Amin demekten başka birşeyim yok ben ki bnm kocam asla yapmaz diyenlerdendim ama bu herkesin başına gelebiliyormuş malesef ben şimdi napayım o koca karı yüzünden çocuğumu babasız mı bırakayım bilemedimAmin senden de olsun aldatılan bi insan herkese söver onlar aldatırken utanmamış da sen sövmeye mi utanacan gebersinler
Bnm annemde aynı yaşta belki böle birşeyi o yaşta bir TÜRK MÜSLAMAN kadına yakıştıramadığımdandır ne dersinKocan seni aldatmış o kadına olan bu öfke niye ??
Yine aldatır bence barışma aldatmasa bile bi kere yapmış nasıl kabul edeceksin çok iğrenç değil mi sen daha iyilerine layıksın kendine o adama mecbur görmeAmin demekten başka birşeyim yok ben ki bnm kocam asla yapmaz diyenlerdendim ama bu herkesin başına gelebiliyormuş malesef ben şimdi napayım o koca karı yüzünden çocuğumu babasız mı bırakayım bilemedim
Babam öldü mü die ağladı günlerce ben görüşmediğimde kocam da tövbe etti ben ettim sen etme dioYine aldatır bence barışma aldatmasa bile bi kere yapmış nasıl kabul edeceksin çok iğrenç değil mi sen daha iyilerine layıksın kendine o adama mecbur görme
Boşananların çocukları babasız kalmıyo onlar yine görüşşün sen ayrıl
Yok canım 50 yaşında ki kadınlar bizim aile yapımızda oğlu yaşındakilere nasıl yatarım diye geziyor ben ilişkinin ensestliğini anlatmaya çalıştım
Yapar mı yine niye öyle dedin
Anlayamadım ne demek istedin kocamla o mu onursuz
Amin demekten başka birşeyim yok ben ki bnm kocam asla yapmaz diyenlerdendim ama bu herkesin başına gelebiliyormuş malesef ben şimdi napayım o koca karı yüzünden çocuğumu babasız mı bırakayım bilemedim
O zmn size bir şok daha iice inanmayın eşim 5 vakit namazında kabeye yüz sürmüş biri ne diim ben saba daha
Sen aldatsan o affeder miydi hiç gözünün yaşına bakmazdı. İğrenç adam yaBabam öldü mü die ağladı günlerce ben görüşmediğimde kocam da tövbe etti ben ettim sen etme dio
Arkadışın ne yaptıSenin durumuna benzer bi olayı bi arkadaşım yaşadı. Sürekli ben güzelim eşim benden büyük ve çirkin benim gibisini bulamaz havalarında geziyordu. Sonuç kocasi arkadasimin annesi yaşında biriyle aldattı. Hemde iki defa aynı kadınla yani huylu huyundan vazgeçmez derim .
Ne biliyorsun hem Türk hemde müslüman olduğunu ayrıca isteyen istediğini yapar bunu neden dine ve ırkına göre genelliyorsun son olarak senin kocan aldattı kadın zorla kocanı yatağa atmadı bunu anlasan iyi olur yoksa bunla kalmaz gibiBnm annemde aynı yaşta belki böle birşeyi o yaşta bir TÜRK MÜSLAMAN kadına yakıştıramadığımdandır ne dersin
Affetti.Arkadışın ne yaptı
Sonuç şimdi nasıllar ne yapıolar düzeldi mi yoksa aynı mıAffetti.
kadını gördüm aradım bnm kocam yaptı bunu biliorum zaten onu soruyorum olay bu ne yapmalıyım die detay verdimNe biliyorsun hem Türk hemde müslüman olduğunu ayrıca isteyen istediğini yapar bunu neden dine ve ırkına göre genelliyorsun son olarak senin kocan aldattı kadın zorla kocanı yatağa atmadı bunu anlasan iyi olur yoksa bunla kalmaz gibi
Bu bir belirleyici degildir. Ayrica uslubunuz cok cok cirkin. Ayrilmamis eve de donmussunuz bizden beklentiniz nedir?O zmn size bir şok daha iice inanmayın eşim 5 vakit namazında kabeye yüz sürmüş biri ne diim ben saba daha
Aynen yani onur şeref namus yaşta güzellikte bilmem ne de değil çocuğum olmasa bu yazıyı buraya yazmazdım bile şuan boşanmış bir kadındımBirde ben kocamdan güzelim derken neyi kastettin anlamadım
Yani ben bu kadar olgun ve güzelken aldatmadım
O bu tiple mi beni aldattı demek istedin
Arkadaşım çocuğunu önüne bahane etme
Seviyorum diyorsan seviyorum de
Ama çovuğunu bu evliliğe paravan yapma
Hala aynen diyorsunAynen yani onur şeref namus yaşta güzellikte bilmem ne de değil çocuğum olmasa bu yazıyı buraya yazmazdım bile şuan boşanmış bir kadındım