok diye
O an şak diye elinden kapip banyoya koşun kapiyi kilitleyip bakin icinde ne var ne yok
Kendi telefonunuzda yaninizda olsun aktarirsiniz hemen
Napiyorsun derse azcik bakiyorum yaa birsey yok dersiniz
Birsey bulursaniz bile kapiyi acip al yaa birsey bulamadim sen bu kadar sakininca birsey var sandim dersiniz (tabi bunu yapabilmek icin cokca sabir lazim)
Baska turlu telefonu almak zor olacak gibi
Ya da siz dükkana baskinlariniza devam edin arada
Suraya giderken ugradim dersiniz
Size niye geliyorsun diye kizmaya hakki yok yani höst diyemiyor musunuz?
Gidin dükkana niye geldin falan derse e sende aksam eve gelince seni cok ozledim diyorsun dukkana gelince de niye geldn diyorsun ask olsun diyin ve o an o kizin tepkilerine bakin bakalim moraracak mi

Evet boşanma sebebi tek bu değil o kadar çok var ki . Ama elimde ailesine göstereceğim bir kanıt olmalı.
Sebep?
Ailesinin size haklısın diyeceğine nasıl bu kadar eminsiniz?
Gün sonunda tek suçlu oğlumuz değil, sen de kadınlık yapamamışsın diyebilirler. Çocuk da varsa o erkek yapmış bir hata, sen dişi kuş olup da yuvanı ayakta tutamadın, yuvayı sen yıktın diye yine sizi suçlayabilirler.
Bu adam ne ki ailesi ne olsun.

Ayrıca aileyi ikna etme gibi bi zorunluluk mu var? Oğlunuz beni hoş tutmuyor, sevmiyor, saymıyor da diyebilirsiniz illa bir sebep söylemek istiyorsanız.
Zira adamın size davranışları boşanmak için yetetli bir sebep ama sizin boşanasınız yok.
Kanıtlayınca belki ayıplarlar adam da el mahkum evine, size biraz daha ilgili olur diye ümit ediyorsunuz siz ama bir insanın geçinmeye gönlü yoksa yedi cihan geçin dese kaç yazar.

Şuan size sarılmak istedim ne kadar tatlısınız içtensiniz o gelince maskemi takıyorum her zamankinden daha neşeli daha mutlu görünmeye çalışıyorum ama sanırım yoruldum
Canım benim. Seni çok iyi anlıyorum. Çoğumuz aldatıldık. Hislerini, düşünceni, öfkeni, hırsını anlıyorum. Ama biraz daha sakin kal. Neşeli ol, çocukla vs ilgilen. Yorulmak yok. Daha yolun başındasın. Şimdi yorulursan boşanma psikolojisini nasılsın kaldıracaksın. Artık herşey kendin için..

3 yıldır şüphelendiğinizi yazmışsınız. Çalışan kadın 3 yıldır mı orada çalışıyor? Başka konularda görmüştüm, o kızdan fazla şüphe duyuyorsanız eşiniz olacak kişiye kızla ilgili yem atabilirsiniz. X'in sevgilisi de çok yakışıklıymış ya da yanında birini gördüm, sevgilisi galiba gibi şeyler belki işe yarayabilir. Ya da nasıl diyebilirsiniz bilmiyorum ama X işte memnun görünmüyor, işten çıkmayı mı düşünüyor vs. diyerek tepkisini de ölçebilirsiniz. Anlattıklarınıza göre bu adam sadece gün içinde bir şeyler karıştırıyor olabilir. Bu da sürekli yakınında olan kadınlardan olabilir.

Müşterisi bayansa saç kıl vs olur ,parfüm olayını anlamadım ama eleman onun koltuğunda oturduysa ,parfüm kullandiysa ya da kendi montunu onun montunun üstüne vs koyduysa sinebilir. Aniden ziyaret eder gibi iş yerine git.

Eşinizin ailesine niye kanıt göstereceksiniz ki? Size inansalar ne, inanmasalar ne?

Yani en son düşünülecek konu bile değil.
Geçen yıl abisi boşandı eltimi aldattı. Herkes kanıtlayamadı çünkü iftira atıyor yalan söylüyor yuvasını yıktı kendi bilir moduna girdi. Sadece ben savundum arkasından. Eltim duysa ne kadar üzülür

Gittim bikaç kez. Hoşlanmadı kızdı
Geçerken uğra ya da müşterisi kadınsa sen de sana bir şey lazımmış gibi git üst üste yapma. Size karşı ilgisi alakası nasıl ? Aldatan senin koynunda da aldatır siz kesinlikle bosanacagim diyorsanız ona göre üstüne düşün ama yok ogrensem bocalarim bosanamayabilirim vs derseniz kurcalamayin.

Indirip silinen uygulamalara bakmak nasil oluyor merak ettim

Evet öyle bir ihtimal de var öğlenleri gidiyor normalde çalışanı açıyor sabah dükkanı buda bazen hatta öğleden sonra gidiyor akşam 7 de evde hergün
Peki bu hareketleri aldatma değil de kumar ya da farklı telefonda karıştırabileceği bir iş olabilir mi ya da aldatıldığınız kadın zaten iş yerinde olabilir mi

Burnuma kötü kokular geldi kesinlikle bir işler var. Karşıdaki kadın da evli oldugunu bilen biri olmali is yerinden biri olmasi muhtemel çünkü kadina parfum sıkma ya da bulaştırma diyebilmis belli ki. Hafta sonlari da kadin karışmıyor buna. Disardan alakasiz biri olsa evli oldugunu hic soylemezdi. Sehir disina cikip eve kamera koymak mantikli baska turlu zor

İyi de bunun ne önemi yok diyorum. Arkanızda durmazlarsa durmasınlar. Yalan söylediğinizi iddia ederlerse etsinler. Onların onayına mı ihtiyacınız var?
Eşimin ailesi zerre umrumda değil inanın. Benim oğlum yapmaz benim oğlum birtane benim oğlum en yakışıklı en iyisi diye gezer etrafında
Siz “elimde ailesine göstereceğim bir kanıt olmalı” dediğiniz için yapmıştım bu yorumu. Gereksiz bir çaba olduğunu siz de biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…