Kesinlikle katılıyorum bencede eşine bahsetme meydan okuyacak gücün yoksa gurursuz olduğunu sanmasın o evde kalacağın için .yüz göz olursanız artık bile isteye göz görerek yaparEşine bahsetme neden dersen madem bişey yapacak gücün yok en azından bunun farkına varıp rahat davranamaz gururun incinmez eğer ayrılacak gücün olsa meydan oku derdim ama bilmiyo görünmek senin için daha iyi .
Eşine bahsetme neden dersen madem bişey yapacak gücün yok en azından bunun farkına varıp rahat davranamaz gururun incinmez eğer ayrılacak gücün olsa meydan oku derdim ama bilmiyo görünmek senin için daha iyi .
Aldatıldım ben eşimin telefonunda ses kaydı alan bi uygulama var kendine yeni tel alınca eskisini kızıma verdi bende kızım neler yapıyor diye karıştırırken eşimin başkalarıyla görüşmesi çıktı her şehir dışına çıkmasıyla aldatiyormus evime haciz gelecekti ben o üzüntüleri yaşarken eşimin yaptıkları tüm beni kahretti ayrılamıyorum çocuklarim var gidecek yerim yok annem babam gelinlikle girdin kefenle çık diyenlerden ne yapabilirim
Ne demek ses etmesin ya ee ömür boyu aldatılsın mı saçmalamayın çalısıyosa boşansın direk çalısmıyosa ile gir canım sigortalı kiraya çıkarsın hiç akrabandamı yok ama o adamla kalma
Yanlış kişiyi etiketledin sanırım :)Sakın kalma hemde o adamla, senin değerini seni evde göremeyince anlayacak. Çocuğu da al ve eşyalarını topla en az bir hafta birinde kal. Eve geldiğinde de bi not görmesini sağla. Notda da " beni aldattın. Bir daha ne kızını ne de beni göremeyeceksin " yaz gorebilecegi bir yere veya telefonuna mesaj at . Daha da cevap verme ona ve evden gidin kizinla
Konu Sahibi göremez mi ki? :))Yanlış kişiyi etiketledin sanırım :)
Yorumlara tek tek bakıyosa tabiki görür :)Konu Sahibi göremez mi ki? :))
Sakın kalma hemde o adamla, senin değerini seni evde göremeyince anlayacak. Çocuğu da al ve eşyalarını topla en az bir hafta birinde kal. Eve geldiğinde de bi not görmesini sağla. Notda da " beni aldattın. Bir daha ne kızını ne de beni göremeyeceksin " yaz gorebilecegi bir yere veya telefonuna mesaj at . Daha da cevap verme ona ve evden gidin kizinla
gercekten zor bir durum.hic bisekilde bosanamam diyorsun o zaman ne yapacaksin?diyelim konustun herseyi anlattin kavga kiyamet, ustunede biyuk ihtimal hakaret yiyeceksin boyle bir adamdan eee sonra..yani adam duzelecekse bundan ders alacaksa sende rahatlayacaksan dök icindekileri yok ben yine duydugum hakaretle kalirim otururum yine dizinin dibine diyorsan ben yüz göz olmama taraftariyim..ayrica ne olursa olsun kimsenin kimseye cocuklari gostermeme veya cocukla tehdit etmeyede hakki yok..kari koca anlayasamiyorsa ayrilir cocuklar herzaman iki tarafinda cocugu olmaya devam eder hayat boyu..hakkinizda hayirlisi.allah yardimciniz olsun..
Gururum cocuklarimdan önemli değil aile sağlam bi aile olsa bugün bosanirdim düşünüyorum deli gibi ne yapsam diyeSakın yutma, kadınlık gururunda mı yok senin? Saçmalayanlara kulak asma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?