• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım..

bir kere affettiysen devamı emin ol gelicek.. bulunmaz hint kumaşı değilya canım kimse vazgeçilmez değil.. böle hergün işkence çekeceğine 1 ay çekersin unutur gidersinn.. insan neleri unutmuyorki:61:

Son düzenleme:
valla yazinizi okumaya basladigimda o adamdan nasil kurtuldugunuzu falan anlatacaksiniz sanmistim ama siz bütün sucu diger kadina yükleyip sevgilinizi affetmissiniz hayal kirikligina ugradim sahsen:51:

aynen canım yaa :)suç o kadının değill kimse onu sevgilinle olmaya mecbur etmedi başına silah dayamadı bütün aldatmalarda bu böylee sevgilin masum değilll yine hakkınızda hayırlısı olsun
:)

Bir soru sormak istiyorum. Hani siz durumu farkedine,ya da yakalayına pişman olduğunu görüyorsunuz ya, inanın bana kandırıyorsunuz kendinizi.Niye mi? Allah aşkınıza siz yakalamazsanız devam edecekti demek ki, o süreçte pişman olmamışken siz yakalayınca neden pişman moduna giriyor? Afedersiniz de beyni yok muydu o sırada da siz uyarınca aklı başına geldi.

Kendinizi fena uyutuyorsunuz, ileride 2 kat pişman olup üzüleeksiniz, belki 3-5 hatta 10 sene sonra,ama bir gün mutlaka malesef..

Bu arada, ihanetlerden sonra kopamayanlar iradelerine güvenmiyorlar demek ki, ister 5 ay ister 3 yıl olsun. Haklısınız 2sinde dağlar kadar fark var,hatıralar paylaşılanlar daha azladır 3 yılınkinde ama burada yüreğinizi sağlam kılamadığınız ortaya çıkıyor. Zaten sevgilinize de 'ne olursa olsun vazgeçemem senden' mesajını otomatikman vermiş oluyorsunuz..

Oh ilkini atlattım, 2.sinde daha kolay aldatmak artık.. rahatlığını elde etmiş oluyorlar.Vatana millete hayırlı olsun

Şaştım Kaldım Yazdıklarınıza.. Hala Birliktesiniz Yani ??

Ve Bu Kadar Hatayı Yapan Bayan Arkadaşım Kalkmış Bana Tavsiyede mi Bulunuyor !!

Sağolun Ya Ben Almayayım Önce Kendinize Uygulayın Bunu !!

Sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:
kadınlar arasında 2 fark var bırı aldatılır ogrenır dıgerının ruhu duymaz ama gene de aldatılmıstır tabı ıstısnalar var,ben bunu ogrendım acı ama gercek

Eşlerinizi şüphelendiğiniz kadınlardan uzak tutun diyorsunuz ya; iyi de ilk fırsatta başka kadınlara koşan, benim kontrolüm olmadığında kendi iradesine sahip olamayan, doğruyu yanlışı ayırt edemeyen adamı ben ne yapayım? Şekerle kandırılabilecek çocuk değil ki bu, aklı var, mantığı var, bana olan aşkı da varsa zaten yapmaz. Böyle bir durumda zaten güven bitmiş demektir. Güvenemediğim adamın hayatımda işi yok.

Kısaca ben eşimin kendi değerlerinden ve aşkından ötürü aldatmıyor olmasını tercih ederim. Diğer türlü; aldatmaması için sürekli otorite kurmam gerekirse; zaten beni sevmediğine inanırım, köpek eğitiyormuş gibi hisseder, ona olan saygımı kaybederim.

Yaşadıklarınıza üzüldüm. Affetmenizeyse diyecek lafım yok, bu sizin hayatınız.

ben size sonuna kadar katılıyorum ama erkeklerin yaratılış itibarı ile kadınlara olan zaafı ve bazı kadınların ahlak anlayışlarının olmaması işte tüm bu aldatılmaların ve acıların sebebi. çoğunlukla anlık heyecanlar ve pohpohlanma uğruna çok kıymetli ilişkilerini riske atan erkekler, o geçici gözüyla baktıkları kadınların tuzağına öyle bi düşüyorlar ki inanamazsınız. biraz ahlaktan uzak bir kadının elde edemeyeceği erkek yok yeryüzünde bence.

o yüzden dua ederken " Allahım bana ve eşime nefsimizin şerrine uğrayacağımız fırsatlar verme, bizi zinadan, kötü nefisli kötü ruhlu, haset insanlardan uzak tut" diye dua ediyorum.

kısacası Allah fırsat vermesin. fırsatı tepecek erkek yok denecek kadar az malesef:47:

oncelikle gecmis olsun.. her zaman sunu dusunenlerdenim.. eger biri gidecekse gidiyo.. cokta kontrol altinda olsa yuzde verseniz vermeseniz... malesef hayat boyle.. ogrenmemiz gereken su; hic birsey kalici degil.. kimseyi fazla hayatin merkezine koymamak gerek.. hakedene hakettigi kadar.. hatalar insanlara mahsus.. asil amacimizi unutmamaliyiz..ask yalnizca Allahadir .. tek gercek o cunki.. gafletten silkelim kendimizide su bu niye oldu demiyelim.. herseyin bi sebebi var.. nasipse donup dolasip buluyo ve oyle bi bagliyoki bazen kendimiz bile sasioruz.. nasip degilse ufacik bi kivilcim yeter..

hayirliyi istemekten baska care yok.. en onemlisi vicdaniniz rahatsa bosverin gitsin............

Sizede teşekkür ediyorum.Yazılanların hepsini okudum bütün yorumları... Hepinize teker teker yazamıyorum kusura bakmayın burdan görürsnz diye düşündüm. Belki gerçekleri söylüyosunuz ama lütfen beni düşünerek yorum yapın her yorumu okuduğumda daha çok ypranıyorum iyi mi yaptım buraya yazarak bilmiyorum.Bırakın bi siteye yazmayı en yakın arkadaşıma söylemeye utanıyodum sanki ben yapmışım gibi .. Evet haklısınz birdaha aldatmicandan emin değilim ama şunuda artık biliyorum birdahaki aldattığında ilki kadar sarsilmicam ben buna kendimi alıştırıyorum.ama hala içimde ona karşı bi duygu var.Bir senelik ilişki diyosunuz ama insan ciddi bi ilişki yürüttüğündekendini kaptırıyo ben bu yüzden çok acı çektim.hergün içim sızlıyo her hafta ayrılmak istediğimi söylüyorum ama buna izin vermiyo iş yerinden kaçıp kapıma geliyo kendimi biraz olsun mutlu hissetmek için beni sevmese peşimden koşmaz diyorum.O kıza ne mi oldu ertesi günü başkasıyla çıkmaya başladı Allah kimseye yaşatmasın ama kimin ne olup olmicanı allah bilir kimsenin üzülmesini istemem .Bende büyük konuşuyodum beni aldatıcak bende birlikte mi olcam diyodum ama olmadı ben yapamadım çok güçlü değil mişim meğer. Kendinize iyi bakın bu son yazım.

Bir soru sormak istiyorum. Hani siz durumu farkedine,ya da yakalayına pişman olduğunu görüyorsunuz ya, inanın bana kandırıyorsunuz kendinizi.Niye mi? Allah aşkınıza siz yakalamazsanız devam edecekti demek ki, o süreçte pişman olmamışken siz yakalayınca neden pişman moduna giriyor? Afedersiniz de beyni yok muydu o sırada da siz uyarınca aklı başına geldi.

Kendinizi fena uyutuyorsunuz, ileride 2 kat pişman olup üzüleeksiniz, belki 3-5 hatta 10 sene sonra,ama bir gün mutlaka malesef..

Ben yakalamadım erkek arkadaşım artık görüşmek istemediğini söyleyince ona inat bana msj yazdı ben onunla blikteydim seni bilmiyodum die.Bilmeyen bi insan benim adımı soyadımı bilmez.Dilerim siz böyle bişe yaşamazsınız hoşcakalın.

Back