Aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum... Yardım edin

katılmamak elde değil..resmen aynı eşitlikte dönüp duruyoruz..

hayatımda affetmeyeceğim tek suç aldatılmktır sanırım . . . bazı evlilikler çocuk üzerine devam ettirilir. ama bence böle bi eşle bu evliliğin devam edilmesi çok ama çok yanlış . ben keisnlikle affetmem .seninde bu yönde ilerlemeni temenni ederim . unutma bu evliliğine devam edersen aklının bi köşesinde hep "acabalar" olucak . acaba nie bir dakika geç geldi .acaba yine aldattımı , yine gittimi başkalarına die düşünerek kendini yiyp bitirceksin . . . böyle hayatın geçmiyeceği düşüncesindeyim . evlilik kolay kurulmuyor elbette. ve kimse cesaret edipte bir yuva kurmş kişiye boşan diyemez. .. . derdirten zamanlarda elbette oluo . bence şimdi boşan dedirten zamn . burada yorum yaparken lafın nereye gideceğini hep düşünürüm . ama bu düşüncmde keisnlikle eminimm . bir kere yapan bir daha yapar ..!!!

Off ya gözlerim doldu okurken Allah yardımcınız olsun Allah a sığının dua edin Rabbim size doğru yolu gösterecektir boşanmazsanız olucakları boşanırsanız olucakları iyice tartın ona göre bi yol belirleyin kendinize güçlü olun lütfen bırakmayın kendinizi burdan söylemesi biliyorum kolay ama çocuğunuz için yapın bunu hakkınızda hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin size...

bunca kötü şeyi yaşamışsınız nasıl ne yapacağınızı bilmiyorsunuz ya hiç mi gurunuz yok..

ayrıca eşinizin sizi kiminle aldattığı hafifleştirici ya da ağırlaştırıcı bir sebep değildir.

yapacağınız iki şey vardır..
ya aman kocamdır çocuğumun babasıdır der bundan sonra olacakları da sineye çekersiniz..
ya da biraz gururunuz ve cesaretiniz varsa kendinize yeni bir hayat kurarsınız..

Allah size iyi günler göstersin..

Ne boşan, ne de boşanma diyebilirim. Ama yaşadıkların çok acı. Allah'ım kimseye böyle birşey göstermesin

Dilerim kararınız size huzur getirir.

yorumlarınız için sağolun.yellow canary arkadaşım hiçmi gururun yok demiş.söyleyim gururum var.bunuda ezdirmem ama insan aldatıldığını öğrenince inanın aklı duruyo.benimde durud.ne yapsam bilemedim.anlatılmaz bi duygu gerçekten siz iyi yada kötü senelerinizi birine veriyosunuz o size bunu yapıyo.gerçekten o an akıl mantık diye bişey kalmıyo.bi kere bunu yaptığına inanamıyorsunuz.öğrendiğim zamanki duygularımı inanın anlatamam

canım tabikide insan şok olur aldatıldığını öğrenince ben olsam bende inanmak istemem yani dedğin gibi sen kaç seneni ver ama sonuç bu ayrıca o arkadaşıda kınıyorum ne demek tabikide gururun var sen zaten boşanmaya karar verdin sineye çekmedinki konuşmak okadar kolay geliyorki insanlara ben inanıyorum sen arkana bile bakmadan tekmeyi basıcaksın arkadaşım

evet arkama bakmadım ve biliyomusunuz kedi yavrusu gibi kapımı aşındırıyo inanmazsınız az önce aradı ve yine özür dilerim hatalıyım seni seviyorum pişmanım falan filan etti bende gayet soğuk bir tavırla bunları aldatmadan düşünecektin dedim.ah bi de kadını bulsam parçalıyacam ama

daha dur hayatım o çok koşucak daha peşinden afedersin köpek gibi çok güzel demişsin onu daha önce düşüncekti o adi kadına gelince boş ver allahından bulsun sen hiç üzülme artık sen en doğru olanı yapıyorsun bundan sonra inşallah çocuğunla güzel günler seni bekler hayırlısıyla kurtul şu hariften allahın izniylekaydirigubbakcemile5

evet aynen köpek gibi kapımda yok kaç gündür aramıyomuşum yok sinirle bitti demişim yok dedim sinirle değil gayet düşündüm ve boşanıyorum.niye kendinle onu bir tutuyosun diyo sen benim yerime onunla yattın ya köpek

Kadının karşısına çıkıp ne yapacaksınız,asıl o zaman değerinizi düşürürsünüz.Kocanız o kadına giderken evliydi,nikah iki kişi arasında yapılır.İki kişi birbirine söz verir eşiniz o sözleri unutmuş ,önüne çıkan fırsata atlamış.Çıkmayın o kadının karşısına ,değmez..

bende değerim düşmesin diye çıkmıyorum karşısına zaten yoksa çıkmak zor değil ama onun kadar aşağı inmek istemiyorum

yani pes bu nekadar adi bir insanmış yavvv birde sana kaç gündür niyemi aramıyorsun diyo yani yuuhh canım o seni ciddiye almıyo zannediyoki sen ondan boşanamazsın başkasıyla yapamazsın ama kıçına tekmeyi yediği zaman görür terbiyesiz birde sana onunla kendini birmi tutuyorsun demiş bu ne rahatlık ne yüzsüzlük ne yani asıl kadın sensin oda yedekte canı sıkılınca arada onada gidicek ohhh ne ala valla çok şeyler yazmak istiyomda işte yazamıyom boş ver canım böyle süründürmeye devam et görsün bakalım senin canını acıtmak nasılmış

bende hemen boşanma davası açmayı düşünmüyorum sürünsün biraz bakalım eşim buralı değil burda iki ablası oturuyo akraba olarak başka kimsesi yok burda baksın da görsün bakalım elmi yaman beymi yaman.bazen şaşıyor insan kendine nasıl böyle bi adamla evlendim diye.

evet canım senin yerinde ben olsam bende aynısını yaparım hiç düşünmeden hemde ama güzelim sakın kendini suçlama ben alın yazısına çok inanırım yaşicağın varmış yaşıyorsun hen nerden biliceksinki malesef bazıları evlenene kadar melek yüzlü oluyor evlendikten sonra şeytan yüzlerini çıkarıyorlar onun için kendini hiç suçlama karpuz değilki alırken içini açıp bakasın:roflol:değilmi ama dediğim gibi kafanı dağıt biraz boş ver biz kadınlar okadar güçlüyüzki üstesinden gelemiceğimiz hiç bir şey yok:teytey::teytey:

insan ilk duyduğunda yıkılıyo ne yaparım diyo gücüm yok diyo ama az zaman sonra toplanıyo ki kendimden biliyorum.ellerim ayaklarım tutuyo şükür olsunki ayaktayım ve çalışıp oğluma mis gibi bakarım hayat karşısında da yılmaya niyetim yok.hayat yılsın benim karşımda

ablam konuştu o kadınla demiş işte 2yıl önce boşandım eşim çok geçimsizdi vurdum duymazdı eşimi hiç sevmedim bi çocuğum var köyde kalıyo eşimi arada ablasına gelip giderken görüyorum demiş

Yaşadıklarınızı şimdi okudum gerçekten çok acı verici ya,Allah sabır ve güç versin,kendinizi baya bi toplamış gibisiniz.Affedip affetmemekle ilgili bişi söyleyemeyeceğim bu tamamen senin kararın zaten,kararın kısmen de oturmuş.Ama tek isteğim kocanı sürüm sürüm süründürmen.Bu kadar adilik olurmu ya ne arıyorlar başka kadınlarda anlamıyorum.Bu çirkin heyecanının bedelini kolayca ödeyemesin.Pişmanlıktan yataklara düşsün adi.Herşey gönlünce olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…