Aldatıldım

edanurskyyy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
9
-9
6
23
Daha dokuz aylık evliyim bundan eylül ayında aynı uygulama üzerinden görüntülü sohbet yapmış yabancı insanlarla Türk değil şimdi tekrar baktım yine aynı uygulama üzerinden yine yapmış çok sevdiğini biliyorum bunu neden yaptı yaptığını anlamış değilim dokuz aylık evliyiz bana bebek gibi bakar her şey çok iyi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Karakter meselesi tamamen . Erkekler sevgi konusunda çok iyi rol yapabiliyorlar , konuşun sebebini öğrenin sonra boşayın bir kez yapan bir daha yapar

Bu aldatmanın dozu gittikçe artacak yerli yabancı fark etmez. Sanal veya reel hiç fark etmez. Sanalda yapan belki reelde de yapıyor ama sen fark etmedin.
Gelelim bebek gibi bakmaya, seven adam saygı duyar yapmaz. Eşin ne seviyor ne saygı duyuyor.
Boşarım yoluma giderim diyorsan topla delil düş yola
Yok yapamam diyorsan görmezden gel. Hiç değilse arsızlaşmasın

Mune konu, bdv başlığına daha uygun taşında iyi olabilir

Çok sevgisinden , henüz dokuz aylık karısını kimse aldatmaz, kendinizi kandırmayın, 23 yaşındasınız daha boşayın gitsin , aldatmanın hiç bir sebebi bahanesi olamaz.
Her şey çok iyi falan değil yani , boşamayacaksanız da yüz göz olmayın , bildiğinizi söylemeyin, ama ilk fırsatta fiziki olarak da aldatacaktır buna da hazırlıklı olun.

Geçmiş olsun canım tecrübeli olarak yazıyorum 48 yaşıma gireceğim inan bana eminmisin seni aldattığına eğer eminsen aldatıldığına sakın çocuk yapma riske atma hap al düzenli iç demekki karakteri böyle şimdi aldattıysa tekrar edicektir

aldatmanın nedeninin ne önemi var? önemli olan neden yaptığı değil yapmış olması. asıl soru sizin bundan sonrasında ne yapacağınız

yani keşke akıllanmayıp hataların üstüne giden kullanıcılar banlansa da, boşa enerji harcamasak:)

Konularınızı her biri birbirinden beter daha seviyor diyorsunuz, aynen kanka seni çok seviyor ve sana bebek gibi bakıyor tamam, bu yüzden acilen çocuk yapman lazım

Eski konulara bakınca aslında seni aldatmamış eşin. Çünkü eskort aramasına daha önce de yabancılarla böyle sohbet etmesine sen tepki vermediğine hatta evlendiğine göre aldatmamış seni kuzum.
Hemen çocuk yap sevgisi katlanır eşinin yerlere göklere koyamaz seni. Sen bebeğine bakmak için kendini paralarken o sana kıyamadığı için eskortlarla olur. Nasılsa seni bebek gibi seviyor kıyamıyor. Ciddi misin sen ?

O zaman da ne yapmam lazim diye sormussunuz, ayrilmaniz lazimdi ayrilmamissiniz. Ustune evlenmissiniz.
Simdi de ne yapmam lazim diye soruyorsunuz. Cevap yine ayni, ayrilmaniz lazim. Ama eminimki siz yine bir ust seviyeye tasiyip cocuk yaparsiniz. Burda insanlarin dediklerini dikkate almayacaksaniz konu acmayin bence.

Ben artık yazılan şeyin gerçek olmadığını düşünüyorum. Tamamen tepki almak sinir bozmak için. Yani yoksa daha nisanliyken bunları yaşayıp evlenen ve şu anda da aldatıldığını bileb biri Yani azıcık düşünme yetisi varsa bebek gibi seviyor demez. Boş yere sinir oluyoruz. Ha gerçekse de çocuk yap bir o eksik kalmış canım benim daha da bebek gibi sever seni muhtesem bir sevgi bu vallahi kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…