• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım..

betull_20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
5
0
36
İstanbul
Mrb hemcinslerim..her yükü taşıyan ama yinede ayakta kalabilen güçlü kadınlar....
Evet konun başlığı gibi sevgilim uğrunda ölürcesine sevdiğim adam tarafından aldatıldım.Size bu kötü anlılarımı ince detayına kadar anlatmicam , okuyup aklınızın bir köşesine yerleştiriseniz inanın sizin adınıza çok sevinirim.
Bunları yazma nedenim sizde benim yaşadığım acıları yaşamayın diye.Lütfen okuyun
Bir yıllık sevgilim tarafından bundan 5 ay öce aldatıldığımı öğredim.Hemde o kız tarafından öğrendim.herşey normale döndüğü için o kadar huzur doluydum ki taa ki o kızın bana attığı msjı görene kadar.Benimle birlikteyken 5 ay boyuncada o kızla birlikteymiş.Pek sık görüşmüyolarmış , cinsel anlamda hiç birşey olmamış ama inanın bana kullandığı cümleleri onada kullanmış ya hiç bir farkı yok ha yatmış ha yatamış.
Eğer bi arkadaşından rahatsız oluyorsanız lütfen o kişiden uzak tutun sevgilinizi.Çünkü ben yanılmamışım iş arkadaşıydı yakın olmasını istemiyodum demekki hisstmişim kızın niyetini.Öyle kızlar var ki sevgilisi olmuş olmamış karısı varmış inanın umurlarında bile oluyo. Eğer sevgiliniz yada kocanızla izin günlerinde birşeyler bahane ediyorsa izin vermeyin tüm gününü sizinle geçirmesini isteyin.Canınız yaznmasın hayatınız maf olmasın .
Benim okul hayatım alt üst oldu yemek yiyemez oldum iki gün içinde 2 kilo verdim şuan kilo alamıyorum.Çünkü unutamıyorum her yüzüne baktığımda onları tekrar hatırlıyorum.Diceksiniz ki neden affettin.. Affetmedim kendim için tekrar devam ettim çok yıprandım çok ağladım psikolojim alt üst oldu ama eğer ayrılsaydım o zaman tamamen biterdim .Kendim için ayrılmadım köpekler gibi pişman odu hala bunun acısını çektiğine inanıyorum ama onun 10 katını ben çektim.bazen arada unutuyorum yüzüm gülüyo o gün akşama kadar güzel geçiyo ama aklıma geldiğinde diyorum kendi kendime bu insn mutlu olmayı ahk etmiyo diyorum o gün hayatını tekrar zehir ediyorum. Bu 5 aydır böyle devam ediyor bi an olsun bıkmadı benden defalarca ayrıldım kapıma geldi ama inanın o kadar basit geliyoki bana urumda olmuyo. Bilmiyorum nereye gider bu ilişkinin sonu...
Sevgilinize kocanıza sahip çıkın kötü niyetli pislik kaıdnlardan koruyun nolur yoksa çok acı çekersiniz Fazla övmeyin fazla şımartmayın sonra kendilerini bulunmaz özel bi insan sanıp herşeyi elde etmek istiyorlar.Az şımartın fazla övmeyin ve kendi haline asla bırakmayın...Hepinize kucak dolusu sevgiler.

oncelikle gecmis olsun.. her zaman sunu dusunenlerdenim.. eger biri gidecekse gidiyo.. cokta kontrol altinda olsa yuzde verseniz vermeseniz... malesef hayat boyle.. ogrenmemiz gereken su; hic birsey kalici degil.. kimseyi fazla hayatin merkezine koymamak gerek.. hakedene hakettigi kadar.. hatalar insanlara mahsus.. asil amacimizi unutmamaliyiz..ask yalnizca Allahadir .. tek gercek o cunki.. gafletten silkelim kendimizide su bu niye oldu demiyelim.. herseyin bi sebebi var.. nasipse donup dolasip buluyo ve oyle bi bagliyoki bazen kendimiz bile sasioruz.. nasip degilse ufacik bi kivilcim yeter..

hayirliyi istemekten baska care yok.. en onemlisi vicdaniniz rahatsa bosverin gitsin............

aynı durumdayız bende bikaç ay önce 3 yıllık sevgilimin beni defalarca aldatmış olduğunu onun bi arkadaşından öğrendim bana kendini okdr mükemmel tanıtmıştı ki ben onu kaybetçek bi hata yaparsam korkusuyla yaşıodum resmen.öğrendiğim an ona sordum ve kabul etti hepsini şuan destek alıorum hala ilaçlarla ayakta durabiliyorum onun için değmez biliorum ama ben nasıl bukadar aptal olabildim ona kahroluyorum sana şöyle yap böyle yap bunu yaparsan atlatırsın gibi şeyler söylemicem bunun tek ilacı zaman keşke herşeyi unutçaımız gün gelene kadar uyusak...

bu arada sevgılının bırlıkte oldugu dıger kız da sevgılını affettıyse ,ve herseye ragmen devam edıyorsa,modern kumalık gıbı.bazı hemcınslerımın bu kadar kolay ıkna edılebılır ve herseye razı olusunu hazmedemıyorum.

bence 1 yillik iliskide 5.ayda duymussaniz yani kolay unutulabilir o kisi,paylasilmisliklar illaki vardir iyi ya da ama 5 ayda bir insan icin ölüp bitecek kadar olmamali,valla ben ilk sene baglandim ama hicte öyle körü körüne güvenmdim.o zaman ayrilmak benim icin daha kolay olurdu suanda 6 senedir birlikteyiz eger simdi olursa o zaman heralde ölüp biterim diye düsünürüm...zaman ilerledikce daha kötü olur yani,ama yapmayacagindan eminseniz ne diyelim gecmis olsun

ya benım sıkmamla benı aldatmıycaksa napıyım oyle adamı bı gun elbet rahat olur aldatır emın ol karakterı ıyı olsun aldatılırsın arkadasım benımde basıma geldı

Aldatan erkeğin bir daha aldatmayacağının garantisi var mı? Yok.
Aynı acıyı neden tekrar tekrar kendinize çektiriyorsunuz?
Hem bu insan çocuk değil ki niye kötü kişilerden koruyalım?İradesi yok mu erkeğin?Dur diyemez mi öteki kadına?
Anlayamıyorum,anlayamayacağım.
Hakkınızda hayırlısı..

insan özel olmadığını,sevdiği insanın başkasına da aynı ona davrandığı gibi davrandığını öğrendiğinde bidaha nasıl ona güvenip de hiçbişey olmamış gibi tekrar başlar anlamıorum.her güzel sözde aklına gelir bunları başkasına da söylediği mutlu olamazsın ki onunla yaşadığın şeylerden söylediği sözlerden ihaneti öğrendiğin an herşeyi atıcaksın acını çeker unutur gidersin ama affedip devam edersen onunla olduğun her gün daha çok acı çekersin

Ben olsam şöyle derdim "iyi ki kötü niyetli kadınlar var onları çok seviyorum çünkü sevgilim dediğim insanın ne mal olduğunu onlar sayesinde gördüm."

aynı durumdayız bende bikaç ay önce 3 yıllık sevgilimin beni defalarca aldatmış olduğunu onun bi arkadaşından öğrendim bana kendini okdr mükemmel tanıtmıştı ki ben onu kaybetçek bi hata yaparsam korkusuyla yaşıodum resmen.öğrendiğim an ona sordum ve kabul etti hepsini şuan destek alıorum hala ilaçlarla ayakta durabiliyorum onun için değmez biliorum ama ben nasıl bukadar aptal olabildim ona kahroluyorum sana şöyle yap böyle yap bunu yaparsan atlatırsın gibi şeyler söylemicem bunun tek ilacı zaman keşke herşeyi unutçaımız gün gelene kadar uyusak...[/QUOTE

şu yaşadıklarınızın hepsini yaşadım doktorlar ilaçlar ne oldu zamana bıraktımm ayrıldık aylaar sonra yine döndü bana, mutlumuyum değilim belki açtığım konuyu okuyanlar vardır ayrıldıkk ama yine olmadı bitmedi unutmuyosun acıların hep taze kalıyor içimdeki hastalıklı sevgiden nefret eıttim tekrar aynı acılar yaşamamk için kabul ettim bitecek biliyorum ama yinede acı bir şekilde sürükleniyorum onunla hayatımı zehrederek...

valla yazinizi okumaya basladigimda o adamdan nasil kurtuldugunuzu falan anlatacaksiniz sanmistim ama siz bütün sucu diger kadina yükleyip sevgilinizi affetmissiniz hayal kirikligina ugradim sahsen:51:

benımde sevgılım ılskımızın baslarında ınternet ortamında bır gunluge mahsus yazısarak benı aldattı bazı arkdaslarım budna ne varr zaten sonnda pısman olup kıza lafı yaptrmıs dedı ama ben kolay atlatamadım herseyı okdugumda sonndam pısman oldugunu gormeseydım asla affetmezdım ama affettım sımdı 3 yıllık beraberlıgımz devam edıobunu ona cok kotu odettım sureklı basına kaktım hep guvensızlıgımı bellı ettım ezdım ama her defasında bende acı cektım ogunden snra hemene hemen her anı hakkında hesap verrcesınee kontrol atında tutuorum halada oleyım ama artık bunalmak uzare sanırım abarttım ama hala ıcımde guven duygusu tam otrmadı aldatmıcaganı bılsemde ya kızın tekı asılırsa dıe hayatına hıc bız kız grmesınd edım asılsa nolcak benn bıda o hatayoı yapmam dıyo ama ben yınede sureklı takıp halındeyım artık yoruldum aslnda dıorumkı madem affettın bırakk hata yaparsa boter ama bazende korkuorum bukadar sene emek ıcımdekı buyuk sevgı kaldramamkdan korkuorum emeklerım yıpranmıslıklarım ustune bı darbe daha alırsam hayat cok zor olr benım ıcın:(

ben affettim.çok zorladı çünkü beni.ağlamalar kapımda yatmalar..nasılsa bidaha bağlanmayacağımı bildiğim için affettim.bı sene sonra her bakımdan mükemmel biri oldu,ama ben ona kan kusturdum,her seferinde alttan aldı,bıktığını söylediğindeyse "beni o hale onun getirdiğini" söyledim ve hep haksız duruma düşürdüm.sonradan kendisi de söyledi zten "keşke ayrılsaydın " diye

Eşlerinizi şüphelendiğiniz kadınlardan uzak tutun diyorsunuz ya; iyi de ilk fırsatta başka kadınlara koşan, benim kontrolüm olmadığında kendi iradesine sahip olamayan, doğruyu yanlışı ayırt edemeyen adamı ben ne yapayım? Şekerle kandırılabilecek çocuk değil ki bu, aklı var, mantığı var, bana olan aşkı da varsa zaten yapmaz. Böyle bir durumda zaten güven bitmiş demektir. Güvenemediğim adamın hayatımda işi yok.

Kısaca ben eşimin kendi değerlerinden ve aşkından ötürü aldatmıyor olmasını tercih ederim. Diğer türlü; aldatmaması için sürekli otorite kurmam gerekirse; zaten beni sevmediğine inanırım, köpek eğitiyormuş gibi hisseder, ona olan saygımı kaybederim.

Yaşadıklarınıza üzüldüm. Affetmenizeyse diyecek lafım yok, bu sizin hayatınız.

Aldatılma olaylarında her zaman eş izin vermese karşı taraf cesaretlenemez diye düşünenlerdenim ilkönce eşimi sorgularım bir kere affetdiysem mutlaka ikincisinin olacağının farkındayım genelde çoğunluğu böyle Bir erkek üzerinde de devamlı otorite kuramazsınız

benim de 1 yıl beraber olduğum evlenmeyi düşündüğüm adamın beni aldattığı öğrendim beni de diğer kadın aradı ben o gün ayrıldım yaklaşık 4 ay geçti aradan benm hikayem bambaşka çok ahlaksızca bir ihanet
affedemedim affetmemde iki cihan bir araya gelsin yine affetmem büyük konuşmuyorum Allah affetse ben affetmem sözü vardır ya o hesap benim ki benim hiç bir günahım yokken evlilik hayalleri kuraraken o bambaşka yerlerdeymiş
şundan eminim seven adam yüreğinde hisseden adam bırakın aldatmayı aklından başka biri geçtiği an kendinden utanır
hakkınızda hayırlısı yine aynısını yapacaktır ama

benım svegılım sanal tanımadıgı bı kızla yazstı bole bıskeılde olmasaydı sanırım bende affetmezdım ama ılskınn basındaysa hısler yogunlasmadan hatalar yapıp sonra bıdaha hata yapmayan gercekten pısman olan ınsanlarda vardır aslnda bu bırazda saygıyla alakalı karsıdakı kısı sıze saygı duyuyorsa aldatmaz oyuzden kararlı en ufak bı hatada gıdecegınızı gostermelı gozunuzu acık tutmalısınız

Aldatmayan erkek varmı acaba. Bazı türler karda yürür izini belli etmez bazılarıda böyle yakalanıverirler. Yok benim kocam, sevgilim aldatmadı aldatmazda demeyin belkde ruhunuz duymamıştır. Bence Mutlu olmak için sevmek için görme, işitme.... :14::18:

Back