Zaten bitmese devam eder sizin ruhunuz duymaz çocuğunuza hem ana hem baba olmaya devam ederdiniz kim bilir hangi sebeple itiraf etti18 yıldır birlikte, 10 küsür yıldır evliyiz, 1 çocuğumu var. 5 yıldır iş nedeniyle farklı şehirlerde yaşıyoruz ve geçen hafta son bir yıla yakındır bir ilişkisi olduğunu öğrendim. İtiraf etti, çok pişmanım diyor, zaten bitmişti diyor, çok boşluğa düştüm diyor,duygusal bir şey değildi diyor, ne istersen yaparım, affet diye yalvarıyor. Bahanesi yok, biliyorum ve Çok büyük ihtimalle boşanacağım. Onu affetsem kendimi ömür boyu affedemem gibi geliyor ama düşmez kalkmaz bir Allah, çocuğumun hatrına şans vermediğime pişman olur muyum diye düşünmeden de edemiyorum. Başka da bir sorunumuz, geçimsizliğimiz yoktu. Aldatılıp affeden varsa, sonrasında nasıl oldu hayat? İyi ki affetmişim, yola geldi, daha iyi oldu mu diyorsunuz, affettiğime bin pişmanım, yine yaptı mı diyorsunuz ? çok teşekkürler...
Buna benzer olay bi arkadasimin basına geldi. Tabi önce kavga kıyamet. sonra psikologa gitti. o da ya bosan ya susup kabullen bu durumu, artık dile getirme çünkü artık, iliski Yuzgoz oluyor demis, boşanmadı. Evliligi sürüyor, hatta saka gibi eskisinden daha iyiler..5 yıl neden ayrı kaldığımızı, aile olmanın ne demek olduğunu ben çok iyi biliyorum; olan biten herşeyi baştan sona anlatsam ne buraya sığar ne de benim buna mecalim var. Görüşleriniz, önerileriniz için gerçekten çok teşekkür ederim. Affetmeye niyetim yok zaten dediğim gibi. Sadece aldatmayı affedip yoluna devam edebilen var mı diye soruyorum. O yüzden lütfen sadece aldatılanlar cevap yazarsa çok sevinirim. Lütfen yanlış anlamayın, gerçekten mecalim yok tekrar tekrar cevap yazıp açıklamaya. Tekrar teşekkürler. Sevgiler