- 24 Mayıs 2021
- 4
- 2
- Konu Sahibi kleopatra12
baştan söylemek isterimki ben daha 18 yaşındayım ve lise son öğrencisiyim yargılayanlarınız olacaktır bu yüzden öylesine bi hesap açıp burdan yazacağım dürüst bir şekilde yaşadıklarımı anlatmak istiyorum arkadaşlarıma ne zaman derdimi açsam benimkini dinlemeden kendi sorunlarını anlatıyorlar neyse konu şu lise 1.sınıfta sevgilim oldu ve bi dönem ayrıldık o başka biriyle sevgili oldu güya kıskandırmka benim yerime koymak amaç aradan yıllar geçti şimdi sınav senesinde o kızla aynı okuldalardı bu arada ben farklı okuldayım neyse sınav senesinde tekrar kızla konuşmaya başlamışlar mesajlaşmaya benleyken onla flört gibi konuşmuş ve kızda benle beraber olduğunu bile bile onla konuşmaya devam etmiş bütün bunlar olurken ben ona ulaşamıyordum bile nedeni şuydu ailem telefonumu almıştı dışarı çıkmama izin vermiyordu sırf erkek arkadaşım var diye aile bireylerim benle konuşmuyor bana şiddet uyguluyorlardı her şeyimi o çocuğa bağlamıştım aradan aylar geçti bana anlattı fakat eksik şekilde kızın onu içip aradığını vesaire ama kendi kısımlarını anlatmadı tabiki kendide gayet konuşuyormuş ben ona çok güvendiğimden sorgulamadım aradan aylar geçti kız arkamdan benim kaşar vesaire olduğumu ailemin psikopat olduklarını vesaire insanlara analtıyoedu ve ben bunu duydum kızı aradım ve kız başta özür diledi sonra tweet attı eski sevgilim eski sevgisi beni dövecekmiş falan vesaire ve yemin ederim öyle bir şey söylemedim sonra aradım sildirdim o tweeti ve akşamında bana sevgiliminde suçlu olduğunu hata yaptığını söyleyip ekran görüntülerini attı konuşmalarının yıkıldım nefes alamadım o gün diyebilirsiniz bu yaşta ababrtma vesaire ya da çocuk şöyle böyle haklısınız ama kimse kimsenin sorununu yaşamadan bilemezki ben dayak yerdim o yanımda diye düşünür canım yanmazdı arkadaşsız kalırdım okula göndermezlerdi öğrendiklerinde ben uyuduğumda bu günde geçti az kaldı kavuşmanıza der dua ederdim yaşıma bakmaın lütfen ben onu büyükler gibi sevdim bu arada fen lisesi mevzunuyum derslerimde çok iyidir bu yüzden ailem çok sıkar doktor olucaksın derler bana böye şeylerle işin yok kızsın erkek yapar yanına kalır kız yapar hamile kalır derler iğrenç düşünürler neyse bu bahsettiğm hatayı apan çocuk bana bu olaylar açığa çıkmadan sürekli derdi hata yaptım anlatıcam vesaire sınavımın bitmesini bekliyormuş güya üniversite sınavımı ama çok iyidir belki sevdiğimden öyle gelliyordur bana ama biraz ondan da bahsetmek isterim yazacaksanız fikir sağibi olun diye cebinde 5 lirası kalsa iğtiyacı olana verir kendi kullanmaz bana hep destek oldu hep emrak etti beni ailem beni dinlemedi ama o hep dinlerdi gözümle gördüm mesajlarını inanmadım ona sordum inanamadım direk benim dedi öğrendim rahatladım özür dilerim ama rahatladım her adımı yazıp sadce mesaj attığında korkardım ben öğrendin diye dedi bir şey hissetmedim sınav stresi de ailevi sorunlar de mesafeli olmamız de ama ben sadece seni sevdim dedi ağladı çok konuştuk ben ağladım o ağladı bu arada sadece 1 gece kızla smsden konuşmuşlar ve konuşmaları şu sebeple olmuş kız buna sürekli okulda bakıyor ve oda ona bakmasından rahatsız olduğunu benim olduğumu söylüyor kız konuşmak istiyor son 1 kez ve kızın kurs yerine gidiyor gece saat 10da kız 12de çıkıyor gece o saate konuşuyorlar ve taksiyle kızı evine bırakıyor kız öpebilir miyim sarılabilir miyim vesaire soruyor oda hayır diyor ama gece mesaj atıyor işte neden hata yapmadın diye kıza hani sarılabilridin öpebilirdin diye yani inanın şunları yazarken ağlıyorum kalbime bir şeyler sapnalıyor sanki kızla konuşuyorlar iişte benden bahsediyorlar kıza onun telefonu yok konuşamıyoruz falan diyor uzaktan iyi mi görünüyorum sana diyor kız flörtmüş gibi sohbet ediyorlar cilveleşiyorlar birbirlerine resmen sonra benim erkek arkadaşım arkadaşlarına falan gössteriyor konuşmalarını sözde bunları onun anlatmasından biliyorum dalgasını geçiyorlar kızın neyse sonraki gece benime erkek arkadaşımda kıza son mesajı yazıp engelliyor hatta numarasın değiştirdi kız süreklli aradığı için ben bunları öğrendim ayrılıyoruz dedik tabiki ayrılacaktık değil mi neticede aldatmıştı beni ama yapamadım ama aylardır her gün kavga ediyorum bu konuyla ilgili sürekli aklımda düşünmeden duramıyorum ders çalışamıyorum hayatıma devam edemiyorum arkadaşlarıma anlattım fakat hiçbiri beklediğim giibi destek olmadılar hayal kırıklığına uğradım sonra kız ben erkek arkadaşım bi buluşma ayarladım her şey konuşuldu kız benden çekiniyor zaten adımı almayacaksın ağzına vesaire dedim kız kendine kaşarlık ettim ben dedi ama unutamıyorum kız aklımda dolanıp duruyor ne yapmak istediğimi anlamıyorum kız rahat bi insan olayı üstüne birsürü sevgili sığdırdı beni ilgilendirmez tabiki bu ama o onuttu ben onu unutamadım erkek arkadaşımada kıyamadım belki sallama diyeceksiniz ama o öyle ağladı ya yanımda kendi acımı unutup onun yanında olmayı istedim ben ama her gün tartışırız o günden bu güne onda çok gelişme var ama ben bu kızı üzerimden atamadım anlatabildimmi bilmiyorum karışık oldu muhtemelen ama bu kızı aklımdan nasıl çıkarırım bu olada ne yaparım ne olması lazım anlayabilen var mı yardımcı olur musunuz bana lütfen çok yalnızım bu arada erkek arkadaşımla birlikteliğimde oldu bundan pişman değilim fakat elkide buda ayrılamamama nedendir sorum şuki düşünmeden duramıyorum her şeyime engel oluyor nasıl süşünmeden duracağım o kızı olayları ders çalışmamı etkiliyor .
Son düzenleme: