Hanımlar merhaba biraz hayatımdan bahsederek başlamak istiyorum ben23 yaşındayım eşim 28 eşimin ailesi dağınık annesi küçükken gitmiş babası nerede bilmiyor benim babam madde bağımlısı yaklaşık 4 sene önce beraber babamdan kaçarak eşimin kendinden eşyalı bekar evine yanına geldik geçici olarak annem ile eşim bir kere oturmuşlardı yani tanışmıyolardı eşim zaten evlenmeyi planladığımızı annemle beraber değilde hepberaber ev kurup taşınmayı teklif etti allah bin kere razı olsun bir günden birgüne öz annesinden ayırt etmedi ve kötülük etmedi ancak bu süre içerisinde tabi benim yaşım ufak yaşananlar bizi böyle sürükledi eşimin çapkınlıkları vardı ufak tefek veya bilemediğim ben ve çevrem olmak üzere herkes bizim aşkımızdan sevgimizden sadakatimizden bahsederdi ta ki ben uyanıp birşeyleri fark etmeye başlayıncaya kadar ilk 2 sene ufak tefek mesaj sohbet yakaladım ayrılmak istediğimi söylediğimde beni çok sevdiğini öylesine konuştuğunuvs vs söyledi bende affetim çünkü dedim ki kendi kendime beni sevip saymasa benim için bunca şey yapmaz bir yanlış yaptı ve affetmeyi tercih ettimdaha sonra benhamile kaldım ve evlendik hamilelik sürecim de bu 2 sene sonra oldu düğünümüzü vs yaptık hamileliğimde eşimin esc canlı konuşmalar yapan kızlarla sohbetlerini yakaladım kendimi eksik hissetmeye başladım ayrılma noktasına tekrar geldik ve aynı yeminler aynı sözlwr aynı ağlamalar sızlanmalar çocuğum için inandım kendimi yetersiz hissettim ama ben hergün makyajım yapan dantelli geceliklerimi eksik etmeyen genç kanı kaynayan bir genç kızım ve eşime göre çevrem güzel olduğumu söylüyor bir zaman acaba kendini o yetersiz hissediyor diye mi düşündüm o dönem içinde iyice piskolojim bozuldu sürekli aynı şeyleri konuşur oldumve eşimlebirbirimize bu konular birdaha açılmamak üzere kapandı aradan bir hafta sonra aklıma takılan bir kızın sohbeti geçti ve eşim o kızla beraber oldığunu benden helallik istedi onu orda yutmak zorunda kaldım çünkü 3 sene öncesinin hesabını sorup tekrar aynı konuları açmamız gerekti ve çaresizliğim gidecek bir kapımın olmaması eşimin benden başkasına dokunmuş olma fikri vs beni daha da yıktı geçti annemden ve çocuğumdan başka hiç kimsem yoktu eşiminde aynı şekilde eşim bana karşı son 1 senedir çok iyiydi ve düzeltmiştik ben sindiremesemde yuttum ben geçen ay hamile kaldığımı süpriz olarak tekrar öğrendim :) aralık ayında küçüklük arkadaşıma evine gittim 2-3 günlüğüne o sürede bizim kafemizde çalışan 18 yaşında ama yatıp kalktığı insanlar fazla olan yani esc gibi rabbim anasına babasına sabır versin benim evimde benim mahremimde ilişkiye girdiklerini birbirlerine karşı cinsel mesajlarını vs hepsini öğrendim :) tabi eşimi evden kovdum aynı teraneler benim senden sizden başka kimsem yok aşkından ölüp bitiyorum o geçmişte kaldı ben düzeldim vs vs abisi eşimin çok görüşmezler normalde ama bu tarz olaylarda gelirler eşimi affetmemi birdqha bu durum yaşanırsa boianma avukatımı tutup arkamda olacağını söylüyor okadar sıkılıp bunalmış durumdayım ki eşim normalde beni hep el üstünde tutar ne istersem yapar annemi benden daha çok kıskanır sever sayar çok güzel bir babadır benimle çok ateşli ve düzenli bi cinsel hayatı vardır ama ben bu doyumsuzluğun sebebini anlamıyorum ilk zaman diyordm ki evliliğe alışamadı birden bekar evinden kayınvalide ile aynı evde oturıp birden baba oldu bunları kaldıramadı şaştı diyordum ama şuan bilmiyorum bilemiyorum eşim annesi çok küçükken gitmiş 10 yaşlarında felwn hep sokaklarda orda burda kalmış dahasonra çalışmış didinmiş birşeyler yapmış annesi gibi çocuklarımı başka bir adam gibi bırakıp gidicem sanıyor ama o babası gibi annesini aldatan bir insan olmayı tercih ediyor lütfen şu 2 çocuğu olan ama kendis hala çocuk olan kıza akıl verin