- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.270
Affettiğime bin pişmanım eski eşimi, her şeyi batmıştı gözüme o noktadan sonra...18 yıldır birlikte, 10 küsür yıldır evliyiz, 1 çocuğumu var. 5 yıldır iş nedeniyle farklı şehirlerde yaşıyoruz ve geçen hafta son bir yıla yakındır bir ilişkisi olduğunu öğrendim. İtiraf etti, çok pişmanım diyor, zaten bitmişti diyor, çok boşluğa düştüm diyor,duygusal bir şey değildi diyor, ne istersen yaparım, affet diye yalvarıyor. Bahanesi yok, biliyorum ve Çok büyük ihtimalle boşanacağım. Onu affetsem kendimi ömür boyu affedemem gibi geliyor ama düşmez kalkmaz bir Allah, çocuğumun hatrına şans vermediğime pişman olur muyum diye düşünmeden de edemiyorum. Başka da bir sorunumuz, geçimsizliğimiz yoktu. Aldatılıp affeden varsa, sonrasında nasıl oldu hayat? İyi ki affetmişim, yola geldi, daha iyi oldu mu diyorsunuz, affettiğime bin pişmanım, yine yaptı mı diyorsunuz ? çok teşekkürler...
18 yıldır birlikte, 10 küsür yıldır evliyiz, 1 çocuğumu var. 5 yıldır iş nedeniyle farklı şehirlerde yaşıyoruz ve geçen hafta son bir yıla yakındır bir ilişkisi olduğunu öğrendim. İtiraf etti, çok pişmanım diyor, zaten bitmişti diyor, çok boşluğa düştüm diyor,duygusal bir şey değildi diyor, ne istersen yaparım, affet diye yalvarıyor. Bahanesi yok, biliyorum ve Çok büyük ihtimalle boşanacağım. Onu affetsem kendimi ömür boyu affedemem gibi geliyor ama düşmez kalkmaz bir Allah, çocuğumun hatrına şans vermediğime pişman olur muyum diye düşünmeden de edemiyorum. Başka da bir sorunumuz, geçimsizliğimiz yoktu. Aldatılıp affeden varsa, sonrasında nasıl oldu hayat? İyi ki affetmişim, yola geldi, daha iyi oldu mu diyorsunuz, affettiğime bin pişmanım, yine yaptı mı diyorsunuz ? çok teşekkürler...
çok doğru bu ızdırapla 6 ay yaşadım uyku yok yeme içme yok ve boşandım çok şükür dedim şunu söylemek isterim ki bir insanın kendine verdiği zararı başka bir insan asla bu kadar derinden veremiyorBir kere aldatılınca devam etsen bile asla eskisi gibi olmuyor. O artık gözünde hep sana yaptığı hatayı bir daha tekrarlayacak korkusu yaşatan biri oluyor. Bu durum her öfkeli anda aklına gelen ilk şey oluyor ve tekrar gün yüzüne çıkıyor.