Aldatıldım ben eşimin telefonunda ses kaydı alan bi uygulama var kendine yeni tel alınca eskisini kızıma verdi bende kızım neler yapıyor diye karıştırırken eşimin başkalarıyla görüşmesi çıktı her şehir dışına çıkmasıyla aldatiyormus evime haciz gelecekti ben o üzüntüleri yaşarken eşimin yaptıkları tüm beni kahretti ayrılamıyorum çocuklarim var gidecek yerim yok annem babam gelinlikle girdin kefenle çık diyenlerden ne yapabilirim
Dün tv de 'Aşk Kırmızı' sinema filmi vardı. O geldi gözümün önüne. Eğer mücadele edecek durumunuz ve gücünüz yoksa hiçbir şey yokmuş gibi davranın. Bunu yapmak büyük mesele biliyorum ama bildiğinizi söyleseniz belki eşinizin tutumu değişir, aileler işin içine girer, işin içinden çıkılamaz bir durum olabilir. Sabırlar dilerim.
İlk eşinden kalan kızı annesini hiç görmez şahidim ben yalvarıyorum bırak görsün diyorum kabul etmiyor benimkinimi bana gösterecek sanmıyorum evet konusacam ses kayıtlarını dinletecem
Evinizin durumunu ailenizin durumunu en iyi siz bilirsiniz. İyi düşünün, gaza gelip pişman olacağınız kararlar vermeyin. Bir çoğumuz bende dahil başımıza gelmeden bilemeyebiliriz bazı şeyleri, uzaktan yorum yapmak kolay. Kendi durumunuzu kendiniz en azından sizin aile ilişkilerinizi bile sizi tanıyan bir dostunuzla değerlendirirseniz için açınızdan daha sağlıklı olur. Pişman olup daha çok üzülün istemem.
Ne demek ses etmesin ya ee ömür boyu aldatılsın mı saçmalamayın çalısıyosa boşansın direk çalısmıyosa ile gir canım sigortalı kiraya çıkarsın hiç akrabandamı yok ama o adamla kalma
Dün tv de 'Aşk Kırmızı' sinema filmi vardı. O geldi gözümün önüne. Eğer mücadele edecek durumunuz ve gücünüz yoksa hiçbir şey yokmuş gibi davranın. Bunu yapmak büyük mesele biliyorum ama bildiğinizi söyleseniz belki eşinizin tutumu değişir, aileler işin içine girer, işin içinden çıkılamaz bir durum olabilir. Sabırlar dilerim.
Filmi gördüm biraz izledik bende yorum yaptım tabi çenemi tutmadım ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım dedim uygum var dedi gitti sende bakma dedi sadece düşünüyorum ne yapsam diye kafam çok karışık
Aldatıldım ben eşimin telefonunda ses kaydı alan bi uygulama var kendine yeni tel alınca eskisini kızıma verdi bende kızım neler yapıyor diye karıştırırken eşimin başkalarıyla görüşmesi çıktı her şehir dışına çıkmasıyla aldatiyormus evime haciz gelecekti ben o üzüntüleri yaşarken eşimin yaptıkları tüm beni kahretti ayrılamıyorum çocuklarim var gidecek yerim yok annem babam gelinlikle girdin kefenle çık diyenlerden ne yapabilirim
Bunu bile bile içinde tutamazsın ki Nasıl dayanırsın o başka kadınlarla eğlenicek utanmadan senin yanına gelicek birde Rabbim böyle bir şeyle karşılaştırmasın Aldatılmak çok kötü bir durum Çocuklarını Al kadın sığınma evine git bir iş bul ayaklarının üzerinde dur o Adamdan da boşanma bırak ne yaparsa yapsın çektir ona Ailene de gitme benim ailem de öyle geçineciksin diyo. Allah korusun böyle birşey benim başıma gelse herkesin başına gelebilir Ben kaldıramam bunu oyle bir şeyler yapsa bırakır giderim. Aileme de dönmem. Sen aynı şeyi yapmış olsaydın erkek açısından düşünsene saçından tutar atar annenin babanın kapısının önüne merhamet gösterme Affetme İşini bulur Çalışırsın paranı kazanır bakarsın çocuklarına Ses kayıtlarını da silme sakla belki lazım olur
Bunu bile bile içinde tutamazsın ki Nasıl dayanırsın o başka kadınlarla eğlenicek utanmadan senin yanına gelicek birde Rabbim böyle bir şeyle karşılaştırmasın Aldatılmak çok kötü bir durum Çocuklarını Al kadın sığınma evine git bir iş bul ayaklarının üzerinde dur o Adamdan da boşanma bırak ne yaparsa yapsın çektir ona Ailene de gitme benim ailem de öyle geçineciksin diyo. Allah korusun böyle birşey benim başıma gelse herkesin başına gelebilir Ben kaldıramam bunu oyle bir şeyler yapsa bırakır giderim. Aileme de dönmem. Sen aynı şeyi yapmış olsaydın erkek açısından düşünsene saçından tutar atar annenin babanın kapısının önüne merhamet gösterme Affetme İşini bulur Çalışırsın paranı kazanır bakarsın çocuklarına Ses kayıtlarını da silme sakla belki lazım olur
Bu konu hakkında bilgim yok yeni bir konu açabilirsin bilgisi olan arkadaşlarımız vardır. Ya da ALO 183 ara sosyal destek hattı. Buraya Bir sor danış ne dicekler bakalım.
Filmi gördüm biraz izledik bende yorum yaptım tabi çenemi tutmadım ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım dedim uygum var dedi gitti sende bakma dedi sadece düşünüyorum ne yapsam diye kafam çok karışık
Ağzını arar gibi laf sokmaca oyna
Tedirgin davranır kesin
Filanca yapmış felan
Kendiyle hesaplaşsın
Çokta açık verme pişmanlık yaşatarak intikam al
Başka düşünce olmasın
Kendini sevdirmeye bak oda pişmanlık yaşamalı
Bilemedim
Kendi ayaklarınızın üstünde durabilmek için hazırlık yapın bence ve hazır hissettiğinizde hemen ayrılın... Yarın onun sizi terketmeyeceğinin garantisi yok zaten. Aileniz olmadan başınızın çaresine bakabilmelisiniz. Evden çalışılan işler var onları bir araştırın isterseniz.
Benim annemin de gidecek yeri yoktu, iki kız çocuğuna rağmen çalıştı ve bizi büyüttü. Çocuk baktı...
Bazen kaderimize yön veren kararlarımızı yanlış alıyoruz. Hoş... kimsenin başına gelmeyecek değil, düşmez kalkmaz Allah. Buradan yazmak söylemek kolay. Ama bu konu komplike.
Karşılıklı arkadaş gibi konuşmak , vicdanının sesini dinlemesini önermek. Ama eğer ki değişim yoksa zaten şimdi çözüm bulamazsan ileride de bulunamayacak. Sende kendini yıpratıp sağlıklı bireyler yetiştiremeyeceksin.
Karar senin. Her şey bizim için , insanlar için.