merhabalar ben 5yıllık evliyim eşimle severek evlendik.ama eşim evlendikten sonra çok değişti bana güzel sözler iyi,sakin,uyumlu adam gitti kaba saba biri oldu şuan 3.5yaşında bi oğlum var ve ben iki gün önce aldatıldığımı öğrendim.aslında şüpheleniyodum ama eşim sürekli ben seni aldatmam okadar adi biri değilim gibi laflar söylüyodu.eşim işi gereği eve geliş saati belli olmayan biriydi.marangozdu.3-4ay öncesine kadar eve çok geç geldiği saatler oldu fakat hiç gelmediği olmuyodu en son başladı gelmemelere ve iş için şehirdışına çıkıyorum demeye başladı ve en son iki gün önce eve geldi iş için şehirdışına çıkacağını yanlız telefon beklediğini telefonun onda geleceğini söyledi.bu arada tv izlerken uyudu uyumadan öncede uyursam beni onda kaldır dedi.saat 9.30gibi tel.msj geldi.açtım mesajı ve msjda şöyle yazıyodu<aşkım bu akşam gelmen imkansız ablamlarlayım yarın sabah kahvaltıya gel öptüm canım>beynimden vurulmuşa döndüm numarayı aradım kadın çıktı gayet düzgün bi şekilde konuşmak istedim kadın küfür etti kapadı.ardından aradım ama tel tamamen kapamış bende sekretere msj bıraktım.acaip bi şekilde küfür ettim.normalde küfür asla etmem ve ettirmem eşimi kaldırdım ve söyledim inkar etti msjı okuttum sonra evet var dedi.kavga ettik gitti.ablam kadını aradı eşim kadına 2yıl önce boşandım bi çocuğum var ama köyde kalıyo eşimle mutlu bi evliliğim olmadı gibi laflar söylemiş.eşim gelip özür diledi hatalıyım dedi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum bilen varsa lütfen yardım etsin.ben ne yapayım.bu arada beni aldatığı kişi kız değil dul kadın ve eşimden 5yaş büyük.daha sonra öğrendiğime görede kadın eşime iş yaptırması sonucu tanışmışlar