Aldatılıp affeden var mı?

Affeder misin?

• Evet

OY: 8 13,6%
  • Hayır

OY: 51 86,4%

• Ankete Katılan
    59
Kolay kolay kimse ben aldatildim basima su geldi bu geldi affettim iyiki vs. diye anlatmaz.
Deneyimler,gozlemler paylasilabilirim ama kendi adima..
Teyzem 20 senelik bir evlilik devirdikten sonra 4 cocukla ayrildi.Tabi bitmesinde sadece ihanet sebep degildi.Ihanete de ugradi siddet de gordu.Cocuklarinin baskisiyla geri donuyordu her defasinda.
Kuzenlerim buyuyunce onlar da farkina vardikca bazi seylerin bir daha mi gelecegim dunyaya diyip hayatina bambaska bir yon vererek terk etti senelerini gecirdigi adami,evi,yuvayi..
Bocaladilar tabiki zorlandilar.Ama suan hersey yolunda..
Dort koldan sarildilar her gecen gun yenilenerek israrla sariliyor hayata.
Arabasiyla tatillere cikiyor,istedigini giyiyor aliyor cocuklari da is sahibi oldu.. Birbirleriyle oyle paslasiyorlar oyle guzel bir dayanisma icerisindeler ki..Kimse hic bir sey yapamaz su saatten sonra.
Ve en onemlisi..hic bir zaman keske demedi..
Basarabilirsiniz.Bir kadinin guclu olmasini seviyorum.Kimselere bagimli olmadan yasama mucadelesini ve cok saygi duyuyorum..
En onemlisi kisinin kendine saygisini kaybetmemesi..
Her seyi onunuze alin ve dusunun son defa ne yapmak istediginize karar verin.Kararsizliklar yasadiginiz her bir gun omrunuzden,güzel günlerinizden calmasin..
Toparlanin.Basaracaksiniz inaniyorum..
Sevgiler..

Son düzenleme:
annemin çocukluk arkadaşı aldatıldı ve affetti

ben küçüktüm o zamanlar

aldatıldığı kadın evli ,evine girip çıkan hep beraber yiyip içtikleri biri

o kadının kocası kadını boşadı

aldatan adam karısına yalvardı ben ettim sen etme bataklığa itme beni kurtar falan filan

neyse sonuca geleyim şuan 35 senelik evliler gayet iyiler

adam ondan sonra hiç bi hata yapmamış hep karısının üstüne titremiş

ama gel kadının içine sor tabi kolay değil onu sindirmek

Affettiğime bin pişmanım eski eşimi, her şeyi batmıştı gözüme o noktadan sonra...
asla eskisi gibi olmayacak...

Bence yeni bir başlangıç yapmayı haklediyorsunuz, zaten 5 senedir düzeli aynı evde bile değilmişsiniz.

Merhaba
Ben ilk eşimle ihanet yüzünden ayrıldım , ayrılmadan önce bizi aileler barıştırdı pişmanım dedi vs..... ama ben ihaneti sindiremedim oda eskisi gibi olamadı sonuç ayrıldık ... ikinci evliliğimi yaptım 10 yıl sonra şimdi üç yıllık evliyim ama yine şüphelerle yaşıyorum kısaca sen kendin daha iyi analiz edebilirsin ilişkinizi

Bir kere aldatılınca devam etsen bile asla eskisi gibi olmuyor. O artık gözünde hep sana yaptığı hatayı bir daha tekrarlayacak korkusu yaşatan biri oluyor. Bu durum her öfkeli anda aklına gelen ilk şey oluyor ve tekrar gün yüzüne çıkıyor.

çok doğru bu ızdırapla 6 ay yaşadım uyku yok yeme içme yok ve boşandım çok şükür dedim şunu söylemek isterim ki bir insanın kendine verdiği zararı başka bir insan asla bu kadar derinden veremiyor

her ilişki kendine münasır aslında ama ben evliliğimde afetttimve ikinci kez aldatılmayı garantiledim .
boşandımbir ilişkim oldu sevgilim beni aldattı ki çok seviyordum benim vazgeçilmezim zaaafım herşeyimdi oda ikinci kez beni aldattı

sonuç ne mi oldu mahvolan yıkılan benim hayatım kendimi değersizleştiren üzen yoran kuşkuşüphe içinde kalan ben oldum

bende şu an affetmek istiyorum iki çocuğum var onlar için ama içim çok acıyo eşimde artık senden başka kimse yok diyor(sosyal medyada konuşmuştu) gayet güzel davranıyor.Ama ben affetmeyi kendime yakıştıramıyorum.Unutmak çok zor .imkansız gibi geliyor.çok yıpraptım kendimi.sonumuzu göremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…