E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi bilgehan59
-
Boşanma=Aldatma veya şiddet
Benim bildiğim tek eşitlik budur arkadaşlar. Eğer aldatıldığınızı anladıysanız arkanıza dönmeyeceksiniz. Çünkü affederseniz defalarca kez tekrar tekrar aldatılırsınız.
merhabalar ben 5yıllık evliyim eşimle severek evlendik.ama eşim evlendikten sonra çok değişti bana güzel sözler iyi,sakin,uyumlu adam gitti kaba saba biri oldu şuan 3.5yaşında bi oğlum var ve ben iki gün önce aldatıldığımı öğrendim.aslında şüpheleniyodum ama eşim sürekli ben seni aldatmam okadar adi biri değilim gibi laflar söylüyodu.eşim işi gereği eve geliş saati belli olmayan biriydi.marangozdu.3-4ay öncesine kadar eve çok geç geldiği saatler oldu fakat hiç gelmediği olmuyodu en son başladı gelmemelere ve iş için şehirdışına çıkıyorum demeye başladı ve en son iki gün önce eve geldi iş için şehirdışına çıkacağını yanlız telefon beklediğini telefonun onda geleceğini söyledi.bu arada tv izlerken uyudu uyumadan öncede uyursam beni onda kaldır dedi.saat 9.30gibi tel.msj geldi.açtım mesajı ve msjda şöyle yazıyodu<aşkım bu akşam gelmen imkansız ablamlarlayım yarın sabah kahvaltıya gel öptüm canım>beynimden vurulmuşa döndüm numarayı aradım kadın çıktı gayet düzgün bi şekilde konuşmak istedim kadın küfür etti kapadı.ardından aradım ama tel tamamen kapamış bende sekretere msj bıraktım.acaip bi şekilde küfür ettim.normalde küfür asla etmem ve ettirmem eşimi kaldırdım ve söyledim inkar etti msjı okuttum sonra evet var dedi.kavga ettik gitti.ablam kadını aradı eşim kadına 2yıl önce boşandım bi çocuğum var ama köyde kalıyo eşimle mutlu bi evliliğim olmadı gibi laflar söylemiş.eşim gelip özür diledi hatalıyım dedi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum bilen varsa lütfen yardım etsin.ben ne yapayım.bu arada beni aldatığı kişi kız değil dul kadın ve eşimden 5yaş büyük.daha sonra öğrendiğime görede kadın eşime iş yaptırması sonucu tanışmışlar
canım tabikide insan şok olur aldatıldığını öğrenince ben olsam bende inanmak istemem yani dedğin gibi sen kaç seneni ver ama sonuç bu ayrıca o arkadaşıda kınıyorum ne demek tabikide gururun var sen zaten boşanmaya karar verdin sineye çekmedinki konuşmak okadar kolay geliyorki insanlara ben inanıyorum sen arkana bile bakmadan tekmeyi basıcaksın arkadaşımyorumlarınız için sağolun.yellow canary arkadaşım hiçmi gururun yok demiş.söyleyim gururum var.bunuda ezdirmem ama insan aldatıldığını öğrenince inanın aklı duruyo.benimde durud.ne yapsam bilemedim.anlatılmaz bi duygu gerçekten siz iyi yada kötü senelerinizi birine veriyosunuz o size bunu yapıyo.gerçekten o an akıl mantık diye bişey kalmıyo.bi kere bunu yaptığına inanamıyorsunuz.öğrendiğim zamanki duygularımı inanın anlatamam
Kadının karşısına çıkıp ne yapacaksınız,asıl o zaman değerinizi düşürürsünüz.Kocanız o kadına giderken evliydi,nikah iki kişi arasında yapılır.İki kişi birbirine söz verir eşiniz o sözleri unutmuş ,önüne çıkan fırsata atlamış.Çıkmayın o kadının karşısına ,değmez..evet arkama bakmadım ve biliyomusunuz kedi yavrusu gibi kapımı aşındırıyo inanmazsınız az önce aradı ve yine özür dilerim hatalıyım seni seviyorum pişmanım falan filan etti bende gayet soğuk bir tavırla bunları aldatmadan düşünecektin dedim.ah bi de kadını bulsam parçalıyacam ama
yani pes bu nekadar adi bir insanmış yavvv birde sana kaç gündür niyemi aramıyorsun diyo yani yuuhh canım o seni ciddiye almıyo zannediyoki sen ondan boşanamazsın başkasıyla yapamazsın ama kıçına tekmeyi yediği zaman görür terbiyesiz birde sana onunla kendini birmi tutuyorsun demiş bu ne rahatlık ne yüzsüzlük ne yani asıl kadın sensin oda yedekte canı sıkılınca arada onada gidicek ohhh ne ala valla çok şeyler yazmak istiyomda işte yazamıyom boş ver canım böyle süründürmeye devam et görsün bakalım senin canını acıtmak nasılmışevet aynen köpek gibi kapımda yok kaç gündür aramıyomuşum yok sinirle bitti demişim yok dedim sinirle değil gayet düşündüm ve boşanıyorum.niye kendinle onu bir tutuyosun diyo sen benim yerime onunla yattın ya köpek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?