Burda insanların sevgilisi olanları ayırmak için çalıştığını düşünmeye başladım artık. Bak kardeşim yaşadığın şey eywallah çok zor sıkıntılı ama ayrılmaya değecek bi durum yok. Evet adam söylemese nereden bilecektin, bilemeyecektin.
Şimdi adamın hatası cinsel açıdan seni aldatmış olması değil mi... Hayır, adamın hatası dürüst olması. İtiraf etmesi.
Yeni bi ilişki olsa yol ver gitsin derdim ama dört yıl dile kolay.
Ayrıca hangi erkek bakir yahu. Herkesin kocası sevgilisi ilk kendine mi dokundu ilk kendiyle mi sevişti. Midem almıyor olayını geç. Hayır mı, herkes bi atarlı bi giderli. Ayrıl hemen bilmem ne... Dört yıl yahu. Sen bu yaşanmışlıkların ve yaşanacakların hatırına tabiki süründüre süründüre ver cezasını ama bitirmek nedir. Ayrıca 20yaşında ilişki daha oturmadan yapılan bi hatayla gerçekten affedilebilir. Aldatma affedilmez gibi gazlara gelmene gerek yok. Ne yaşadığını sadece sen bilebilirsin.
Ama bana kalırsa ilişkine biraz zaman ver. Evlilik düşünüyorsan biraz ertele. İzle araştır takipte kal... Aytılırsan ne olur biliyo musun , ya ömür boyu pişmanlık, ya da bikaç hafta sonra dayanamaz barışırsın, laçka bi ilişkin olur... Adam gibi al karşına konuş, ilk ve son kez bi şansı daha hakediyo bence Aşk...
Hakkında hayırlısı olsun!