- 15 Şubat 2023
- 9
- -9
- 6
- 23
- Konu Sahibi edanurskyyy
-
Karakter meselesi tamamen . Erkekler sevgi konusunda çok iyi rol yapabiliyorlar , konuşun sebebini öğrenin sonra boşayın bir kez yapan bir daha yaparDaha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Bu aldatmanın dozu gittikçe artacak yerli yabancı fark etmez. Sanal veya reel hiç fark etmez. Sanalda yapan belki reelde de yapıyor ama sen fark etmedin.Daha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Daha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Geçmiş olsun canım tecrübeli olarak yazıyorum 48 yaşıma gireceğim inan bana eminmisin seni aldattığına eğer eminsen aldatıldığına sakın çocuk yapma riske atma hap al düzenli iç demekki karakteri böyle şimdi aldattıysa tekrar edicektirDaha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Canım senin sorunun ne ? Daha sevgiliyken adam başlamış eskort aramaya yakalamışsın yetmemiş nişanlanmışsın, nişanlıyken yine konular açmışsın yine yetmemiş evlenmişsin şimdi konu açtığına göre galiba çocuk yapasın var senin.
Konularınızı her biri birbirinden beter daha seviyor diyorsunuz, aynen kanka seni çok seviyor ve sana bebek gibi bakıyor tamam, bu yüzden acilen çocuk yapman lazımDaha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
O zaman da ne yapmam lazim diye sormussunuz, ayrilmaniz lazimdi ayrilmamissiniz. Ustune evlenmissiniz.Merhaba nişanlım Googl dan eskort aramış arama geçmişinden gördüm sorduğum öyle bir şey yapmadın diyor neden aradım diyorum yapmadım fallan diyır kızıyor WhatsApp engellenen nerede de İşletme hesabı gibi numaralar engellemiş ne yapmam lazım
Simdi de ne yapmam lazim diye soruyorsunuz. Cevap yine ayni, ayrilmaniz lazim. Ama eminimki siz yine bir ust seviyeye tasiyip cocuk yaparsiniz. Burda insanlarin dediklerini dikkate almayacaksaniz konu acmayin bence.Daha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Yanlış biliyorsunuzçok sevdiğini biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?