• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım

Fytbbb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
34
-46
86
46
Arkadaşlar 10 senedir eşimin beni aldattığını öğrendim afettim ama acı çekiyorum eşim hep cinselliğe düşkündü bu kadında eşimi çocukluktan belli severmiş kancayı takmış eşime ve başarmış kendininde herkesle adı çıkmıştı temiz bir kadın değil vermediği yok ama eşimi tek olduğuna inandırmış benim sorum eşim duygusal bağı olmadığını söylüyor çevremdeki erkeklerden duyduğum erkek dişi sinek görse umar duygusal bağı olmasına gerek yok diyorlar bende kadına bırakmak istemedim meydanı 5 çocuğum var ben onları büyütürken onlar zevki sefa yaşıyacaklardı sizce doğrumu yaptım bu içimdeki acı zamanla geçermi yaşayan varmı çok acı çekiyorum gerçekten duygusal bağı olmamışmıdıe bana dönme şartı ise tayin istettim o kadından çok uzağa gidiyoruz

Arkadaşlar 10 senedir eşimin beni aldattığını öğrendim afettim ama acı çekiyorum eşim hep cinselliğe düşkündü bu kadında eşimi çocukluktan belli severmiş kancayı takmış eşime ve başarmış kendininde herkesle adı çıkmıştı temiz bir kadın değil vermediği yok ama eşimi tek olduğuna inandırmış benim sorum eşim duygusal bağı olmadığını söylüyor çevremdeki erkeklerden duyduğum erkek dişi sinek görse umar duygusal bağı olmasına gerek yok diyorlar bende kadına bırakmak istemedim meydanı 5 çocuğum var ben onları büyütürken onlar zevki sefa yaşıyacaklardı sizce doğrumu yaptım bu içimdeki acı zamanla geçermi yaşayan varmı çok acı çekiyorum gerçekten duygusal bağı olmamışmıdıe bana dönme şartı ise tayin istettim o kadından çok uzağa gidiyoruz
Onunla duygusal bir bağ yok ise 10 sene ciddi seneler yani. Arada duygusallık yok ise sizi neden aldattı ki ? Hic kusura bakmayın ama aldatmayan aldatmıyor yapmayan yapmıyor yani karşında iyi kadın kötü kadın degil sizin eşiniz sizi aldatmak istemiş bunu kabul edemiyorsunuz ve affetmek icin sebepler arıyorsunuz şuan.

Onunla duygusal bir bağ yok ise 10 sene ciddi seneler yani. Arada duygusallık yok ise sizi neden aldattı ki ? Hic kusura bakmayın ama aldatmayan aldatmıyor yapmayan yapmıyor yani karşında iyi kadın kötü kadın degil sizin eşiniz sizi aldatmak istemiş bunu kabul edemiyorsunuz ve affetmek icin sebepler arıyorsunuz şuan.

Yani haklı olabilirsinizde şu sabahki kadın proglarını hiç izliyormusunuz ortalık çok kötü evli adamlar evli kadınlar çok bozuldu ortalık erkeklerin %90 nı yapıyor bence dul kadınlar çoğaldı cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine çevremde canlı şahidim sizce yalnız başıma 15000 lira nafakayla 5 çocuğun sorumluluğunu alıp hepside bekar ve evlilik çağında ve ergenler sizce kendime yazık etmezmiydim

Ne yani 10 sene duygusal bağı olmadan mı devam etmiş? Hanımefendi olsa ne olur, olmasa ne olur? Adam kadınla 10 sene boyunca bir ilişki yürütmüş ve aldatmış. Dünyanın öbür ucuna götürün isterseniz, yine yapacağını yapar pislik kocanız çünkü karaktersiz.

Olaydaki tek suçlu eşiniz . Evinizden gelip almadı ya kocanızı 10 sene boyunca kendı gitmiş eşiniz . ihtiyaç mevzusu olsaydı dediğiniz gibi yıllarca aynı kadın olmazdı duygusal anlamda bağlanmış sizde bunu yok sayıyorsunuz

Eşinizi dinleyip başkasını suçlamayın adamıda temize çıkarmayın gitseniz baksanız sorsanız dinleseniz 10sene de neler vadetmiştir karşı tarafa

Hadi onu gecın biraz mantıklı düşünün kimse nikahı olmayan bi adamı 10 sene beklemez dediğiniz gibi ayağı bozuk biriyse vardır onun elinde daha niceleri …ayağı bozuk kadında 10 sene evli adamı beklemez eşiniz sallamış her tuşa basmış öyle olur zaten 10 sene namusum helalim demiştir ayrılınca ayağı bozuk olmuştur . Öyle olsa nie sizinkinin başını beklesin belliki eşiniz cinsel olduğu kadar duygusal anlamda da kadını memnun ediyordu

Affetmek istiyorsanız tabi sizin kararınız ama bu kadar körü körüne de inanmayın söylediklerine . Kendınıze böyle yazık etmişsiniz 5 çocuk boşanmıyor siz boşanacaksınız eşinizden babaları yine 5 çocuğunun düğününe bayramına destek olurdu anlattığınız gibi sadece cinsel açlık çeken birisi olsaydı ama siz korkuyorsunuz kabullenemıyorsunuz eşinizin karakterini adamın mayası bu derler duymussunuzdur bu lafı . Başka yere de gitsen o adam kendıne yeni bi heyecan arayacak cunkı alışmış 10 yıldır gitmeye alışmış kudurmustan beterdir derler .

Yani haklı olabilirsinizde şu sabahki kadın proglarını hiç izliyormusunuz ortalık çok kötü evli adamlar evli kadınlar çok bozuldu ortalık erkeklerin %90 nı yapıyor bence dul kadınlar çoğaldı cinsel açlık çeken dullar yapışıyor birilerine çevremde canlı şahidim sizce yalnız başıma 15000 lira nafakayla 5 çocuğun sorumluluğunu alıp hepside bekar ve evlilik çağında ve ergenler sizce kendime yazık etmezmiydim
İzlemiyorum çünki bana aşırı saçma geliyor inanın.tabiki ahlaksız kadında var erkekte var ama siz direk sorunu kadında buluyorsunuz eşinize minnak hata payı bırakmışsınız ben size boşanın boşanmayın asla demem karar tabiki sizin ama buradaki hic kimse aldatmayı savunacakta degil .o yüzden acınız kolay degil sindirmek hic kolay degil bu acıyla yüzleşip hayatınıza devam etmek zorundasınız .

İzlemiyorum çünki bana aşırı saçma geliyor inanın.tabiki ahlaksız kadında var erkekte var ama siz direk sorunu kadında buluyorsunuz eşinize minnak hata payı bırakmışsınız ben size boşanın boşanmayın asla demem karar tabiki sizin ama buradaki hic kimse aldatmayı savunacakta degil .o yüzden acınız kolay degil sindirmek hic kolay degil bu acıyla yüzleşip hayatınıza devam etmek zorundasınız .

Duygusal bağ olmasa 10 sene kim beraber olur ki?
Ya da şöyle sorayım; cinselliğe düşkün bir eşiniz varsa 10 sene boyunca farklı kadınlarla gezip tozmaz mıydı ?

Tabiki eşimde suçlu benim demek istediğim bir kadını bir erkek namusluyla zorla yatağa atamaz bu kadın profosyenel orospu ben eşimi savunmuyorumda ben eşimden 3 hafta ayrı kaldık boşanma sürecinde ben cinsel açlık çektim ve ne yapacağımı şaşırdım dul bir akrabayı aradım sordum oda sevgili yapıyoz dedi ve kendide evli adamla görüşüyormuş bende benim tanıdığım biri bunu yapıyorsa el ne yapmaz diye düşündüm ben karakter olarak onun yaptığını yapamazdım eşimle birlikte olmak zorunda kaldım

Eşin de kancayı takmış belli ki. Cinselliğe düşkünse sizinle yaşasaydi

10 senedir aldatılıyorsun. Ve şimdi anladın ? 🤦🏻‍♀️
Arada da beş çocuk.. 😓
Ve eşin duygusal bağlanma olmadı sadece fiziksel dediğinde bu sana mantıklı geldi ve affettin..

Bir erkeğin on sene boyunca seviştiği bir kadına duygusal bi his beslemeyeceğine inanıyorsun.
Senin eşin düzgün bi insan old göre “vermediği yok” dediğin kadın on senedir onu elma şekeriyle kandırdı sanırım.

Çocuklarının babası. Onu affetme meylinde olmanı, bunun için bahaneler aramanı anlıyorum ama bu kadar olmaz. 😑

Eşinizi suçladım çünkü 5 çocuğunu o dusunmedıyse başkası hıc düşünmez .
Beş çocuk ve başkası ile 10 senelik ilişki, burada çok zampara örnekleri gördük ama bu adam artık başka bir seviye. Konu sahibi hala daha dışarıdaki kadınları suçluyor, pes ki ne pes.

İzlemiyorum, midem bulanıyor çünkü.

Back